Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
Page 1 of 1
Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
Preminuo Boris Aranđelović iz benda Smak
27.8.2015. @ 16:13
Pjevač benda Smak, Boris Aranđelović, preminuo je u 67. godini u Rotterdamu u Nizozemskoj nakon duge i teške bolesti.
U grupu Smak došao je 1973. i prepoznatljivost stekao pjevanjem u visokim registrima te specifičnom bojom glasa kojim je 'kontrirao' gitari R.M. Točka. Kako je sam rekao, nije imao audiciju, već je bendu otpjevao "Child in Time". Složene melodije i kompleksna ritmičnost pjesama koje krase Smak za njega nisu bile nikakav problem.
Objavio je i dva solo albuma, a premda je živio u Nizozemskoj, nastupao je na koncertima originalne postave benda 2012. i u lipnju ove godine.
27.8.2015. @ 16:13
Pjevač benda Smak, Boris Aranđelović, preminuo je u 67. godini u Rotterdamu u Nizozemskoj nakon duge i teške bolesti.
U grupu Smak došao je 1973. i prepoznatljivost stekao pjevanjem u visokim registrima te specifičnom bojom glasa kojim je 'kontrirao' gitari R.M. Točka. Kako je sam rekao, nije imao audiciju, već je bendu otpjevao "Child in Time". Složene melodije i kompleksna ritmičnost pjesama koje krase Smak za njega nisu bile nikakav problem.
Objavio je i dva solo albuma, a premda je živio u Nizozemskoj, nastupao je na koncertima originalne postave benda 2012. i u lipnju ove godine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
RIP! Odlazi pomalo stari dobri svit.
2014-04-22
pa, ne bi se ti cigoja sjetio, naravno...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pa da ti nisi sada napomenuo ne bi ni znao da je umro.ljubo1212 wrote:pa, ne bi se ti cigoja sjetio, naravno...
Nego zašto se ti,o vrli domoljube i državotvorče nisi sjetio otvoriti temu o Cigoju,nego ovdje nastupaš sa svojim uskogrudnim,prizemnim i prevaziđenim nacionalističkim stavovima?
2014-04-22
Eh, slusah ga pre par meseci na Uscu... To im je valjda bio poslednji koncert... Inace, za Bubiku se ne sikiraj, drma je PMS...a i mogao bi da skines ovog zlikovca sa avatara....
A to ne dolazi u obzir.Stanojko wrote: .a i mogao bi da skines ovog zlikovca sa avatara....
Haha,izgleda da ti smeta više nego što bi te smetalo da je Bibika na avatar stavio Stepinca.
Nego istražujući po literaturi i internetu počeo sam se baviti likom potpukovnika Veselina Misite,pa imam neke čvrste argumente da je tal lik da nije poginuo prije diferenciacije između dviju sukobljenih strana u Srbiji,ipak prešao NOP-u.
2014-04-22
ptičurino jesi upoznao ewca?
(oftopic je, ali sam nekak radoznao)
2014-12-30
Nema je ni za lijek.veber_1 wrote:ptičurino jesi upoznao ewca?
Nisam je upoznao,a pogotovo ne biblijski.
2014-04-22
Similar topics
» Preminuo pjevač George Michael
» Preminuo glumac Boris Komnenic iz 'Boljeg zivota'
» Smak svijeta
» ZG: Smak svijeta
» Smak svijeta(ali ovaj put za stvarno)
» Preminuo glumac Boris Komnenic iz 'Boljeg zivota'
» Smak svijeta
» ZG: Smak svijeta
» Smak svijeta(ali ovaj put za stvarno)