Njemačka vlada: 93000 Hrvata uteklo pred Čardakom u Njemačku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka vlada: 93000 Hrvata uteklo pred Čardakom u Njemačku
da su hrvati svi ostali doma i da se nisu prekrstavali u islam i pravoslavlje - danas bi na prostoru od vojvodine do istre bilo 20 milijuna hrvata. tko bi to mogao trpit? bolje ovako. vecina smo vani, a doma dodjemo na dva, tri mjeseca i napunimo drzavu devizama da bi uhljebi imali od cega zivit.
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
ni zrno zita neprijatelju..!!!flumen wrote:da su hrvati svi ostali doma i da se nisu prekrstavali u islam i pravoslavlje - danas bi na prostoru od vojvodine do istre bilo 20 milijuna hrvata. tko bi to mogao trpit? bolje ovako. vecina smo vani, a doma dodjemo na dva, tri mjeseca i napunimo drzavu devizama da bi uhljebi imali od cega zivit.
Ove godine idem doli samo tjedan dana,ostala 3,mozda istocne drzave Europe..no jos vidim...doli ostavim lovu samo u Lidlu,tako da opet to ostaje mojima..
Guest- Guest
ma ne...ja sam vjeran konzumu, domacim kaficima, restoranima, vinogradarima i seljacima...domaca rakija, vino, prsut, grobnicki sir, domace lignje, orade, oslici, sipe i druga morska zivina na rijeckoj ribarnici...na rijeckoj placi od nasih baba malo pomidorih, kumadorih, salate i voca. u Lidl samo po ciabatu - tamo mi najbolje smekapismejker wrote:ni zrno zita neprijatelju..!!!flumen wrote:da su hrvati svi ostali doma i da se nisu prekrstavali u islam i pravoslavlje - danas bi na prostoru od vojvodine do istre bilo 20 milijuna hrvata. tko bi to mogao trpit? bolje ovako. vecina smo vani, a doma dodjemo na dva, tri mjeseca i napunimo drzavu devizama da bi uhljebi imali od cega zivit.
Ove godine idem doli samo tjedan dana,ostala 3,mozda istocne drzave Europe..no jos vidim...doli ostavim lovu samo u Lidlu,tako da opet to ostaje mojima..
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
e ove svakako poduprijeti financijski..ne traziti im racune..nek malo zarade,a uhljebe gore ostete..flumen wrote:ma ne...ja sam vjeran konzumu, domacim kaficima, restoranima, vinogradarima i seljacima...domaca rakija, vino, prsut, grobnicki sir, domace lignje, orade, oslici, sipe i druga morska zivina na rijeckoj ribarnici...na rijeckoj placi od nasih baba malo pomidorih, kumadorih, salate i voca. u Lidl samo po ciabatu - tamo mi najbolje smekapismejker wrote:ni zrno zita neprijatelju..!!!flumen wrote:da su hrvati svi ostali doma i da se nisu prekrstavali u islam i pravoslavlje - danas bi na prostoru od vojvodine do istre bilo 20 milijuna hrvata. tko bi to mogao trpit? bolje ovako. vecina smo vani, a doma dodjemo na dva, tri mjeseca i napunimo drzavu devizama da bi uhljebi imali od cega zivit.
Guest- Guest
sjednes u auto sa nekim domacim i on te vodi po selima: Ante ima prsuta, Mara ima rakije, Pepa ima sira...jebes racune i saborske ljencuge.pismejker wrote:e ove svakako poduprijeti financijski..ne traziti im racune..nek malo zarade,a uhljebe gore ostete..flumen wrote:ma ne...ja sam vjeran konzumu, domacim kaficima, restoranima, vinogradarima i seljacima...domaca rakija, vino, prsut, grobnicki sir, domace lignje, orade, oslici, sipe i druga morska zivina na rijeckoj ribarnici...na rijeckoj placi od nasih baba malo pomidorih, kumadorih, salate i voca. u Lidl samo po ciabatu - tamo mi najbolje smekapismejker wrote:ni zrno zita neprijatelju..!!!flumen wrote:da su hrvati svi ostali doma i da se nisu prekrstavali u islam i pravoslavlje - danas bi na prostoru od vojvodine do istre bilo 20 milijuna hrvata. tko bi to mogao trpit? bolje ovako. vecina smo vani, a doma dodjemo na dva, tri mjeseca i napunimo drzavu devizama da bi uhljebi imali od cega zivit.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Eeeee to se trazi..... ..tak oto ide i po Slavoniji,zna se tko sto ima,ali ljudi sada oprezni,naucili da ne treba svakom reci,pogotovo kad vidis da sa narodom nema nista...flumen wrote:sjednes u auto sa nekim domacim i on te vodi po selima: Ante ima prsuta, Mara ima rakije, Pepa ima sira...jebes racune i saborske ljencuge.pismejker wrote:e ove svakako poduprijeti financijski..ne traziti im racune..nek malo zarade,a uhljebe gore ostete..flumen wrote:ma ne...ja sam vjeran konzumu, domacim kaficima, restoranima, vinogradarima i seljacima...domaca rakija, vino, prsut, grobnicki sir, domace lignje, orade, oslici, sipe i druga morska zivina na rijeckoj ribarnici...na rijeckoj placi od nasih baba malo pomidorih, kumadorih, salate i voca. u Lidl samo po ciabatu - tamo mi najbolje smekapismejker wrote:ni zrno zita neprijatelju..!!!flumen wrote:da su hrvati svi ostali doma i da se nisu prekrstavali u islam i pravoslavlje - danas bi na prostoru od vojvodine do istre bilo 20 milijuna hrvata. tko bi to mogao trpit? bolje ovako. vecina smo vani, a doma dodjemo na dva, tri mjeseca i napunimo drzavu devizama da bi uhljebi imali od cega zivit.
Guest- Guest
zato se treba znat ponasat i bit fer prema ljudima. da nam je sad Antu Markovica stavit za premijera i da pocisti to smece od nereda. da da ljudima zivit ko ono pred rat...jedino srbi nisu kontali nista - njima stalo do "istine" i tudjih deviza...totalno glupa raja koja je sve zajebalapismejker wrote:Eeeee to se trazi..... ..tak oto ide i po Slavoniji,zna se tko sto ima,ali ljudi sada oprezni,naucili da ne treba svakom reci,pogotovo kad vidis da sa narodom nema nista...flumen wrote:sjednes u auto sa nekim domacim i on te vodi po selima: Ante ima prsuta, Mara ima rakije, Pepa ima sira...jebes racune i saborske ljencuge.pismejker wrote:e ove svakako poduprijeti financijski..ne traziti im racune..nek malo zarade,a uhljebe gore ostete..flumen wrote:ma ne...ja sam vjeran konzumu, domacim kaficima, restoranima, vinogradarima i seljacima...domaca rakija, vino, prsut, grobnicki sir, domace lignje, orade, oslici, sipe i druga morska zivina na rijeckoj ribarnici...na rijeckoj placi od nasih baba malo pomidorih, kumadorih, salate i voca. u Lidl samo po ciabatu - tamo mi najbolje smekapismejker wrote:
ni zrno zita neprijatelju..!!!
flumen-
2015-08-21
hjebote,to je bio trenutak...seka u to vrijeme na salteru banke brojala placu 2000 DM-a odlazak preko u bosniju kod Nuke kupovina bijele tehnike,teveja,sve u kešu...flumen wrote:zato se treba znat ponasat i bit fer prema ljudima. da nam je sad Antu Markovica stavit za premijera i da pocisti to smece od nereda. da da ljudima zivit ko ono pred rat...jedino srbi nisu kontali nista - njima stalo do "istine" i tudjih deviza...totalno glupa raja koja je sve zajebalapismejker wrote:Eeeee to se trazi..... ..tak oto ide i po Slavoniji,zna se tko sto ima,ali ljudi sada oprezni,naucili da ne treba svakom reci,pogotovo kad vidis da sa narodom nema nista...flumen wrote:sjednes u auto sa nekim domacim i on te vodi po selima: Ante ima prsuta, Mara ima rakije, Pepa ima sira...jebes racune i saborske ljencuge.pismejker wrote:e ove svakako poduprijeti financijski..ne traziti im racune..nek malo zarade,a uhljebe gore ostete..flumen wrote:
ma ne...ja sam vjeran konzumu, domacim kaficima, restoranima, vinogradarima i seljacima...domaca rakija, vino, prsut, grobnicki sir, domace lignje, orade, oslici, sipe i druga morska zivina na rijeckoj ribarnici...na rijeckoj placi od nasih baba malo pomidorih, kumadorih, salate i voca. u Lidl samo po ciabatu - tamo mi najbolje smeka
Znas sto sam primjetio..domaci ducani mjesovitom robom su bili puni francuske robe,hrane,pica i svega....10 klasa ispred sad ovog svapskog...otpada???..
Guest- Guest
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
To Asila priprema teren za polagano Orbanovo preuzimanje naših ravnica...
darth_vader-
2014-04-17
Širi defetizam, a sve ne bi li i preostali pobjegli...
darth_vader-
2014-04-17
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
rekonkvista, jbg-a nakon 100 godina Vaše uprave ovdje je gore nego nakon tatarajasambrend wrote:To Asila priprema teren za polagano Orbanovo preuzimanje naših ravnica...
Kermit-
2014-04-17
stara hrvatska poslovica, bolje frankfurt na majni nego golub na grani
Još sad kad žega sprži Slavoniju, ostat će samo muhe...jasambrend wrote:Širi defetizam, a sve ne bi li i preostali pobjegli...
Trinity-
2014-04-17
jasambrend wrote:To Asila priprema teren za polagano Orbanovo preuzimanje naših ravnica...
Luciferova zvijezda sija iznad Budimpeste
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Evo svečana prezentacija povodom dana državnosti RH
A NEOBICNO VELIKE ZASLUGE HERCEGOVACA ZA ISTU
A NEOBICNO VELIKE ZASLUGE HERCEGOVACA ZA ISTU
Bavili se pljačkom ha ?
Interesantno..ali ovo je i ero priznao uz objasnjenje,"koji ce kurac kojekakvima blago i ostala dobra,kad ne znaju cuvati??.." pa su tako Hertzegovci "prisvajali" sve od tih nesretnika..Sora wrote:
Guest- Guest
a sve st oraste u kamenjaru je agresivno...mora biti,da prezivi...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Samo u Njemačku u 3 godine uteklo 180.000 Hrvata
» Njemačka vlada usvojila zakon o olakšavanju radnicima iz cijelog svijeta da dođu u Njemačku
» U Njemačku se lani odselilo više od 50.000 Hrvata
» Pada njemačka vlada
» Pala njemačka vlada
» Njemačka vlada usvojila zakon o olakšavanju radnicima iz cijelog svijeta da dođu u Njemačku
» U Njemačku se lani odselilo više od 50.000 Hrvata
» Pada njemačka vlada
» Pala njemačka vlada
Page 2 of 3