Vučić: Vreme je za most preko provalija prošlosti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vučić: Vreme je za most preko provalija prošlosti
pizzon wrote:
pretpostavljao sam da ce promeniti vise kompleta tokom boravka u beogradu !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
i tako,
to je bilo to !
idemo dalje !
to je bilo to !
idemo dalje !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
pizzon wrote:
lepo ih je videti kad pričaju srpskohrvatski, netreba ni prevodilac ni ništa ceo svet ih razume
Last edited by bora-corba on 24/6/2017, 11:23; edited 1 time in total
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je učešće velikog broja stranih zvaničnika na sinoćnjem prijemu povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića najbolji dokaz kolliko je Srbija postala poštovana, normalna, sigurna zemlja, faktor stablnosti i mira u regionu.
- Predsednik Vučić je pametnom politikom orijetisanom prevashodno u interesu građana Srbije, saradnje sa svim stranama sveta, doprineo je da danas vidimo državnike iz svih zemalja sveta, da na inauguraciji prisustvuvuje svako ko iole drži do sebe - kazao je u izjavi Tanjugu.
- Predsednik Vučić je pametnom politikom orijetisanom prevashodno u interesu građana Srbije, saradnje sa svim stranama sveta, doprineo je da danas vidimo državnike iz svih zemalja sveta, da na inauguraciji prisustvuvuje svako ko iole drži do sebe - kazao je u izjavi Tanjugu.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
debotoijusto wrote:marcellus wrote:nabijem i ovu našu što se tamo liže s njim, da smo država prekinuli bi sa srbijom sve odnose kad je na vlast izabran šešeljev donosač piva genocidne prošlosti
i njega i cijelu tu cigansku predstavu, no glavno da se KGK poklonila liku koji je iz okupirane Gline poručivao kako tamo "ustaše" više nikada neće ni nos promoliti i koji se na konvenciji Srpske radikalne stranke otvoreno, javno i zapjenjeno zalagao za granice Srbije na liniji Vivovitica - Kavlovac - Kavlobag.
spremas li kakav tekst o aktualnim dogadjajima svakodnevnog privodjenja za rijec ?
da svakako kad prođe vikend, sad imam drugog posla preko vikenda
odo sad na trash & burn
e jesi mi nas'o sta da me pitas...niti gledam te debile nitime zanimaju a mogu ti reci ono sto ja mislim zasto dolaze: pink i ostale tv u srbiji dizu gledanost u Srbiji, BiH i Hrvatskoj dovodjenjem pjevaca iz BiH, ovi pjevaci opet dolaze da uzmu lovu debilima koji slusaju to nesto, vi opet zadovoljni pa kazete "a sto bre lepo peva ovaj Boske"..pa i ja prodajem mreze u Srbiju, nisam ja kriv sto ih kvalitetnije radim nego vasi pletaci :)pizzon wrote:govinda,
eno, tvoje bosnjakinje i bosnjaci,
svakodneno obilaze beograd u nadi
da se afirmisu kao pevaci.
zar bh federacija nema svoje programe,
zar nemate tv programe gde mogu da
se afirmisu,
sta traze kod nas, bas masovno ??
eno, sad poceli i bugari da dolaze da se takmice )
2016-11-17
NARAVNO ;
Kada platite MOSTOVE koje smo zajedno ( u bivšoj PLYUGI svi plaćalii gradili i svi mi PLATILI ) - što bi se ovaj ČEDO iZVUKAO bez ODŠTETE i nekom TRIVIJALNOM IZJAVOM - nažalost poznavajući nas Hrvate - NAŠI POLITIČARI su se već DEBELO NAGUZILI i radosno očekuju spermu u usta, a neki u šupak !!
Nabijem ih !
Kada platite MOSTOVE koje smo zajedno ( u bivšoj PLYUGI svi plaćalii gradili i svi mi PLATILI ) - što bi se ovaj ČEDO iZVUKAO bez ODŠTETE i nekom TRIVIJALNOM IZJAVOM - nažalost poznavajući nas Hrvate - NAŠI POLITIČARI su se već DEBELO NAGUZILI i radosno očekuju spermu u usta, a neki u šupak !!
Nabijem ih !
Guest- Guest
Last edited by govinda on 24/6/2017, 18:57; edited 1 time in total
2016-11-17
govinda wrote:Minvajl in Zerbian ortodoks čerč
2016-11-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
Page 3 of 3