Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 36 of 42
Page 36 of 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
a nije isto nauciti pametnu metildinu dicu i recimo yodu,asilu i slicne
evo nek epi objasni
evo nek epi objasni
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
krao je znanje od onih koji su školovanje plaćali...znači, usavršavao se na grbi poreznih obveznikaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
znaci ja nisam kostao nista porezne obveznike a ono sto sam morao ici nek krive drzavu :D
Ti si bistar autodidakt....ništa nisi koštao državu...sam se usavršavao ;)
levi, šala mala
Guest- Guest
veber wrote:ok.Noor wrote:ne trubi, arhići imaju npr. predmet nosive konstrukcije u tu općenito uče o tome, a na građ imaš posebno i u više semestara betonske, metalne i drvene konstrukcije...to je jedno
dalje, da ne pričamo o niskogradnji o kojoj ne uče ni slova, a tu imaš ceste, mostove, željeznice, hidrotehničke građevine..itd
nemoj mi izjednačavat slikare i inženjere, molim te
zato su strojari vrh.
mi možemo napravit zgradu, most, tunel vi bauštelci nemrete napravit alat koji će proizvodit ciglu
jesi pogledala pp i pločice u toleranci 0,1, nezamislivo za vas betonarce
Ne možete. Mislim kao bauštelci, u pravom smislu te riječi, možete...
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Noor wrote:dijagram wrote:hahaha, a dje su fuge, nista ja ne vidimNoor wrote:strojari jesu vrh, to nitko ni ne poriče. izuzetno težak fax, a primjena neograničena.veber wrote:ok.Noor wrote:ne trubi, arhići imaju npr. predmet nosive konstrukcije u tu općenito uče o tome, a na građ imaš posebno i u više semestara betonske, metalne i drvene konstrukcije...to je jedno
dalje, da ne pričamo o niskogradnji o kojoj ne uče ni slova, a tu imaš ceste, mostove, željeznice, hidrotehničke građevine..itd
nemoj mi izjednačavat slikare i inženjere, molim te
zato su strojari vrh.
mi možemo napravit zgradu, most, tunel vi bauštelci nemrete napravit alat koji će proizvodit ciglu
jesi pogledala pp i pločice u toleranci 0,1, nezamislivo za vas betonarce
međutim, badava vam složit alat za ciglu, kad jedino kaj znate zazidat ju, kaj i nije kunst. al, već izračunat konstrukciju kojoj je cigla samo ispuna, e..to vam je već mission impossible. zato, čkomi i drži se mašina
a pločice..hm, fuge u drugom redu s lijeva ti malo bježe....bolje to treba
malo mu idu sim tam...a štaš, strojar
2016-07-22
pa dobro, imaju i s cim, jbga, ja dosao u jednu firmu i pitaju me za diplomu, pitam ja njih a da vam ja napravim na kompjuteru il da skocim do bosne i kupim, ljudovi usokirani bilimaggie13 wrote:ovi se obrazovani samo hvale :DLeviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
znaci ja nisam kostao nista porezne obveznike a ono sto sam morao ici nek krive drzavu :D
al ajde, dobio ja posao na probni rok od mjesec dana, na kraju kad sam odlazio tri godine posluje, trazio od gazde da mi daju opis radnog mjesta, coek fraze dobi, veli da ce mu se smijat posvijetu :D
pa i nisam bas se sam obrazovao, imao sam ja driblanje 5 godina al ne u skolstvu nego u plemenu, sa 11 sam znao trigonometriju na pamet bez da rabim tablice ili stehiometriju iz kemije, jbte, mogao sam ti smuckat bilo koju kemijsku formulu onak iz glave a o biologiji da ne pricamoepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
Triny wrote:Panta je da nitko nije platio manje, a više školarine su platili oni koji dodatno plaćaju studij, što ne znači da njihovo studiranje toliko i košta.Noor wrote:možemo to tumačiti na ovaj i onaj način, ali nitko nije platio kunu više svoje školarine, nitko nije izdvojio zbog takvih studenata ni kunu više poreza, a profesori su dobili jednake plaće kakve bi dobili da je i metilda plaćala. dakle, kako školarina ne ide iz doprinosa, nego uplatnicom na račun faxa, može se tumačiti da je svak platio za svoje dijete.Triny wrote:Ali onda ona ne može tvrditi da se njena djeca nisu školovala na račun poreznih obveznika.Noor wrote:točno, ali zbog metildine djece nitko nije platio ni kunu više školarine za svoju djecu.Triny wrote:
To što su oslobođeni školarine ne znači da njihovo školovanje državu (nas porezne obveznike) ništa ne košta.
Prema tome, Metildina djeca se nisu besplatno školovala.
s obzirom na iznos poreza koji smo platili iz svojih plaća i poreza na dohodak mi smo sami školovali i svoju i još nekoliko desetaka djece... ako ćeš tako gledati
Guest- Guest
Yodu i Asilu? To ti je bacanje novca kroz prozor...Pogledaj ove što ratuju danas u Arabiji.dijagram wrote:a nije isto nauciti pametnu metildinu dicu i recimo yodu,asilu i slicne
evo nek epi objasni
Da ratuju lukom i strijelom mrtvih bi bilo za izbrojit na prste, a ovako sa priučenim znanjem i tehnologijom sve uništiše.
2016-07-22
:DNoor wrote:krao je znanje od onih koji su školovanje plaćali...znači, usavršavao se na grbi poreznih obveznikaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
levi, šala mala
ma istina, iako to nebih nazvao kradjom, naime ja smatram da je duznost svakog od nas da ostavlja nasledje sledecim generacijama
a sto obrazovanje naplacuju je po meni greska, placanje profesorima i uciteljima bi trebalo biti zajednicka briga sviju, nesto kao zadudzbina,
medjutim naplacivanje od onih koji se zele skolovati mi je blesavo
inteligencija preskocila formalno obrazovanje :DLeviathan2 wrote:pa dobro, imaju i s cim, jbga, ja dosao u jednu firmu i pitaju me za diplomu, pitam ja njih a da vam ja napravim na kompjuteru il da skocim do bosne i kupim, ljudovi usokirani bilimaggie13 wrote:ovi se obrazovani samo hvale :DLeviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
al ajde, dobio ja posao na probni rok od mjesec dana, na kraju kad sam odlazio tri godine posluje, trazio od gazde da mi daju opis radnog mjesta, coek fraze dobi, veli da ce mu se smijat posvijetu :D
Ionako je ovo nase obrazovanje ne razvija, vec otupljuje :-S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
evo seke
i ona je,..neke skole i to,...stajaznam
uz placanje i neplacanje i svakako
dijagram-
2015-08-09
bosanac, ja mogu proračunat most i napravit ga. ti ne možeš napravit alat za izradu cigle, one obične kalupne.Eroo wrote:
Ne možete. Mislim kao bauštelci, u pravom smislu te riječi, možete...
ne kužiš razliku, ali neka te.
vjerovatno o molekularnim magnetima nemaš ni pojma, nikad ni čuo.
drži se ti mješalice i tački, tamo si najbolji.
2014-12-30
srednju frizersku..nije trebalo puno novaca za to :Ddijagram wrote:evo seke
2014-04-12
zato puno uzimatemaggie13 wrote:srednju frizersku..nije trebalo puno novaca za to :Ddijagram wrote:evo seke
samo pocesljat dvista,trista
ma tko ce to poplacati
dijagram-
2015-08-09
ja samo s masin'com znam :Ddijagram wrote:zato puno uzimatemaggie13 wrote:srednju frizersku..nije trebalo puno novaca za to :Ddijagram wrote:evo seke
ma tko ce to poplacati
2014-04-12
naravno da nije krađa...šalim se leviLeviathan2 wrote::DNoor wrote:krao je znanje od onih koji su školovanje plaćali...znači, usavršavao se na grbi poreznih obveznikaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
levi, šala mala
ma istina, iako to nebih nazvao kradjom, naime ja smatram da je duznost svakog od nas da ostavlja nasledje sledecim generacijama
a sto obrazovanje naplacuju je po meni greska, placanje profesorima i uciteljima bi trebalo biti zajednicka briga sviju, nesto kao zadudzbina,
medjutim naplacivanje od onih koji se zele skolovati mi je blesavo
svi mi doživotno učimo, kako iz vlastitog, tako i iz iskustava drugih.
škole i fakulteti nam daju osnovna znanja, koja nadograđujemo kroz praksu
Guest- Guest
e sad inteligencija, prije snalazljivost i bezobraznost nastupa :Dmaggie13 wrote:inteligencija preskocila formalno obrazovanje :DLeviathan2 wrote:pa dobro, imaju i s cim, jbga, ja dosao u jednu firmu i pitaju me za diplomu, pitam ja njih a da vam ja napravim na kompjuteru il da skocim do bosne i kupim, ljudovi usokirani bilimaggie13 wrote:ovi se obrazovani samo hvale :DLeviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
nista to ne vrijedi bez pokrica, a to je inteligencija ;-)Leviathan2 wrote:e sad inteligencija, prije snalazljivost i bezobraznost nastupa :Dmaggie13 wrote:inteligencija preskocila formalno obrazovanje :DLeviathan2 wrote:pa dobro, imaju i s cim, jbga, ja dosao u jednu firmu i pitaju me za diplomu, pitam ja njih a da vam ja napravim na kompjuteru il da skocim do bosne i kupim, ljudovi usokirani bilimaggie13 wrote:ovi se obrazovani samo hvale :DLeviathan2 wrote:pih, skolovanje, ja sam isao 4 godine u skolu zato jer sam morao, naravno upisali su mi da sam zavrsio ta 4 razreda al nisam mogao nastavit daljnjih 4 jer sam dobio potvdu da sam mentalno zaostao, pfuuu, izbjegao jos 4 godine maltretiranja
2014-04-12
a kruva ti, da mene ides shisat to bi zaradila itekako, kad dojdem kod frizerki samo se smrknu,maggie13 wrote:ja samo s masin'com znam :Ddijagram wrote:zato puno uzimatemaggie13 wrote:srednju frizersku..nije trebalo puno novaca za to :Ddijagram wrote:evo seke
ma tko ce to poplacati
baustelci i nteligencija, hmmm,maggie13 wrote:nista to ne vrijedi bez pokrica, a to je inteligencija ;-)Leviathan2 wrote:e sad inteligencija, prije snalazljivost i bezobraznost nastupa :Dmaggie13 wrote:inteligencija preskocila formalno obrazovanje :DLeviathan2 wrote:pa dobro, imaju i s cim, jbga, ja dosao u jednu firmu i pitaju me za diplomu, pitam ja njih a da vam ja napravim na kompjuteru il da skocim do bosne i kupim, ljudovi usokirani bilimaggie13 wrote:
ovi se obrazovani samo hvale :D
al ajd , ipak smo nes malo iznad murjaka
znas kak ide ono,
ko ide u skolu za murjake, :D
oni koji ne projdu za baustelce
ja kad dodjem samo se smjeskaju i ko fol neku pricu opaleLeviathan2 wrote:a kruva ti, da mene ides shisat to bi zaradila itekako, kad dojdem kod frizerki samo se smrknu,maggie13 wrote:ja samo s masin'com znam :Ddijagram wrote:zato puno uzimatemaggie13 wrote:srednju frizersku..nije trebalo puno novaca za to :Ddijagram wrote:evo seke
ma tko ce to poplacati
lopuze
dijagram-
2015-08-09
Page 36 of 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji