Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 16 of 42
Page 16 of 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
mi ručali i popili kavu, eva se još nije ugasila.. vidim eskaped drži svijeću, netko tko je ukrao nick Govindi preskače tarabu...
fali mi Sora aka gollum pa stavih njen omiljeni .. nešto...
fali mi Sora aka gollum pa stavih njen omiljeni .. nešto...
Guest- Guest
Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
a ti si se zbog njih ovako raspisala.. nije zbog verbalnog proljeva koji te jutros uhvatio? koje domoljublje...
Guest- Guest
Čardak ekipa baš prca Plenkija i Kolindu.
Jedna redikulozna udruga podiže spomen ploču Francetiću; bit će, naravno, zanimljiva reakcija Vlade
Pozivnicu su, među ostalima, poslali i predsjednici i premijeru
2017-03-21
Redakcija Telegrama maloprije je dobila poziv na svečano podizanje spomen obilježja ustaši Juri Francetiću na njegovoj rodnoj kući u Otočcu. Događanje je zakazano u subotu, a organizira ga Hrvatska akademija znanosti i umjetnost u dijaspori (HAZUD). Ukoliko niste upoznati s njihovim radom, možda vas ime ove redikulozne udruge zbuni, no ona nije povezana sa službenom Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti.
“Tragom projekta Velebitsko-vukovarski pobjednički krug, naslovnik ogranizira obilježavanje 105. obljetnice Jure Francetića, hrvatskoga političara i legendarnog vojskovođe iz Drugog svjetskog rata protiv udruženja talijanskog i srpskog fašizma”, stoji u pozivnici.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ekstremi-i-dalje-nasrcu-sad-jedna-redikulozna-udruga-podize-spomen-plocu-franceticu-bit-ce-naravno-zanimljiva-reakcija-vlade/
“Tragom projekta Velebitsko-vukovarski pobjednički krug, naslovnik ogranizira obilježavanje 105. obljetnice Jure Francetića, hrvatskoga političara i legendarnog vojskovođe iz Drugog svjetskog rata protiv udruženja talijanskog i srpskog fašizma”, stoji u pozivnici.
Prošla ploča mu je, piše, ‘brutalno uklonjena’
U teško čitljivom dopisu obračunavaju se sa Slavkom Goldsteinom i plasiraju tezu kako je Francetić zapravo bio ustaša-antifašist. Dalje tvrde kako se od 2000. do danas provodi “kriminalizacija Domovinskog rata”. Argumentirajući tu tezu, spominju kako je 20014. “brutalno uklonjena spomen ploča Francetiću u Slunju”.http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ekstremi-i-dalje-nasrcu-sad-jedna-redikulozna-udruga-podize-spomen-plocu-franceticu-bit-ce-naravno-zanimljiva-reakcija-vlade/
2017-03-21
ako je ko od njih tvog kalibra, možemo samo slaviti uz šampanjacEva_ wrote:Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
Guest- Guest
Osjetim neku toplinu i božansku svjetlost, a čim dođem na ovu temu. Ne bih ja, ali me unutarnji poriv sam navodi. Nevidljive ruke me vode po tipkovnici, to je božja providnost. Sve za Hrvatsku!metilda wrote:Eva_ wrote:Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
a ti si se zbog njih ovako raspisala.. nije zbog verbalnog proljeva koji te jutros uhvatio? koje domoljublje...
2017-03-21
Eva_ wrote:Osjetim neku toplinu i božansku svjetlost, a čim dođem na ovu temu. Ne bih ja, ali me unutarnji poriv sam navodi. Nevidljive ruke me vode po tipkovnici, to je božja providnost. Sve za Hrvatsku!metilda wrote:Eva_ wrote:Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
vidi.. ja bih rekla da je to prije opsesivno kompulzivni poremećaj nego božja providnost...
Guest- Guest
Ozbiljno? Taj Metković je grad psihijatara. Na tak malom prostoru dva stručnjaka.metilda wrote:Eva_ wrote:Osjetim neku toplinu i božansku svjetlost, a čim dođem na ovu temu. Ne bih ja, ali me unutarnji poriv sam navodi. Nevidljive ruke me vode po tipkovnici, to je božja providnost. Sve za Hrvatsku!metilda wrote:Eva_ wrote:Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
vidi.. ja bih rekla da je to prije opsesivno kompulzivni poremećaj nego božja providnost...
2017-03-21
Eva_ wrote:Osjetim neku toplinu ...metilda wrote:Eva_ wrote:Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
valjda ti sfinkter više ne drži...a štaš, dešava se
Guest- Guest
Chicks fignt na ovoj vrucini....de se porpskajte vodom pa objavite slike...
2016-11-17
Dopizdilo mi nesto da vas citam pa da zavrsim moje javljanje sa sljedecim: Hrvati su glup narod. U cjelini. Nisu nista pametniji ni narodi oko njih.
2016-11-17
Eva_ wrote:Ozbiljno? Taj Metković je grad psihijatara. Na tak malom prostoru dva stručnjaka.metilda wrote:Eva_ wrote:Osjetim neku toplinu i božansku svjetlost, a čim dođem na ovu temu. Ne bih ja, ali me unutarnji poriv sam navodi. Nevidljive ruke me vode po tipkovnici, to je božja providnost. Sve za Hrvatsku!metilda wrote:Eva_ wrote:Sora ti fali? Terebalo ti falit bar 500.000 Hrvata koji su jutros napustili zemlju dok si se ti češljala.
ne treba biti stručnjak za tvoju dijagnozu
Guest- Guest
govinda wrote:Dopizdilo mi nesto da vas citam pa da zavrsim moje javljanje sa sljedecim: Hrvati su glup narod. U cjelini. Nisu nista pametniji ni narodi oko njih.
ajde napokon.. nisi ništa pametno ni napisao
Guest- Guest
Nastavljamo u revijalnom tonu, ni meni ni napeta, iako mi je simpa.govinda wrote:Dopizdilo mi nesto da vas citam pa da zavrsim moje javljanje sa sljedecim: Hrvati su glup narod. U cjelini. Nisu nista pametniji ni narodi oko njih.
DSS traži od Plenkovića skidanje ploče HOS-a u Jasenovcu, Pupovca prozvali licemjernim
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dss-trazi-od-plenkovica-skidanje-ploce-hosa-u-jasenovcu-pupovca-prozvali-licemjernim/979093.aspx
2017-03-21
a nek si ti kokodakala cijelo jutro...idi trljaj picku o kriz i pavelicevu sliku, pljuc...metilda wrote:govinda wrote:Dopizdilo mi nesto da vas citam pa da zavrsim moje javljanje sa sljedecim: Hrvati su glup narod. U cjelini. Nisu nista pametniji ni narodi oko njih.
2016-11-17
govinda wrote:a nek si ti kokodakala cijelo jutro...idi trljaj picku o kriz i pavelicevu sliku, pljuc...metilda wrote:govinda wrote:Dopizdilo mi nesto da vas citam pa da zavrsim moje javljanje sa sljedecim: Hrvati su glup narod. U cjelini. Nisu nista pametniji ni narodi oko njih.
tko je od eve uspio doći do riječi? šteta tog finog nicka koji su stavio bez ikakvog razloga
Guest- Guest
Eva_ wrote:Nastavljamo u revijalnom tonu, ni meni ni napeta, iako mi je simpa.govinda wrote:Dopizdilo mi nesto da vas citam pa da zavrsim moje javljanje sa sljedecim: Hrvati su glup narod. U cjelini. Nisu nista pametniji ni narodi oko njih.
valjda nije napeta zbog tvog prekomjernog blebetanja
Guest- Guest
Auuuu...Rvacko/jevrejsko/cvetni fajt... Cool...
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 16 of 42