Beograd, Vučić-inauguracija !
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Beograd, Vučić-inauguracija !
hahaha,
stigla mi pvt poruka,
yebo bi i govindu da je kolinda ):)
stigla mi pvt poruka,
yebo bi i govindu da je kolinda ):)
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Staviće keče i zaigraće šotu.pizzon wrote:govinda wrote:Da napusti inauguraciju smesta...pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
za mene je ovo provokacija,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
ih, promenice ona dres tokom dana i veceri
bice verovatno glavna medijska meta
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
govinda wrote:A kad je jedini poglavar drzave na inauguraciji...pizzon wrote:govinda wrote:Da napusti inauguraciju smesta...pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
nije tacno
2017-05-25
kakav je to akrap na slici desno od Koli?pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
Guest- Guest
Kurac sodirane. Samo najbolje. Nema ni jednog psa lutalice više u Beogradu.govinda wrote:Uvalio sodirane a platio ko da su sad iz Leskovac stigli...vuksadinare wrote:..i to im valjda uvalio one sodirane jeftine cevape...iz kakvog trgovackog lanca... ..pa koliko treba cevapa ne bi to pokrile ni sve mesnice beograda i okolice
Noor wrote:kakav je to akrap na slici desno od Koli?pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
nije mi poznato da je zorana akrep
2017-05-25
Zorana. Inače plaća 500 evra mesečno šminkerku da je našminka svaki dan.Noor wrote:kakav je to akrap na slici desno od Koli?pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
i onda ovako ispade...ccccdzango wrote:Zorana. Inače plaća 500 evra mesečno šminkerku da je našminka svaki dan.Noor wrote:kakav je to akrap na slici desno od Koli?pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
Guest- Guest
Sebija Izetbegovic: Joj Bakire, vidi je u sta se obukla..
Bakir: Ih, nisu mu cevapi nesto, sta mislsi hocel bit hurmasica?
Ivanic: Bake, imam od kuma cerku, zavrsila skoro istoriju mezopotamske umjetnosti a otvorilo se ono mjesto u ambasadi u..
Bakir: Joj, Mladene, nemoj me ba sad, kad dodjemo kuci...ih, lepina suha, ima l' limunade iđe, udavi se?
Bakir: Ih, nisu mu cevapi nesto, sta mislsi hocel bit hurmasica?
Ivanic: Bake, imam od kuma cerku, zavrsila skoro istoriju mezopotamske umjetnosti a otvorilo se ono mjesto u ambasadi u..
Bakir: Joj, Mladene, nemoj me ba sad, kad dodjemo kuci...ih, lepina suha, ima l' limunade iđe, udavi se?
2016-11-17
Zali Boze bacenih para...dzango wrote:Zorana. Inače plaća 500 evra mesečno šminkerku da je našminka svaki dan.Noor wrote:kakav je to akrap na slici desno od Koli?pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
onu trojicu iz bosne ne racunam u poglavare..pizzon wrote:govinda wrote:A kad je jedini poglavar drzave na inauguraciji...pizzon wrote:govinda wrote:Da napusti inauguraciju smesta...pizzon wrote:
doci u ovim bojama,
nicim izazvana !
to nisu hrvatske boje
nije tacno
2016-11-17
Među prisutnima će se naći austrijski kancelar Kern, mađarski premijer Orban,govinda wrote:onu trojicu iz bosne ne racunam u poglavare..pizzon wrote:govinda wrote:A kad je jedini poglavar drzave na inauguraciji...pizzon wrote:govinda wrote:
Da napusti inauguraciju smesta...
nije tacno
eu Han
2017-05-25
Hoce li se lezba pozdraviti s Kurcom?pizzon wrote:Među prisutnima će se naći austrijski kancelar Kern, mađarski premijer Orban,govinda wrote:onu trojicu iz bosne ne racunam u poglavare..pizzon wrote:govinda wrote:A kad je jedini poglavar drzave na inauguraciji...pizzon wrote:
nije tacno
eu Han
2016-11-17
a oćel doć i Kurc..da i njega primi?pizzon wrote:Među prisutnima će se naći austrijski kancelar Kern, mađarski premijer Orban,govinda wrote:onu trojicu iz bosne ne racunam u poglavare..pizzon wrote:govinda wrote:A kad je jedini poglavar drzave na inauguraciji...pizzon wrote:
nije tacno
eu Han
Last edited by Noor on 23/6/2017, 14:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Vucic u razgovoru sa Kolindom
Vucic.'dorbro nam dosla predsednice daj vamo ruku..'
Kolinda:'jos bolje te nasla..sto ce ti moja ruka sad si gladio ruku onoj Brnabickoj'
Vucic:'izvinjavam se...sad cu da ih operem...nego ajde da mi sednemo i lepo popricamo'
Kolinda:'sjest cu sigurno a za pricat ne znam o cemu bi'
Vucic:'Au sto si bre takva...daj da sednemo i narucimo jednu ljutu Tominu'
Kolinda:'Tomina..?..ne razumijem sto cemo pricati u siframa'
Vucic:'ma jok..Tomina..to ti rakija od Tome Nikolica pa znas Tomu..'
Kolinda:'ne znam cula sam za njega..'
Vucic:'eh kako vreme leti a kao da je jos juce bio predsjednik..'
Kolinda:'Nisam dosla da tracamo...ocemo mi za ozbiljno pricat moram stici na zrakoplov polijece za pola sata'
Vucic:'pa tek si dosla a vec odlazis a nisi ni moje cevape probala..da vidis ekstra su..presao sam celu Srbiju da ih tako odlicne pronađem..vidi kako se dave Bakir,covic i Dodo..ne mozes ih zaustaviti..ej Dodo stani bre covece pa udavit ces se..'
Dodo:'ma pusti predsednice ovaj bakir navalijo ko da su mu zadnje..ima jos repete?'
Vucic:'ima ima ce'k da nazovem mesara u Mercat..ups...u mesnicu..'Cika lazoje'...da posalje jos onu tonu viska..'
Dodo:'alal ti vjera predsjednice..pravi si srbin i domacin..je's cuo Covicu...stize nova porcija cevapa..'
Covic:'Mljac..a sta si ba rekao Dodo?..a stizu..vala ubit cemo se ne'k oni razgovaraju nama vise cevapa ostane..mljac..'
Bakir:'vala dobro kazes Dragane..ni kod alaha ne jedu ovako dobre cevape..'
Kolinda:'No kolega Vucicu cajt prolazi mene zrakoplov ceka a poslije me ceka odmah sastanak sa Orbanom...stzo si htjeo da me pitas'?
Vucic:'a sta sam hteo da te pitam?..aha..jesi za gibanicu'
Vucic.'dorbro nam dosla predsednice daj vamo ruku..'
Kolinda:'jos bolje te nasla..sto ce ti moja ruka sad si gladio ruku onoj Brnabickoj'
Vucic:'izvinjavam se...sad cu da ih operem...nego ajde da mi sednemo i lepo popricamo'
Kolinda:'sjest cu sigurno a za pricat ne znam o cemu bi'
Vucic:'Au sto si bre takva...daj da sednemo i narucimo jednu ljutu Tominu'
Kolinda:'Tomina..?..ne razumijem sto cemo pricati u siframa'
Vucic:'ma jok..Tomina..to ti rakija od Tome Nikolica pa znas Tomu..'
Kolinda:'ne znam cula sam za njega..'
Vucic:'eh kako vreme leti a kao da je jos juce bio predsjednik..'
Kolinda:'Nisam dosla da tracamo...ocemo mi za ozbiljno pricat moram stici na zrakoplov polijece za pola sata'
Vucic:'pa tek si dosla a vec odlazis a nisi ni moje cevape probala..da vidis ekstra su..presao sam celu Srbiju da ih tako odlicne pronađem..vidi kako se dave Bakir,covic i Dodo..ne mozes ih zaustaviti..ej Dodo stani bre covece pa udavit ces se..'
Dodo:'ma pusti predsednice ovaj bakir navalijo ko da su mu zadnje..ima jos repete?'
Vucic:'ima ima ce'k da nazovem mesara u Mercat..ups...u mesnicu..'Cika lazoje'...da posalje jos onu tonu viska..'
Dodo:'alal ti vjera predsjednice..pravi si srbin i domacin..je's cuo Covicu...stize nova porcija cevapa..'
Covic:'Mljac..a sta si ba rekao Dodo?..a stizu..vala ubit cemo se ne'k oni razgovaraju nama vise cevapa ostane..mljac..'
Bakir:'vala dobro kazes Dragane..ni kod alaha ne jedu ovako dobre cevape..'
Kolinda:'No kolega Vucicu cajt prolazi mene zrakoplov ceka a poslije me ceka odmah sastanak sa Orbanom...stzo si htjeo da me pitas'?
Vucic:'a sta sam hteo da te pitam?..aha..jesi za gibanicu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:Među prisutnima će se naći austrijski kancelar Kern, mađarski premijer Orban,govinda wrote:onu trojicu iz bosne ne racunam u poglavare..pizzon wrote:govinda wrote:A kad je jedini poglavar drzave na inauguraciji...pizzon wrote:
nije tacno
eu Han
ima li još koji Jugosloven osim Kolinde? Došo koji Slovenac?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
ahaha, preduhitri megovinda wrote:Hoce li se lezba pozdraviti s Kurcom?pizzon wrote:Među prisutnima će se naći austrijski kancelar Kern, mađarski premijer Orban,govinda wrote:onu trojicu iz bosne ne racunam u poglavare..pizzon wrote:govinda wrote:
A kad je jedini poglavar drzave na inauguraciji...
nije tacno
eu Han
Guest- Guest
[size=38]J. Joksimović dočekala predsednika Skupštine Slovačke [/size]
2017-05-25
pizzon dežura na aerodromupizzon wrote:[size=38]J. Joksimović dočekala predsednika Skupštine Slovačke [/size]
Guest- Guest
upravo vas napustam,Noor wrote:pizzon dežura na aerodromupizzon wrote:[size=38]J. Joksimović dočekala predsednika Skupštine Slovačke [/size]
svima zelim prijatan ostatak dana
)
2017-05-25
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump - inauguracija
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
Page 9 of 16