Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
a njima neugodno ko kobili koja prevrne voz sijena.Nije to nego su oni sad već zaista zabrinuti za svoju sigurnost.Kud Plenković dolazi ili samo prolazi stotinu policajaca što u uniformi a više u civilu.Kuda sve to ide,vidjet ćemo.jasambrend wrote:Noor wrote:hehe, a ako prelistavaju i ovaj forum i nađu tvoje upise o Kolindi, mogli bi pokucati i na tvoju adresuEva_ wrote:Ostvaruje se Mihin san. Policija ide po kućama i uhićuje.
Na forumu nastojim konstruktivno trolati, ali im itekako jebem mater pod imenom i prezimenom...kad, već rade cirkus od države i građana, nek' barem dobiju povratnu informaciju koliko ih cijenimo i volimo...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Na Facebooku objavio tuđe komentare o Plenkoviću, na vratima mu se pojavila policija
Uskoro bute gledali Andriju Jarka ispred moje kuće.vili40 wrote:a njima neugodno ko kobili koja prevrne voz sijena.Nije to nego su oni sad već zaista zabrinuti za svoju sigurnost.Kud Plenković dolazi ili samo prolazi stotinu policajaca što u uniformi a više u civilu.Kuda sve to ide,vidjet ćemo.jasambrend wrote:Noor wrote:hehe, a ako prelistavaju i ovaj forum i nađu tvoje upise o Kolindi, mogli bi pokucati i na tvoju adresuEva_ wrote:Ostvaruje se Mihin san. Policija ide po kućama i uhićuje.
Na forumu nastojim konstruktivno trolati, ali im itekako jebem mater pod imenom i prezimenom...kad, već rade cirkus od države i građana, nek' barem dobiju povratnu informaciju koliko ih cijenimo i volimo...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
političari se ne smiju pojavljivati za početak na Bolu, pa u Splitu, pa će krenut i jednom neće smjet na ulicu i u Zagrebu, zakotrljat će se, a policija isto može dobit preko leđa..
heheh koliki moraš biti degenerik da te veseli što ti država postaje sirotinjska tiranija?Stribor wrote:Kme, kme, kme ....
Kermit-
2014-04-17
Samo nam fali Matija Gubec.kic wrote:
političari se ne smiju pojavljivati za početak na Bolu, pa u Splitu, pa će krenut i jednom neće smjet na ulicu i u Zagrebu, zakotrljat će se, a policija isto može dobit preko leđa..
2017-03-21
Čardak škvadraH misli sam na svoje dupe.asilovski wrote:heheh koliki moraš biti degenerik da te veseli što ti država postaje sirotinjska tiranija?Stribor wrote:Kme, kme, kme ....
2017-03-21
Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
Zakaj je HR zadnja u EU? Zato kaj još uvijek imaju miliciju, SUBNOOR i komunistički mentalitet.
2017-03-21
evo Bosanca da Hrvatima objasni...Eroo wrote:Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
2016-11-17
Ero se kliče Zlovencem. Još kad Hrvatima Janezi maznu Piranski zaljev, Sv. Geru i Istru, kak bu tek onda prepotentan.govinda wrote:evo Bosanca da Hrvatima objasni...Eroo wrote:Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
2017-03-21
Ah, Zlovenac hadezejac bosanskog porijekla...koja kombinacija..Eva_ wrote:Ero se kliče Zlovencem. Još kad Hrvatima Janezi maznu Piranski zaljev, Sv. Geru i Istru, kak bu tek onda prepotentan.govinda wrote:evo Bosanca da Hrvatima objasni...Eroo wrote:Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
2016-11-17
Ma znam da je ološ, ali opet ne možeš biti baš toliki gnoj i gamadEva_ wrote:Čardak škvadraH misli sam na svoje dupe.asilovski wrote:heheh koliki moraš biti degenerik da te veseli što ti država postaje sirotinjska tiranija?Stribor wrote:Kme, kme, kme ....
Kermit-
2014-04-17
Uvijek iznenadi da postoje kandidati koji žele vilu u Somaliji.asilovski wrote:Ma znam da je ološ, ali opet ne možeš biti baš toliki gnoj i gamadEva_ wrote:Čardak škvadraH misli sam na svoje dupe.asilovski wrote:heheh koliki moraš biti degenerik da te veseli što ti država postaje sirotinjska tiranija?Stribor wrote:Kme, kme, kme ....
2017-03-21
Te koje vi ovdje zovete cardak ekipa mi zovemo SDA...ista prica, jebalo majku..
2016-11-17
Evo Bosanca koji je postao Bošnjak na temelju fetve, izdane davne 1414.-e ...po hidžri.govinda wrote:evo Bosanca da Hrvatima objasni...Eroo wrote:Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
Last edited by Eroo on 23/6/2017, 13:13; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Bosanac i Bosnjak su sinonimi, ti si postao Hrvat na osnovu fetve koju je izdao biskup anno domini 1878...daklem, tvoj ej stav: ko takne u hadeze o'ma da ga hapse?Eroo wrote:Evo Bosanca koji je postao Bošnjak na temelju fetve, dane davne 1414.-e ...po hidžri.govinda wrote:evo Bosanca da Hrvatima objasni...Eroo wrote:Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
2016-11-17
Tada se i jesu formirali moderni europski narodi.govinda wrote:Bosanac i Bosnjak su sinonimi, ti si postao Hrvat na osnovu fetve koju je izdao biskup anno domini 1878...daklem, tvoj ej stav: ko takne u hadeze o'ma da ga hapse?Eroo wrote:Evo Bosanca koji je postao Bošnjak na temelju fetve, dane davne 1414.-e ...po hidžri.govinda wrote:evo Bosanca da Hrvatima objasni...Eroo wrote:Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
Petokolonaške izdajice ne znaju jesul Turci, jal Bošnjaci...narod bez korjena, povjesti, pisma i jezika.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ja ba, kao prava ekipa sa cardaka skrenuces pricu na te gluposti...da se en bi pricalo o privodjenjima ljudi zato sto imaju lose misljenje o nekom politicaru..bas si Ero CardaklijaEroo wrote:Tada se i jesu formirali moderni europski narodi.govinda wrote:Bosanac i Bosnjak su sinonimi, ti si postao Hrvat na osnovu fetve koju je izdao biskup anno domini 1878...daklem, tvoj ej stav: ko takne u hadeze o'ma da ga hapse?Eroo wrote:Evo Bosanca koji je postao Bošnjak na temelju fetve, dane davne 1414.-e ...po hidžri.govinda wrote:evo Bosanca da Hrvatima objasni...Eroo wrote:Opet neki titraju na ovom forumu, s kojim li to razlozima da mi je samo znati. Da pogađamo? Di je ta milicija više...
Petokolonaške izdajice ne znaju jesul Turci, jal Bošnjaci...narod bez korjena, povjesti, pisma i jezika.
2016-11-17
Domoljubi, a nekad bili komunjare.govinda wrote:Te koje vi ovdje zovete cardak ekipa mi zovemo SDA...ista prica, jebalo majku..
2017-03-21
neki
ma kakvi komunjare...ovdje jedan lik koji je rodjen 1970 i neke, sad je neki pomocnik zamjenika direktora od kurca palca tvrdi akko je bio zrtva progona od strane komunista u proslom sistemu :)))Eva_ wrote:Domoljubi, a nekad bili komunjare.govinda wrote:Te koje vi ovdje zovete cardak ekipa mi zovemo SDA...ista prica, jebalo majku..
2016-11-17
A što mu je bio babo bio?govinda wrote:nekima kakvi komunjare...ovdje jedan lik koji je rodjen 1970 i neke, sad je neki pomocnik zamjenika direktora od kurca palca tvrdi akko je bio zrtva progona od strane komunista u proslom sistemu :)))Eva_ wrote:Domoljubi, a nekad bili komunjare.govinda wrote:Te koje vi ovdje zovete cardak ekipa mi zovemo SDA...ista prica, jebalo majku..
U HR je na vlasti druga i treća generacija komunista, uglavnom. Ima nešto i prve postave, Manolito, ali se ne eksponiraju javno.
2017-03-21
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mladić priveden jer je na Facebooku pisao o Plenkoviću, tereti ga se za prijetnju
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Poduzetnik Nenad Bakić je na svom profilu na Facebooku objavio post
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Poduzetnik Nenad Bakić je na svom profilu na Facebooku objavio post
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
Page 2 of 3