Ostojićev plan za imigrante
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Ostojićev plan za imigrante
Škola je odlična kad si osjetio nekih 400 godina hebanja sa svačime jer su Hrvati katolici u Hercegovini morali nakon svakog takvog sranja trčati privremeno u druge begluke gdje 'kazna' onog odakle si išao nije vrijedila. Segregacija potpuna za vrijeme dvije Jugoslavije. U školu i razrede se moralo skupa ići, ali nakon škole i kod kuće i okolo nje, svatko je sa svojima rastao, družio se i vjenčavao. Oni koji to nisu proživjeli nikad to nisu mogli shvatiti kad im se pričalo i objašnjavalo po Slavoniji.Yehudi wrote:Fénix wrote:Nemam što poznavati ili ne. Jebe mi se kad su mi preci sjekli glave Osmanlijama jer su htjeli dirati nešto što nije njihovo. Odlično znam tko su i što su kad se s poturicama živjelo u simbiozi na brdima gdje Turci nisu išli.Yehudi wrote:Fénix wrote:A Hrvat je uvijek Hrvat, živo ga boli Q i za susjeda a tek za nekog čičaglišu s Bliskog istoka koji s 2 udarca u 1 na 1 ide u grob.Eva wrote:Nije, ali džihadist je uvijek džihadist. To se ne pušta sebi bliže od 2 m i držiš ga cijelo vrijeme na nišanu.Fénix wrote:Jaooooo moš' mislit... Nije ti ovo Njemačka ili Francuska. Jedan krivi potez i tko zna što onda slijedi.Eva wrote:A ak ne budu zadovoljni stilom vožnje, uvijek ga mogu dekapitiratFénix wrote:Tko je imalo pametan, zaradit će na njima mjesečnu plaću u jednom danu.ostrakon wrote:Dio građana privatnim prijevozom odlučio pomoći izbjeglicama i organizirati im prijevoz prema Sloveniji.
p.s. Porez neće platiti.
Ne poznate ih. Taj kad skuži daje u nepovoljnoj situaciji, onda plače, kuka, viče, drži ženu ili radije
dite ispred sebe. Moli, kumi i preklinje, zaziva boga, kaže da te voli, tebe i tvoju zemlju,kulturu.....
dok se ne opustiš i okreneš ledja, zaspiš. Onda ti zabije nož u vrat.
Poturice su ali dobijali pašnjake i izvore vode, a vlaji tj. ostali ono šta je manje vridno.....zar ne.
I to je trajalo 200 god. Mislim da ćemo se složiti da je bolje da se neponovi.
Ne ponovilo se, ali hajde to objasni onom Cristophu, Nilsu, Jasperu, Françoisu i ostalima dok se drkali kurac po Europi, a ovi ginuli i ispali kao neki polubarbari, primitivci i sl. u 20. i 21. stoljeću. Kad smradovi nisu svjesni ničega dok se linija stoljećima držala.
Guest- Guest
Jel im tko barem grah skuhao?.....imamo odličan vojnički grah...,
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
To ce dobit za 1 Majv_vlado wrote:Jel im tko barem grah skuhao?.....imamo odličan vojnički grah...,
omni-
2014-04-12
MY Knives
Learn to use your knives, anatomical knife targeting along with human anatomy.
Ah ovo je tribalo ići na vojni pdf.
Learn to use your knives, anatomical knife targeting along with human anatomy.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bilomkako bilo ali da ne duljim. Kao sta sam pisao, nema plan. Nije ga niti bilo. Pokvarena nesposobna kamarila . Ostojic na twselki tvrdi da je sve pod kontrolom. Ljudi mu ulaze u zemlju kako se kome digne. Bauljaju po minskim poljima. Dolazi ih desetke tisuca, stotine tisuca mozda. Oni nemaju plan niti ga rade niti znaju sto da rade sa samima sobom. Hvale se a slike iz njihovih ledja govore suprotno. Kila mozga dvije marke. Sto ce biti kada okisa i padne temperatura , jer neka se nitko ne zavarava da ce ovo stati u tako skoro vrijeme???
2014-04-14
abraham wrote: jer neka se nitko ne zavarava da ce ovo stati u tako skoro vrijeme
Zasigurno neće.
Malako zaoveiz Sirije koji od rata biže ( aj 1/3 njih)
Ali najmanje pola su čisto ekonomski imigranti.
Pa EU će bankrotirati samo ako ih bude šupirala nazad.
Tu se radi o stotinama tisuća
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:
Svejedno, s obzirom da ovi dolaze nije loše malo ponoviti drilove nožem :)
catabbath-
2015-08-22
TIJEKOM dana u Hrvatsku je ušlo gotovo 9 tisuća izbjeglica, a na granicu stalno stižu i novi ljudi. Ranko Ostojić još u popodnevnim satima objavio je da su hrvatski kapaciteti popunjeni. Izbjeglicama je poslao poruku da prestanu dolaziti u Hrvatsku, poručivši im da ovo nije put za Europu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-hrvatsku-uslo-oko-8900-ljudi-ostojic-porucio-izbjeglicama-da-prestanu-dolaziti/842350.aspx
Ha ha ha koji debičina ....poručio im je da više ne dolaze ako može jer ih je puno ah ahhahahah ahhaha DEBILČINE.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-hrvatsku-uslo-oko-8900-ljudi-ostojic-porucio-izbjeglicama-da-prestanu-dolaziti/842350.aspx
Ha ha ha koji debičina ....poručio im je da više ne dolaze ako može jer ih je puno ah ahhahahah ahhaha DEBILČINE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hahah, kakvo govedo majko mila... Ja ne vjerujem da toliko glup možeš biti i takvo nešto izjaviti.
Guest- Guest
mi vise ne zaustavljamo azijate na putu ka beču i minhenu i td:) i tome sl :) zasto
da mi tu mudrujemo i glumimo prepreku. izvolite, gde zelite, kojim pravcem, preko b. peste ili slavonijom. za vas imamo dva pravca kretanja,
pa gde zelite. srecno, i bez zadrzavanja ! neka nato spreci ulazak pre nego dopru do grcke ili
bugarske. to je jedino moguce efikasno. ipak verujem da ih neko mnogo
bitan i mocan usmerava ka evropi.
da mi tu mudrujemo i glumimo prepreku. izvolite, gde zelite, kojim pravcem, preko b. peste ili slavonijom. za vas imamo dva pravca kretanja,
pa gde zelite. srecno, i bez zadrzavanja ! neka nato spreci ulazak pre nego dopru do grcke ili
bugarske. to je jedino moguce efikasno. ipak verujem da ih neko mnogo
bitan i mocan usmerava ka evropi.
Last edited by pizzon on 17/9/2015, 22:03; edited 2 times in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ostojic-pitanje-je-vremena-kad-cemo-kompletno-zatvoriti-promet-na-granici/842641.aspx
A VIDI MU FACE .....KO DA SEREEEEEEEEEEEEEEE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ja imam pak plan za sve koji su u Zagrebu. Lijepo, odite na Markov trg i ušetajte u Sabor u što većem broju i bez legitimiranja. Ak koji pandur pita halo kam i halt, vi sam recite, mi smo samo u tranzitu do saborskog restorana, nećemo mi tu ostat, ne brinite. Čula sam da je taj restač izvanredan a jeftin, pa evo prijedloga za uštedit na hrani koji dan. Za 10 kuna 5-6 slijedova, di toga jeoš ima?
Guest- Guest
Ako ih se pošalje u jadranske hotele hoće li se to računati to kao produžetak sezone?
"Informacije da je Hrvatska tranzitna zemlja nisu točne. "
"Hrvatska je tranzitna zemlja"
razgovor ministra policije i premiejra jedne države...ajd da nisu iz iste stranke , pa bi rekao čovjek
razgovor ministra policije i premiejra jedne države...ajd da nisu iz iste stranke , pa bi rekao čovjek
Last edited by nevjestin_razbojnik on 18/9/2015, 11:36; edited 1 time in total (Reason for editing : mistejka)
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa dobro to su političari. Da su izjave i od jedne osobe tko im to može uzeti za zlo.nevjestin_razbojnik wrote:"Informacije da je Hrvatska tranzitna zemlja nisu točne. "
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
11.58 - U Belom Manastiru su strasti uzavrele i u 11.45 sati su se pored ulazom u autobusni kolodvor potukle dvije velike skupine izbjeglica kojih je bilo nekoliko stotina. Kamenje je letjelo na sve strane. Nakon pet minuta pojavila su se dvojica policajaca koji su situaciju smirili pištaljkama. Beli Manastir postaje grad bez kontrole.
Guest- Guest
vrištostrakon wrote: Nakon pet minuta pojavila su se dvojica policajaca koji su situaciju smirili pištaljkama.
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Ostojićev "prepad" na predsjednicu ima elemente najave puča
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Italija zatvorila luke za imigrante!
» SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Italija zatvorila luke za imigrante!