Ostojićev plan za imigrante
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Ostojićev plan za imigrante
znam, to je dugoročna perspektiva političkog neplaniranja
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jok ....to je sve detaljno isplanirano.maggie13 wrote:znam, to je dugoročna perspektiva političkog neplaniranja
Plan je uništenje emanicpacije ....za takvo šta treba uništit ekonomsko i društvenog blagostanje Erope.
Sve je u redu .... i pod kontrolom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Plan je kreiran prije 7 godina kad je veliki nadglednik iz prog lica proucija situaciju i donija odluku koju je stavio pred veliko viječe koje je odobrilo taj plan.
2014-04-11
Da, samo što ovi naši ništa ne razumiju. Voljela bih ja da oni rade planirano, ali mislim da samo slušaju uputstva.RayMabus wrote:Jok ....to je sve detaljno isplanirano.maggie13 wrote:znam, to je dugoročna perspektiva političkog neplaniranja
Plan je uništenje emanicpacije ....za takvo šta treba uništit ekonomsko i društvenog blagostanje Erope.
Koja zaista jesu pomno planirana i vrlo jasna.
2014-04-12
Klinac ne razumiju. Prave se blesavi. Kak se razumiju u eure i dolare. Hehe, Barbika si znala karijeru u Natu izgradit i dolare zgrnut. A ni Zoki jadan ni bil po diplomatskim predstavništvima za kikiriki. Oni jako dobro razumiju ono kaj im puni njihov osobni proračun, a narodu prodaju bureke, patetiku i kršćansko milosrđe.maggie13 wrote:Da, samo što ovi naši ništa ne razumiju. Voljela bih ja da oni rade planirano, ali mislim da samo slušaju uputstva.RayMabus wrote:Jok ....to je sve detaljno isplanirano.maggie13 wrote:znam, to je dugoročna perspektiva političkog neplaniranja
Guest- Guest
Pa neznam šta se bunite na imigrante ? Trebat će nam uskoro radne snage , natalitet nam pada. Htjeli ste da žene rade a ne rađaju pa ..... U ČEMU JE PROBLEM ?
2014-04-11
Lijepo je vidjeti da ostale stranke šute. Tu prije svega mislim na HDZ.RayMabus wrote:Kaže kako je Hrvatska spremna primiti izbjeglice te da su prihvatni centri na visokoj razini.
– Nakon toga slijedi integracija, znači stambeno zbrinjavanje u roku od dvije godine. Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja koja tako dug period osigurava da ljudi stanu na noge. Mislim da je sljedeće korištenje svih resursa koje imamo, poput državne imovine ili stanova, i prilike zapravo da se integriraju u hrvatsko društvo, nađu posao i budu sastavni dio ove zajednice – rekao je Ostojić.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ministar-ostojic-schengen-je-ugrozen-no-hrvatska-je-spremna-za-izbjeglice-1024991
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Na toj razini svakako razumiju, ali za neku višu se ne bih okladila. U tome i jest najveći paradoks naših političara. Samo kratkoročni ciljevi i prizemni,čitaj:usko-osobni interesi.Eva wrote:Klinac ne razumiju. Prave se blesavi. Kak se razumiju u eure i dolare. Hehe, Barbika si znala karijeru u Natu izgradit i dolare zgrnut. A ni Zoki jadan ni bil po diplomatskim predstavništvima za kikiriki. Oni jako dobro razumiju ono kaj im puni njihov osobni proračun, a narodu prodaju bureke, patetiku i kršćansko milosrđe.maggie13 wrote:Da, samo što ovi naši ništa ne razumiju. Voljela bih ja da oni rade planirano, ali mislim da samo slušaju uputstva.RayMabus wrote:Jok ....to je sve detaljno isplanirano.maggie13 wrote:znam, to je dugoročna perspektiva političkog neplaniranja
Kao kad su nekada bogati trgovci, zelenaši, i sl. postajali elita preko noći, a aristokracija se snebivala.
2014-04-12
U ovima što neće da 'pomognu'.RayMabus wrote:Pa neznam šta se bunite na imigrante ? Trebat će nam uskoro radne snage , natalitet nam pada. Htjeli ste da žene rade a ne rađaju pa ..... U ČEMU JE PROBLEM ?
2014-04-12
Pa normalno da imaju kratkoročne ciljeve kad je mandat samo četri godine ....šta bi se zahebavali sa onim šta će biti u petoj godini.
2014-04-11
Pa PDV u ovoj državi je 25% ...ja ga plačam .....ili sad treba još da i dodatno dajem lovu imigrantima a ovi ( političari , uhljebi ) će taj PDV trošit na sebe ?maggie13 wrote:U ovima što neće da 'pomognu'.RayMabus wrote:Pa neznam šta se bunite na imigrante ? Trebat će nam uskoro radne snage , natalitet nam pada. Htjeli ste da žene rade a ne rađaju pa ..... U ČEMU JE PROBLEM ?
Plačam porez. To je dovoljno.
2014-04-11
Plitak potok.RayMabus wrote:Pa normalno da imaju kratkoročne ciljeve kad je mandat samo četri godine ....šta bi se zahebavali sa onim šta će biti u petoj godini.
Poanta.
Trebali bismo masovno izignorirat izbore.
2014-04-12
Sva ova policija , wojska , šatori , pomoć imigrantima ...sve ja to plačam ....ne plača to Ostojić i Milanović ....oni nisu proizvodni sektor ...dapaće oni su potrošački.
Ja sam svoje platio .....oni samo uzimaju moju lovu. Ja sam taj koji to održava a ne ONI.
Ja sam svoje platio .....oni samo uzimaju moju lovu. Ja sam taj koji to održava a ne ONI.
2014-04-11
fino, izdvojit ce se sredstva u proracunu,angazirati renomirane firme poput Caciceve i slicnih s velikim iskustvom i oni ce odraditi taj posao,na zadovoljstvo svih nas:)kaja_333 wrote:a kako će ih stambeno zbrinuti, može im jedino svoj stan dati...
dijagram-
2015-08-09
da, to je najbolje, ako se praviš da problemi ne postoje, oni nakon nekog vremena nestanumaggie13 wrote:Poanta.
Guest- Guest
Grabar-Kitarović: Granica ne funkcionira kako treba, odlučno tražim čvršći nadzor
"Jako je loše da se ulazi preko kukuruzišta, da granica ne funkcionira kako treba i odlučno tražim da se uvede čvršći nadzor nad državnom granicom te da se ona prelazi isključivo preko službenih graničnih prijelaza", rekla je predsjednica Grabar-Kitarović.Naglasila je kako će se o svemu tome raspravljati i na sutrašnjoj sjednici Vijeća nacionalne sigurnosti.
"Humanitarni aspekt je jedno lice ove krize, međutim drugo lice jesu svakako i sigurnosni, gospodarski, socijalni i svi drugi aspekti", zaključila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.
Dodala je da o svemu u konačnici treba izvjestiti i pripremiti građane jer, kako je rekla, ne želi vidjeti scene kakve viđamo po susjednim državama da se one počnu događati i u Hrvatskoj.
http://www.jutarnji.hr/grabar-kitarovic-trazi-cvrsci-nadzor-granica--nekontrolirano-je-prvog-dana-usao-prevelik-broj-izbjeglica-/1419704/
Ma nije valjda he he he ...pa šta ih je ušlo ....neš ti 6000 u 24 sata ....pih ....sitnica.
2014-04-11
Ostojić će to sredit ....on ima vanredni plan ......
2014-04-11
Koliko radne snage nam još treba pored 300.000 nezaposlenih?RayMabus wrote:Pa neznam šta se bunite na imigrante ? Trebat će nam uskoro radne snage , natalitet nam pada. Htjeli ste da žene rade a ne rađaju pa ..... U ČEMU JE PROBLEM ?
Guest- Guest
očito ti znaš više od mene.ostrakon wrote:da, to je najbolje, ako se praviš da problemi ne postoje, oni nakon nekog vremena nestanumaggie13 wrote:Poanta.
što bi se dogodilo kad nitko ne bi izašao na izbore?
2014-04-12
A cirkusa ......Ostojić da ima malo obraza taj bi podnio ostavku .....lik inaće živi u Splitu .....on mi je na listi za izgon skupa sa užom familijom kad desnica osvoji vlast u Hr.
2014-04-11
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» Ostojićev "prepad" na predsjednicu ima elemente najave puča
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Italija zatvorila luke za imigrante!
» SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Italija zatvorila luke za imigrante!