Bandić: kao istinski hrvatski antifašist ime trga nije tema
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bandić: kao istinski hrvatski antifašist ime trga nije tema
pa i ako drzavno pravni, u ovoj ili onoj asocijaciji, nebitno.Stanojko wrote:Khm, khm... samo kao geografski pojam...kaja wrote:kako je bilo hrvatske 700 godina prije tita i sto poslje
bilo ju je, biti će je. ne može se vezati uz 50 godina i životom jednog čovjeka..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moj otac bio gradjevinac, poginuo u Porecu na gradilistu sedamdesetih, imao dvije godine kad je WW2 poceo pa nije bio u partizanima a ni u ustasama. Jos te nesto zanima o mojoj porodici? Mislim, Tudjman je bio Titov general, zli jezici kazu da se motao oko jednog austrijskog gradica u maju 1945. Mislim, ovu Hrvatsku vam je stvorio antifasista Tudjman, sta sad pizdite protiv antifasizma?kaja wrote:hahahah jes smiješno...a tvoj babo isto sigurno bio partizan jel da?govinda wrote:A ono Tudjman bjese Titov general? Ili Pavelicev? Hahahahmarcellus wrote:jebo mu tito mater glupu
što onda po staljinu ne nazove trg, on je bar nešto od hrvatske i oslobodio a nije nikog dao strijeljat bar od hrvata
malo veći antifašist od pohlepnog zagorca
2016-11-17
kao sto je drzavno pravno postojala u Ugarskoj, kasnije AU? Jbt, tek od 1945. godine je Hrvatska dobila elemente drzavnosti koji su joj i omogucili put ka nezavisnosti u devedesetim...glupi ste ko kurac, to moram da vam kazem, hajd zdravo drugovi fasisti!kaja wrote:pa i ako drzavno pravni, u ovoj ili onoj asocijaciji, nebitno.Stanojko wrote:Khm, khm... samo kao geografski pojam...kaja wrote:kako je bilo hrvatske 700 godina prije tita i sto poslje
bilo ju je, biti će je. ne može se vezati uz 50 godina i životom jednog čovjeka..
2016-11-17
Stanojko wrote:Sta pise ispod slike, bas me zanima?Eva_ wrote:Stanojko wrote:Do 1943. hrvata samo u tragovima. Zidova bilo u cetnicima dosta.Eva_ wrote:I hrvatskih partizana, među kojima i Židova značajan broj.
Iz Zagreb ih je 17 koji su nosioci Partizanske spomenice, a od toga 4 narodna heroja.Robert Domani, Ilija Engel Andžić, Pavle Pap i Adolf Steinberger.
Turski vojnik Jan Strihić iz Mihajlovićeva odreda:))
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Pojma nemas... :)Eva_ wrote:Stanojko wrote:Sta pise ispod slike, bas me zanima?Eva_ wrote:Stanojko wrote:Do 1943. hrvata samo u tragovima. Zidova bilo u cetnicima dosta.Eva_ wrote:I hrvatskih partizana, među kojima i Židova značajan broj.
Iz Zagreb ih je 17 koji su nosioci Partizanske spomenice, a od toga 4 narodna heroja.Robert Domani, Ilija Engel Andžić, Pavle Pap i Adolf Steinberger.
Dobro, ovi turski sam ja izmislila.
2017-03-21
jebote vidi ove bosanske budale, a nije imala elemente državnosti kraljevstvu hrvata u X stoljeću, u hrvatsko- ugarskoj i, austro ugarskoj, trojednoj kraljevini, državi slovenaca, hrvata, srba, kraljevini srba, hrva, slovenaca, banovi hrvatskoj? tamo je bila nevidljiva, oni su ušli s nečim što ne postoji u uniju? al 45 je dobila elemente državnosti?!govinda wrote:kao sto je drzavno pravno postojala u Ugarskoj, kasnije AU? Jbt, tek od 1945. godine je Hrvatska dobila elemente drzavnosti koji su joj i omogucili put ka nezavisnosti u devedesetim...glupi ste ko kurac, to moram da vam kazem, hajd zdravo drugovi fasisti!kaja wrote:pa i ako drzavno pravni, u ovoj ili onoj asocijaciji, nebitno.Stanojko wrote:Khm, khm... samo kao geografski pojam...kaja wrote:kako je bilo hrvatske 700 godina prije tita i sto poslje
hajd zdravo pameti drugovi bosanci..
2015-08-15
zanima, ako se babo tek rodio onda je sigurno djed bio partizan jel tako?govinda wrote:Moj otac bio gradjevinac, poginuo u Porecu na gradilistu sedamdesetih, imao dvije godine kad je WW2 poceo pa nije bio u partizanima a ni u ustasama. Jos te nesto zanima o mojoj porodici? Mislim, Tudjman je bio Titov general, zli jezici kazu da se motao oko jednog austrijskog gradica u maju 1945. Mislim, ovu Hrvatsku vam je stvorio antifasista Tudjman, sta sad pizdite protiv antifasizma?kaja wrote:hahahah jes smiješno...a tvoj babo isto sigurno bio partizan jel da?govinda wrote:A ono Tudjman bjese Titov general? Ili Pavelicev? Hahahahmarcellus wrote:jebo mu tito mater glupu
što onda po staljinu ne nazove trg, on je bar nešto od hrvatske i oslobodio a nije nikog dao strijeljat bar od hrvata
malo veći antifašist od pohlepnog zagorca
2015-08-15
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Zezam se, kaj točno piše, neki Aron je iz Mihajlovićeva odreda, vojnik bacač, ili tak nekaj.Stanojko wrote:Pojma nemas... :)Eva_ wrote:Stanojko wrote:Sta pise ispod slike, bas me zanima?Eva_ wrote:Stanojko wrote:
Do 1943. hrvata samo u tragovima. Zidova bilo u cetnicima dosta.
2017-03-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» to nije tema
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» to nije tema
Page 2 of 2