metlica ide dalje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
metlica ide dalje
NA ZATVORENOM dijelu 43. sjednice, Vlada Republike Hrvatske prihvatila je stajališta za sastanak Europskog vijeća, 22. i 23. lipnja, te za sastanak Vijeća za promet, telekomunikacije i energetiku, 26. lipnja, priopćeno je iz Vladina ureda za odnose s javnošću.
Opozvan je dio dosadašnjih i imenovan dio novih predstavnika Vlade Republike Hrvatske u Gospodarsko-socijalnom vijeću. Tako su opozvani Tomislav Ćorić, Darko Nekić i Pavo Barišić, a imenovani Marko Pavić, Lovro Kuščević i Blaženka Divjak.
Davor Ivo Stier razriješen je dužnosti predsjednika, a Tomislav Ćorić i Pavo Barišić dužnosti članova Komisije za odnose s vjerskim zajednicama. Novim predsjednikom imenovan je Dražen Bošnjaković, a članovima Marija Pejčinović Burić, Lovro Kuščević, Marko Pavić i Blaženka Divjak.
Razriješen je dosadašnji zamjenik predsjednice Upravnog odbora Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije Pavo Barišić, a novom je zamjenicom predsjednice imenovana Blaženka Divjak.
Pavo Barišić razriješen je dužnosti člana Skupštine Hrvatske lutrije d.o.o., a novom članicom imenovana je Blaženka Divjak.
Opozvan je dio dosadašnjih i imenovan dio novih predstavnika Vlade Republike Hrvatske u Gospodarsko-socijalnom vijeću. Tako su opozvani Tomislav Ćorić, Darko Nekić i Pavo Barišić, a imenovani Marko Pavić, Lovro Kuščević i Blaženka Divjak.
Davor Ivo Stier razriješen je dužnosti člana Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom i drugim međunarodnim sudovima. Novim članovima imenovani su Marija Pejčinović Burić, Davor Božinović i Dražen Bošnjaković.
Davor Ivo Stier razriješen je dužnosti predsjednika Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga, a novom predsjednicom imenovana je Marija Pejčinović Burić, kao potpredsjednica Vlade koju je odredila Vlada.
Razriješen je dio članova Savjeta za pregovore s Mol Hungarian Oil&Gas PLC Davor Ivo Stier, Mario Šiljeg, Kristian Turkalj i Tomislav Ćorić. Novim članovima imenovani su Marija Pejčinović Burić, Tomislav Ćorić, Dražen Bošnjaković i Marko Pavić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-maknula-stiera-i-barisica-iz-hrpe-fotelja/978305.aspx
Davor Ivo Stier razriješen je dužnosti predsjednika, a Tomislav Ćorić i Pavo Barišić dužnosti članova Komisije za odnose s vjerskim zajednicama. Novim predsjednikom imenovan je Dražen Bošnjaković, a članovima Marija Pejčinović Burić, Lovro Kuščević, Marko Pavić i Blaženka Divjak.
Razriješen je dosadašnji zamjenik predsjednice Upravnog odbora Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije Pavo Barišić, a novom je zamjenicom predsjednice imenovana Blaženka Divjak.
Pavo Barišić razriješen je dužnosti člana Skupštine Hrvatske lutrije d.o.o., a novom članicom imenovana je Blaženka Divjak.
Davor Ivo Stier razriješen je dužnosti člana Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom i drugim međunarodnim sudovima. Novim članovima imenovani su Marija Pejčinović Burić, Davor Božinović i Dražen Bošnjaković.
Davor Ivo Stier razriješen je dužnosti predsjednika Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga, a novom predsjednicom imenovana je Marija Pejčinović Burić, kao potpredsjednica Vlade koju je odredila Vlada.
Razriješen je dio članova Savjeta za pregovore s Mol Hungarian Oil&Gas PLC Davor Ivo Stier, Mario Šiljeg, Kristian Turkalj i Tomislav Ćorić. Novim članovima imenovani su Marija Pejčinović Burić, Tomislav Ćorić, Dražen Bošnjaković i Marko Pavić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-maknula-stiera-i-barisica-iz-hrpe-fotelja/978305.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: metlica ide dalje
Bit ce vama metlica vrlo brzo.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19684-un-do-2050-u-europi-ce-35-posto-stanovnistva-biti-staro
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19684-un-do-2050-u-europi-ce-35-posto-stanovnistva-biti-staro
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Biraj koju ceš muzicku želju ?
Uber ales i back to Africa
Prije nego šta te upucam ko kera na ulici.
Usrani liberalu.
Uber ales i back to Africa
Prije nego šta te upucam ko kera na ulici.
Usrani liberalu.
2014-04-11
Kjeten iz favela je puno inteligentiji od tebe a moj smisao za neke stvari može biti i zahebacija.
A što bi upucao idiota poput tebe kad ti mogu jednostavno ukinit PEMZIJE.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19686-umirovljenici-najavljuju-prosvjede-novaca-ima-za-sve-samo-za-nas-nema
CRKNI ŠUGO.
A što bi upucao idiota poput tebe kad ti mogu jednostavno ukinit PEMZIJE.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19686-umirovljenici-najavljuju-prosvjede-novaca-ima-za-sve-samo-za-nas-nema
CRKNI ŠUGO.
2014-04-11
Pa ce ti kjeten iz favela pokazat ovu knjigu koju on nikad u životu nije vidija na hrvatskom jeziku al je na talijanskom i to kad jei ma 21 godinu a sad kjeten ima 38 pa ce ti objasnit neke stvari ....poput sloboda nepostoji bez barijera.
Glupa liberalčino usrana.
2014-04-11
debotoijusto wrote:
i šta kažu vjerodostojni don anemio i sova, kad kupujemo inu od mola?
RayMabus wrote:Pa ce ti kjeten iz favela pokazat ovu knjigu koju on nikad u životu nije vidija na hrvatskom jeziku al je na talijanskom i to kad jei ma 21 godinu a sad kjeten ima 38 pa ce ti objasnit neke stvari ....poput sloboda nepostoji bez barijera.
meni bi bilo neugodno pozivati se na petparacki roman , ajde da je biblija ili harry potter
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Don Anemio i Junker kažu da ce oni iz svog đepa plačat pemzije za oko 300 miljona evropljana za koju godinu.
Evo Plenky ce sad izvadit kusur iz livog đepa i riješti pitanje pemzija.
O ne debotjusto ne necu te upucat , inteligentniji sam i okrutniji nego šta misliš : živjet ceš dok neumreš prirodnom smrcu.
I JEST CEŠ GOVNA.
Evo Plenky ce sad izvadit kusur iz livog đepa i riješti pitanje pemzija.
O ne debotjusto ne necu te upucat , inteligentniji sam i okrutniji nego šta misliš : živjet ceš dok neumreš prirodnom smrcu.
I JEST CEŠ GOVNA.
2014-04-11
bit ce ono, debeto po kazni koju je odredio longi zivio dok nije umro a :D
2014-04-11
shanzai shanzai, amithabaRayMabus wrote:Nisam ja , anđeli su samo glasnici ....ON je.Leviathan2 wrote:bit ce ono, debeto po kazni koju je odredio longi zivio dok nije umro a :D
Ne baš. Da je to tako onda je pitanje zašto bih ti sad odjednom bubnio Mađare.Leviathan2 wrote:shanzai shanzai, amithabaRayMabus wrote:Nisam ja , anđeli su samo glasnici ....ON je.Leviathan2 wrote:bit ce ono, debeto po kazni koju je odredio longi zivio dok nije umro a :D
On mi je to rekao.
2014-04-11
Zašto bih ti ja sad bubnio Mađare a do prije koju sekundu mi nisu nili na pameti.
ON MI JE REKAO.
Pemzije.
ON MI JE REKAO.
Pemzije.
2014-04-11
I tako dragi debotojusto dolazimo do toga da je Soroš dobio pedalu iz Mađarske pa ce sad malo u Hrvatsku i Srbiju i tako to.
No zanimljivo .....dođi sve cu ovo SPALIT.
No zanimljivo .....dođi sve cu ovo SPALIT.
2014-04-11
I nemoj mislit da ja igram male igre , igram velike , taj tvoj Soroš je u godinama , zdravlje ovo ono , nemože ko prije , a kad umre njegov kapital kidaju nasljednici koje nece biti briga za ovo tvoje OVDJE.
Što ti reko ovaj iz ovog klipa : JA SAM SVOJE RIJEČI IZABRAO JAKO PAŽLJIVO A NEZNAM JESI LI
TI
Što ti reko ovaj iz ovog klipa : JA SAM SVOJE RIJEČI IZABRAO JAKO PAŽLJIVO A NEZNAM JESI LI
TI
2014-04-11
iduće godine na gay paradi u prvim redovima,za ovu godinu bilo bi previše preodgoja.Ali iduće Šeks,Jandroković,Culej i Đakić u duginim bojama marširaju na čelu kolone.Pinochet wrote:HDZ na aparatima
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» metlica
» metlica cop cop
» u poljaka metlica
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» metlica
» metlica cop cop
» u poljaka metlica
Page 1 of 2