HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: HNL 2017/2018
Obojica nemate srama...
A samo zbog Sata cu bit pristojan, iako je totalno izgubljen...
Ta ljubav prema Savjetniku pokazuje kako nemate obraza i kako ste jadni...
;)
;)
Guest- Guest
Ne moraš zbog mene .... mogu ja podnijeti ....fridrih_niche wrote:Obojica nemate srama...
;)
Sve što sam rekao stoji ... imaš snimku .... , a ta vaša obuzetost savjetnikom je već patologija ...
sat2-
2015-09-28
Patologija je vaša sljepoća...
I to teži oblik patologije...
Al dobro, neka vas...
;)
I to teži oblik patologije...
Al dobro, neka vas...
;)
Guest- Guest
Konačno je Osijek slomio Rijeku na njihovom terenu nakon 7 godina uzastopnih poraza.
Guest- Guest
Al Rijeka nije igrala s Paok-om?
:D
Cestitan, Osijeku...
Draže mi je kad slavonska filijala gazi onu riječku hhaha...
:p
:D
Cestitan, Osijeku...
Draže mi je kad slavonska filijala gazi onu riječku hhaha...
:p
Guest- Guest
Hajduk više nije klub, nego smijurija od kluba.
naturalizirani hajdukovac Kos prije početka sezone blebeće o napadu na naslov, a suočen s realnim dometima smijurije kojoj predsjedava (borba za 4. mjesto) pribjegava prokušanom receptu gubitnika - skretanje pozornosti sa bitnih stvari na incidente koji sami fabriciraju.
netko je u komentarima na fejsu vrlo precizno opisao stanje u Hajduku: opća psihijatrijska bolnica na Poljudu s terapijom za 20.000 pacijenata.
ništa novo, a i sljedećih će 10 godina biti isto, ili slično.
naturalizirani hajdukovac Kos prije početka sezone blebeće o napadu na naslov, a suočen s realnim dometima smijurije kojoj predsjedava (borba za 4. mjesto) pribjegava prokušanom receptu gubitnika - skretanje pozornosti sa bitnih stvari na incidente koji sami fabriciraju.
netko je u komentarima na fejsu vrlo precizno opisao stanje u Hajduku: opća psihijatrijska bolnica na Poljudu s terapijom za 20.000 pacijenata.
ništa novo, a i sljedećih će 10 godina biti isto, ili slično.
sitting_bull-
2015-09-28
hahahaZeko wrote:Moram se osvrnuti na ovu tvoju sličicu s kojom želiš blebetati o eventualnom zaleđu prije prvog gola Dinama. Glupko, nakon centaršuta Čorića prvi je loptom igrao Soudani koji nije bio u zaleđu i to za bar 5 metara, nije bio u začeđu ni strijelac Benković za otprilike isto toliko, a po pravilima nogometne igre svi ostali igrači Dinama mogli su biti iza zadnjeg igrača Hajduka bez ikakvih posljedica. Da bi raspravljao o nogometu, ipak bi trebao bar neki kurac znati i o pravilima te igre.
Jeli moguće da si toliko retardiran?
Evo video:
Evo slika još jednom:
Prilikom izvođenja prekida.
Smrade pokvareni, daj mi reci gdje se u ovom trenutku kad igrač Dinama (Čorić) izvodi prekid nalazi igrač Dinama (Soudani) koji je prvi igrao s loptom? Ne nalazi se u zaleđu, jeli? Gdje je na ovoj slici Jura, pardon igrač Dinama?
O pravilima nogometne igre ti molim te nemoj pričati. Da pravila nogometne igre ne znaš pokazao si prije nekoliko tjedana kad si tvrdio da nije zaleđe ako se napadač nalazi nekoliko centimetara ispred zadnjeg igrača obrane, da se to po naputku Uefe tolerira. Ne da takav naputak ne postoji, nego se ta tvoja tvrdnja direktno u sukobu s pravilima nogometne igre koje sam ti tadao citirao. Pošto nemaš obraza, nastavljaš po svome. Tamo na temi Seria A sam ti nalipija video gdje je video tehnologija "ukrala" (ovo ukrala naglašavam pod navodnike jer za budale protiv tebe potrebno) Kaliniću hat-trick. Zaleđe je bilo milimetarsko, jako teško vidljivo i kad zamrzneš sliku, ali kompjuterska tehnologija koju su talijani uveli je pokazala i dokazala da se nikakvi milimetri ne toleriraju, da je to obična izmišljotina u tvojoj retardiranoj glavi!
Da se osvrnem na prethodni tvoj proliv od posta, Dinamo bio bolji drugo, Hajduk prvo poluvrime, pa je kao zaslužen x (opet u tvojoj bolesnoj glavi ako je jedan bolji prvi poluvrime, drugi drugo zasluženo je x ) Hajduk je bio bolji prvi i zasluženo poveo. Drugo poluvrime su se povukli (neću rapravljati o tome dobra ili loša odluka) no uspili su se obraniti i ne primiti gol sve do te 89-e minute. Prekid za Dinamo, što Hajdukova obrana radi? Tko malo bolje prati Hajduk zna da je carillo posebno uvježbavao te tkz. opsajd zamke, i mislim da to hajdukova obrana dobro radi (premda se znalo dogoditi da jedan igrač ostane, ne izađe dovoljno pa da primimo gol). Dakle, obrana napravi sve savršeno, ostavi igrače Dinama u zaleđu koji je ovaj sudac trebao viditi s Maksimira a ne samo s Poljuda. Ovo nije malo zaleđe, nisu milimetri u pitanju, ovo je tako očito. Sramota suca, cilog HNS-a i vas par mamićevih poltrončića
Guest- Guest
Otkad je bitno što igrač kaže? Pričao je i Soudani da ga je igrač Cibalije udarioZeko wrote:A di je noga Sigalija ? Prosvijetli nas. I sam Erceg veli danije siguran, ali da misli da ga je gurnuo, dakle sigurno ga nije udario po nozi jer bi valjda tako i Erceg rekao. kaj se tiče dosuđenog penala za Hajduk, takvih situacija imaš na svakoj utakmici 5-6, a baš se ne sjećam utakmice na kojo je svirano 5-6 penala. A gdje ti na snimci i vidiš da Stojanović gura Almeidu ? Obojica su u skoku, a Almeida pada kao da ga je rafal pogodio.
Nemam ja tebi što pojašnjavati, gdje su ruke, gdje je udarac, gdje je guranje. Kad ti nisi vidio zaleđe Soudanija kod gola za 1:1, kako ćeš viditi ruke Stojanovića ili prekršaj na Ercegu?
Kad ne vidiš ovo slovo E u prvom redu, kako očekivati da vidiš slovo E u trećem redu?
Ja ću napisati nešto drugo (a dao bog da Hajduk nikad ne bude prvi ako lažem). Dvojica kolega s posla, mogu reći i prijatelja. Nisu hrvati, nisu jalni dalmoši i tovari koji samo kmeće, nemaju veze s Hajdukom, Dinamom, HNS-om i Hrvatskom. No obojica su nogometni fanatici, navijaju za svoje klubove (klubovi su btw. veliki i svjetski poznati klubovi s puno trofeja, bivši prvaci Europe, ujedno klubovi veliki rivali),vole i prate nogomet redovito. Pokazujem im sinoć snimke ovih situacija, već onako ravnodušan jer sam navika,i obojica ne mogu virovati. Zar stvarno, pitaju me? Obojica se složu da je to sramota, a jednog sam vidija i danas pa kaže da još ne može virovati. Eto, jebena ali živa istina. Sad im je malo jasnije i sad više vjeruju sve ono šta sam im priča o situaciji u našem nogometu, što se sve događa, kako i što se radi. Uvjerili su se svojim očima. Neutralni likovi koji mogu neutralni i objektivno pogledati, za razliku od tebe Dumberu, tvog druga Dumbera i ovog besramnika iz čađavice Ionako ste u manjini u i domovini, a sve ovo još više produbljuje gađenje ljudi prema vašem klubu, a našeg samo jača. Nastavite, neće do vijeka
Guest- Guest
Gdje je Soudani ? Traži se Soudani. Živ ili mrtav. Nalijepio si krivu sličicu majmune. Pogledaj gdje ti je treći igrač hajdučića, ali ne na tvojoj sličici već na videu, jer tvoja sličica je tvoja želja i nije "u momentu centaršuta". Ne izmišljaj i ne laži ovaj napaćeni narod kak' bi se reklo.
A naputak UEFA-e o prednosti napadaču kad pomoćni sudac nije 100 % siguran je li zaleđe ili nije nisam ja izmislio, već je o njemu pričao Beusan i on stalno govori o naputcima UEFA-e. Ja niti sam ga pisao niti sam ga vidio.
A naputak UEFA-e o prednosti napadaču kad pomoćni sudac nije 100 % siguran je li zaleđe ili nije nisam ja izmislio, već je o njemu pričao Beusan i on stalno govori o naputcima UEFA-e. Ja niti sam ga pisao niti sam ga vidio.
Zeko-
2015-08-26
laži me, laži me ti to radiš najbolje...isključivi krivac wrote:Zeko wrote:Ja ću napisati nešto drugo (a dao bog da Hajduk nikad ne bude prvi ako lažem). Dvojica kolega s posla, mogu reći i prijatelja. Nisu hrvati, nisu jalni dalmoši i tovari koji samo kmeće, nemaju veze s Hajdukom, Dinamom, HNS-om i Hrvatskom. No obojica su nogometni fanatici, navijaju za svoje klubove (klubovi su btw. veliki i svjetski poznati klubovi s puno trofeja, bivši prvaci Europe, ujedno klubovi veliki rivali),vole i prate nogomet redovito. Pokazujem im sinoć snimke ovih situacija, već onako ravnodušan jer sam navika,i obojica ne mogu virovati. Zar stvarno, pitaju me? Obojica se složu da je to sramota, a jednog sam vidija i danas pa kaže da još ne može virovati. Eto, jebena ali živa istina. Sad im je malo jasnije i sad više vjeruju sve ono šta sam im priča o situaciji u našem nogometu, što se sve događa, kako i što se radi. Uvjerili su se svojim očima. Neutralni likovi koji mogu neutralni i objektivno pogledati, za razliku od tebe Dumberu, tvog druga Dumbera i ovog besramnika iz čađavice Ionako ste u manjini u i domovini, a sve ovo još više produbljuje gađenje ljudi prema vašem klubu, a našeg samo jača. Nastavite, neće do vijeka
kme, kme, kme ...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Gdje je Soudani ? Traži se Soudani. Živ ili mrtav. Nalijepio si krivu sličicu majmune. Pogledaj gdje ti je treći igrač hajdučića, ali ne na tvojoj sličici već na videu, jer tvoja sličica je tvoja želja i nije "u momentu centaršuta". Ne izmišljaj i ne laži ovaj napaćeni narod kak' bi se reklo.
Ne,ova sličica je situacija koja se dogodila na Poljudu prije 10 godina.
Ako je sličica kriva, zaustavi video na 0:23 (ja ti mogu i sliku izvući, 0:23) pa buš vidil gdje su svi igrači Hajduka, a gdje je cijeli napad Dinama uključujući Soudanija (mala pomoć, ovaj tip u crnim gačicama i svitlo plavoj majici - nek ti netko pomogne - je pomoćni sudac iza gola, ne igrač Hajduka )
Što se zaleđa tiče, nikad nisam vidio ni čuo da je itko pričao: ako je napadač par centimetara u zaleđu, da mu se daje prednost. Od nikog osim do tebe glupi Dumberu
Guest- Guest
hajdukove kondicijske trenere na vjesala..ocito u konobi imaju treninge
vuksadinare- Posts : 100351
2015-09-08
Keku ocigledno "visi" pozicija, mislim da je izgubio vise motiv za HNL, a i vjerovatno ima bogatijih ponuda
Mislim da se mora izjasnit tocno, nema ga smisla drzat ako nema covjek motiva, samo koga dovest, za rang hnla i rijeke mislim da se korak naprijed nemoze napravit
Mislim da se mora izjasnit tocno, nema ga smisla drzat ako nema covjek motiva, samo koga dovest, za rang hnla i rijeke mislim da se korak naprijed nemoze napravit
nowitzki-
2014-04-27
Jesi naš'o Soudanija, gospon Bolek ? Traži pa ćeš naći. Usput potraži i trećeg igrača Hajduka od onih koji su oko linije 16-erca, traži i njega pa ćeš i njega naći. Kad nađeš Soudanija i tog hajdukovca onda imnaš pravo opet se javiti, gospon Bolek.isključivi krivac wrote:Zeko wrote:Gdje je Soudani ? Traži se Soudani. Živ ili mrtav. Nalijepio si krivu sličicu majmune. Pogledaj gdje ti je treći igrač hajdučića, ali ne na tvojoj sličici već na videu, jer tvoja sličica je tvoja želja i nije "u momentu centaršuta". Ne izmišljaj i ne laži ovaj napaćeni narod kak' bi se reklo.
Ne,ova sličica je situacija koja se dogodila na Poljudu prije 10 godina.
Ako je sličica kriva, zaustavi video na 0:23 (ja ti mogu i sliku izvući, 0:23) pa buš vidil gdje su svi igrači Hajduka, a gdje je cijeli napad Dinama uključujući Soudanija (mala pomoć, ovaj tip u crnim gačicama i svitlo plavoj majici - nek ti netko pomogne - je pomoćni sudac iza gola, ne igrač Hajduka )
Što se zaleđa tiče, nikad nisam vidio ni čuo da je itko pričao: ako je napadač par centimetara u zaleđu, da mu se daje prednost. Od nikog osim do tebe glupi Dumberu
Zeko-
2015-08-26
26.min hodžić otvoren put prema 16m prekidaju igru radi nepostojećega zaleđa ili zašto već ne znam valjda samo sudac zna...1.gol dinama soudani se iz zaleđa vratio na loptu....vjerujem da je bilo obratno da bi se bunili da je i ono za penal kada je visokom nogome,neoprezno, jedan hajdukovac izbio loptu ispred olma nakon što je olmo gurnuo loptu pored golmana...poklon penal hajduku za 2-2...nakon poklon penala sudac nije svirao čisti penal nad ercegom...
sve u svemu,2 pogreške,mislim istoga pomoćnika,ako je on zaustavio čistu akciju hodžica kojemu je bio otvoren put u 16m hajduka i nije digao zastavicu kada se soudani vratio iz zaleđa na loptu koju je prebacio na bekovića...
2 pogreške glavnoga,poklon penal i onda nesviran penal nad ercegom
sve u svemu,2 pogreške,mislim istoga pomoćnika,ako je on zaustavio čistu akciju hodžica kojemu je bio otvoren put u 16m hajduka i nije digao zastavicu kada se soudani vratio iz zaleđa na loptu koju je prebacio na bekovića...
koliko puta će ovaj hajduk izgubit dobivenu utakmicu u zadnjim minutama? koji im je ovo već put da dinamo preokreće ajde ovaj put su barem bod uzeli napredak
kad budu imali kondiciju...a ne padove zadnjih dvadeset minuta jer ostaju bez snage...posto na prvom zavoju svrate u konobu..bafalo wrote:koliko puta će ovaj hajduk izgubit dobivenu utakmicu u zadnjim minutama? koji im je ovo već put da dinamo preokreće ajde ovaj put su barem bod uzeli napredak
2015-09-08
inace ode carillo...dakle onaj incident je sracunat da se zamazu poslovi sa madjarima u lozi...ovaj branco i kos jebu u mozak navijace a ovi to ne kuze...
2015-09-08
HahahahaZeko wrote:
Jesi naš'o Soudanija, gospon Bolek ? Traži pa ćeš naći. Usput potraži i trećeg igrača Hajduka od onih koji su oko linije 16-erca, traži i njega pa ćeš i njega naći. Kad nađeš Soudanija i tog hajdukovca onda imnaš pravo opet se javiti, gospon Bolek.
Soudanija sam našao, nalipio ti sliku. To što si ti slijep i glup, pa za to nisam ja kriv. No imam rješenje!
Evo ti video još jednom:
Video traje 40 sekundi, a za sliku koja je iz istog videa izvađena kažeš da, citiram:"nije u momentu centaršuta" daj mi reci točno sekundu videa i ja ću ti izvaditi sliku. Uvik sam volija pomagati, pomoći ću ti tebi tako hendikepiranom
Guest- Guest
Lijepo si sve ukomponirao da bude ona tvoja vječna: sudac nekad da, nekad uzme, sve to dođe na isto, pa eto tako je bilo i u subotu na Poljudumuckodjubre wrote:26.min hodžić otvoren put prema 16m prekidaju igru radi nepostojećega zaleđa ili zašto već ne znam valjda samo sudac zna...1.gol dinama soudani se iz zaleđa vratio na loptu....vjerujem da je bilo obratno da bi se bunili da je i ono za penal kada je visokom nogome,neoprezno, jedan hajdukovac izbio loptu ispred olma nakon što je olmo gurnuo loptu pored golmana...poklon penal hajduku za 2-2...nakon poklon penala sudac nije svirao čisti penal nad ercegom...
Ako ništa, bar nisi ko ovaj retardus pisao da oba penala nisu bila za Hajduka, a da Soudani nije bio u zaleđu
Kod penala nad Almeidom, to sam milijun puta reka. Skok dva igrača na ubačenu loptu, jedna se naslanja na leđa i s rukom odgurne protivnika. Tu je intezitet sasvim nebitan jer se radi o jebenom skoku. Penal čist:
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19