Pravimo u Srbiji e-kola, Vučić: Bajka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pravimo u Srbiji e-kola, Vučić: Bajka
Pižonu srbija je propala turska mehana to ako uđe u EU vi ostajete bez 60% stanovništva u roku odmah, zato i tvoj Vučko i hoće da uđetepizzon wrote:marcellus wrote:asilovski wrote:dobro u srbiji otpada na sivu zonu 60% prihodamarcellus wrote:Local Purchasing Power in Beijing is 96.02% higher than in Belgrade
i u kini.
koliki je % pansionskih i vanpansionskih usluga na crnjaka u hrvatskoj tokom sezone koja je krenula
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
a jebiga da u nekim stvarima su presisali srbiju,eto u dugovima ali npr u robnoj razmjeni jebu srbiju jer tamo vladaju valjda malo veci lopovi,srpski seljaci poklali krave i pretvorili u meso jer im nisu isplacivali pare za mlijeko u prevodu na srpski pokrali ih,mediji prikazivali slike povampiranih seljaka kako prolijevaju mlijeko na zemlju i slicna sranja i sad srbija uvozi mlijeko iz hr.evo ti sad ista prica sa malinarima,pizde jer su ih zajebali,ma nisu ih zajebali nego su seljaci naivni i daju im proizvod za maglu,papire itd i na kraju dobiju kurac,to se jednostavno rijesava nema nista unaprijed ni za nikakve papire,nema proizvoda dok ne dobijem kesh lovu odmah sad.a i drzava je ispala po neznam koji put nesposobna sto takva sranja ne zabrani,drzavu smao zanima kako ubrati porez a jebe im se za nesto drugo.pizzon wrote:u zaduzenju,My Brother Billo wrote:isti kurac,u Hr plate vece 3 puta cijene 4 puta,ne vidim u cemu je razlikamarcellus wrote:jebiga ko vam kriv kad su za vas kinezi amerika po plaćama
hrvatska je dosta naprednija u smislu duga prem inostrantvu
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
pizzon wrote:marcellus wrote:asilovski wrote:dobro u srbiji otpada na sivu zonu 60% prihodamarcellus wrote:Local Purchasing Power in Beijing is 96.02% higher than in Belgrade
i u kini.
koliki je % pansionskih i vanpansionskih usluga na crnjaka u hrvatskoj tokom sezone koja je krenula
pun kurac, siva ekonomija je 30-40% hr ekonomije
da je barem i puna veća ljudi ne bi odlazili, problem je što se u dalmaciji sve dopušta a isto to je nemoguće u zagorju ili slavoniji, jer je tamo dolje divlji zapadmarcellus wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:asilovski wrote:dobro u srbiji otpada na sivu zonu 60% prihodamarcellus wrote:Local Purchasing Power in Beijing is 96.02% higher than in Belgrade
i u kini.
Kermit-
2014-04-17
..evo malo lokal patriotizma...da se dalmaciji sve dopusta dalmacija bi bar bila u rangu zagreba..asilovski wrote:da je barem i puna veća ljudi ne bi odlazili, problem je što se u dalmaciji sve dopušta a isto to je nemoguće u zagorju ili slavoniji, jer je tamo dolje divlji zapadmarcellus wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:asilovski wrote:
dobro u srbiji otpada na sivu zonu 60% prihoda
i u kini.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajde molim te dalmacija je ko južna srbija što se tiče svega, osim ciejna i gostoljubivosti tu je više neka vehabijska monarhijavuksadinare wrote:..evo malo lokal patriotizma...da se dalmaciji sve dopusta dalmacija bi bar bila u rangu zagreba..asilovski wrote:da je barem i puna veća ljudi ne bi odlazili, problem je što se u dalmaciji sve dopušta a isto to je nemoguće u zagorju ili slavoniji, jer je tamo dolje divlji zapadmarcellus wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:
i u kini.
Kermit-
2014-04-17
Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
2016-11-17
tko se uljebio i iz čardak ekipe je njemu super ostali puše kurac, baš mi javni bilježnik kaže da se sada odlazi 4 puta više nego prije godinu dana, a on zna jer on ovjerava punomoći, diplome, izjave kurce palcegovinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
Kermit-
2014-04-17
...bezveze pricas....po cemu je vehabijska monarhija?asilovski wrote:ajde molim te dalmacija je ko južna srbija što se tiče svega, osim ciejna i gostoljubivosti tu je više neka vehabijska monarhijavuksadinare wrote:..evo malo lokal patriotizma...da se dalmaciji sve dopusta dalmacija bi bar bila u rangu zagreba..asilovski wrote:da je barem i puna veća ljudi ne bi odlazili, problem je što se u dalmaciji sve dopušta a isto to je nemoguće u zagorju ili slavoniji, jer je tamo dolje divlji zapadmarcellus wrote:pizzon wrote:
2015-09-08
dobro je pernar reko' neki dan da za 50 godina ce nestati i srba i hrvata sa ovih prostora (ako ne bude rata) ako bude i prije
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
govinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
ma neee....hvati ne odoše radit nego odoše u shopping u Njemačku, Irsku...
Guest- Guest
po gostoljubivosti domaćina i cijenama usluga hehehevuksadinare wrote:...bezveze pricas....po cemu je vehabijska monarhija?asilovski wrote:ajde molim te dalmacija je ko južna srbija što se tiče svega, osim ciejna i gostoljubivosti tu je više neka vehabijska monarhijavuksadinare wrote:..evo malo lokal patriotizma...da se dalmaciji sve dopusta dalmacija bi bar bila u rangu zagreba..asilovski wrote:da je barem i puna veća ljudi ne bi odlazili, problem je što se u dalmaciji sve dopušta a isto to je nemoguće u zagorju ili slavoniji, jer je tamo dolje divlji zapadmarcellus wrote:
Kermit-
2014-04-17
isli bi da je i placa 1000 eura...jer je u njemackoj npr.1500 eura....salim se..ali nije daleko ni od reale...vecina ih ide zbog love ali dosta ih odlazi i zbog mirovine..za pet godina rada bar si osigurao onu minimalnu mirovinu od 300,400 eura plus ako imas staza u hravtskoj..bila bi to solidnija mirovina pod stare dane...govinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
2015-09-08
Isto ko i u Bosni i u Srbiji..uhljebima dobro, mi ostali pusimo...asilovski wrote:tko se uljebio i iz čardak ekipe je njemu super ostali puše kurac, baš mi javni bilježnik kaže da se sada odlazi 4 puta više nego prije godinu dana, a on zna jer on ovjerava punomoći, diplome, izjave kurce palcegovinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
2016-11-17
a gdje si ti dozivio to da tako zakljucujes..dodji kod mene pa ces vidjeti sto je gostoljubivost..o cijenama vec mozemo se slozitiasilovski wrote:po gostoljubivosti domaćina i cijenama usluga hehehevuksadinare wrote:...bezveze pricas....po cemu je vehabijska monarhija?asilovski wrote:ajde molim te dalmacija je ko južna srbija što se tiče svega, osim ciejna i gostoljubivosti tu je više neka vehabijska monarhijavuksadinare wrote:..evo malo lokal patriotizma...da se dalmaciji sve dopusta dalmacija bi bar bila u rangu zagreba..asilovski wrote:
da je barem i puna veća ljudi ne bi odlazili, problem je što se u dalmaciji sve dopušta a isto to je nemoguće u zagorju ili slavoniji, jer je tamo dolje divlji zapad
2015-09-08
Ma prosjek plate ti nista ne kazuje kada smo mi u pitanju...tu visinu prosjeka plate u Hrvatskoj izvlace uhljebljeni u drzavnim sluzbama, javnim preduzecima i ono malo jacih firmi...statistika ko statistika..jedan jede kupus, jedan jede meso, u prosjeku obojica jedu sarmu..vuksadinare wrote:isli bi da je i placa 1000 eura...jer je u njemackoj npr.1500 eura....salim se..ali nije daleko ni od reale...vecina ih ide zbog love ali dosta ih odlazi i zbog mirovine..za pet godina rada bar si osigurao onu minimalnu mirovinu od 300,400 eura plus ako imas staza u hravtskoj..bila bi to solidnija mirovina pod stare dane...govinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
2016-11-17
a nisu vise ni place kod uhljeba bas tako dobre..onim na visim pozicijama da..obicnim uredskim lupacima pecata..i ne bas...prosla vremena kad su to bile lijepe placice..evo kod mene otisla kolegica kod privatnika za isti posao imat ce 250 eurqa vecu placu mada joj to nije sigurniji posao od gradskog..ali jbg moras prezivjeti lova je lovagovinda wrote:Isto ko i u Bosni i u Srbiji..uhljebima dobro, mi ostali pusimo...asilovski wrote:tko se uljebio i iz čardak ekipe je njemu super ostali puše kurac, baš mi javni bilježnik kaže da se sada odlazi 4 puta više nego prije godinu dana, a on zna jer on ovjerava punomoći, diplome, izjave kurce palcegovinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
2015-09-08
trljanje
to je dobeo, kod nas salteruse jos uvijek imaju natprosjecnu platu za trljanje pice 8 sati dnevno...vuksadinare wrote:a nisu vise ni place kod uhljeba bas tako dobre..onim na visim pozicijama da..obicnim uredskim lupacima pecata..i ne bas...prosla vremena kad su to bile lijepe placice..evo kod mene otisla kolegica kod privatnika za isti posao imat ce 250 eurqa vecu placu mada joj to nije sigurniji posao od gradskog..ali jbg moras prezivjeti lova je lovagovinda wrote:Isto ko i u Bosni i u Srbiji..uhljebima dobro, mi ostali pusimo...asilovski wrote:tko se uljebio i iz čardak ekipe je njemu super ostali puše kurac, baš mi javni bilježnik kaže da se sada odlazi 4 puta više nego prije godinu dana, a on zna jer on ovjerava punomoći, diplome, izjave kurce palcegovinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
2016-11-17
da, da..:Dasilovski wrote:ajde molim te dalmacija je ko južna srbija što se tiče svega, osim ciejna i gostoljubivosti tu je više neka vehabijska monarhijavuksadinare wrote:..evo malo lokal patriotizma...da se dalmaciji sve dopusta dalmacija bi bar bila u rangu zagreba..asilovski wrote:da je barem i puna veća ljudi ne bi odlazili, problem je što se u dalmaciji sve dopušta a isto to je nemoguće u zagorju ili slavoniji, jer je tamo dolje divlji zapadmarcellus wrote:pizzon wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dobro kod vas..kod nas se vec par godina kod drzavnih i gradskih sluzbenika nisu povecavale place...a cijene rasle...pa se to izniveriralo...plus sto vec isto tako dvije,tri godien drzavni sluzbenici ne dobijaju bozicnice i regres...znam dosta ljudi koji su otisli iz drzavne sluzbe kod privatnika ili van...kod privatnika recimo za isti posao bolje si placen bar 30%....jbg nisu ekonomski vremena dobra da si u mogucnosti odbijati bolje placene poslove samo tako..danas dosta ljudi ipak riskira...govinda wrote:trljanjeto je dobeo, kod nas salteruse jos uvijek imaju natprosjecnu platu za trljanje pice 8 sati dnevno...vuksadinare wrote:a nisu vise ni place kod uhljeba bas tako dobre..onim na visim pozicijama da..obicnim uredskim lupacima pecata..i ne bas...prosla vremena kad su to bile lijepe placice..evo kod mene otisla kolegica kod privatnika za isti posao imat ce 250 eurqa vecu placu mada joj to nije sigurniji posao od gradskog..ali jbg moras prezivjeti lova je lovagovinda wrote:Isto ko i u Bosni i u Srbiji..uhljebima dobro, mi ostali pusimo...asilovski wrote:tko se uljebio i iz čardak ekipe je njemu super ostali puše kurac, baš mi javni bilježnik kaže da se sada odlazi 4 puta više nego prije godinu dana, a on zna jer on ovjerava punomoći, diplome, izjave kurce palcegovinda wrote:Jeste, u Hrvatskoj toliko velike plate pa svi odose u Njemacku da rade...
2015-09-08
pa to i kazem da je dobro sto ljudi iz drzavne sluzbe idu u privredu...a evo primjer jedne salteruse kod nasvuksadinare wrote:dobro kod vas..kod nas se vec par godina kod drzavnih i gradskih sluzbenika nisu povecavale place...a cijene rasle...pa se to izniveriralo...plus sto vec isto tako dvije,tri godien drzavni sluzbenici ne dobijaju bozicnice i regres...znam dosta ljudi koji su otisli iz drzavne sluzbe kod privatnika ili van...kod privatnika recimo za isti posao bolje si placen bar 30%....jbg nisu ekonomski vremena dobra da si u mogucnosti odbijati bolje placene poslove samo tako..danas dosta ljudi ipak riskira...govinda wrote:trljanjeto je dobeo, kod nas salteruse jos uvijek imaju natprosjecnu platu za trljanje pice 8 sati dnevno...vuksadinare wrote:a nisu vise ni place kod uhljeba bas tako dobre..onim na visim pozicijama da..obicnim uredskim lupacima pecata..i ne bas...prosla vremena kad su to bile lijepe placice..evo kod mene otisla kolegica kod privatnika za isti posao imat ce 250 eurqa vecu placu mada joj to nije sigurniji posao od gradskog..ali jbg moras prezivjeti lova je lovagovinda wrote:Isto ko i u Bosni i u Srbiji..uhljebima dobro, mi ostali pusimo...asilovski wrote:
tko se uljebio i iz čardak ekipe je njemu super ostali puše kurac, baš mi javni bilježnik kaže da se sada odlazi 4 puta više nego prije godinu dana, a on zna jer on ovjerava punomoći, diplome, izjave kurce palce
http://www.6yka.com/novost/125471/pogledajte-kako-sluzbenica-poste-u-kiseljaku-razgovara-sa-klijentima-ona-je-gospoja-jest-moj-ku.ac-gospoja
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ostajemo u Srbiji, pravimo e-fiat !
» Vucic pravi decu Srbiji
» Vučić: Želimo više Albanaca u centralnoj Srbiji
» Vučić: Drač će biti najbliža luka Srbiji
» Vučic pozvao Putina na proslavu pripojenja Vojvodine Srbiji
» Vucic pravi decu Srbiji
» Vučić: Želimo više Albanaca u centralnoj Srbiji
» Vučić: Drač će biti najbliža luka Srbiji
» Vučic pozvao Putina na proslavu pripojenja Vojvodine Srbiji