Vučic pozvao Putina na proslavu pripojenja Vojvodine Srbiji
Page 1 of 1
Vučic pozvao Putina na proslavu pripojenja Vojvodine Srbiji
https://www.klix.ba/vijesti/regija/putin-s-vucicem-razgovarao-iza-zatvorenih-vrata/180509004
Stogodišnjica
Stogodišnjica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vučic pozvao Putina na proslavu pripojenja Vojvodine Srbiji
Ja se nadam da će doći jer ako je Vojvodina Putinova onda su naše enklavice s onu stranu Dunava Američke
2014-04-11
Vučic na vojnoj paradi u Rusiji sjedio tik do Putina
Putin prihvatio Vučicev poziv da dođe na proslavu stogodišnjice pripojenja Vojvodine Srbiji
Putin prihvatio Vučicev poziv da dođe na proslavu stogodišnjice pripojenja Vojvodine Srbiji
2014-04-11
Ovo je najbolja stvar koja se Hrvatskoj mogla desiti a to je da Vojvodina dobije epitet Putinova zemlja
E ovo žuto će ti sad biti NATO baza a ti reci neću
E ovo žuto će ti sad biti NATO baza a ti reci neću
2014-04-11
O tome koliko ćemo mi vas išta pitati šta mi smijemo na svojoj zemlji vidi se po zabrani srpskom ministru obrane
Tamo će da bude jedna fina i velika NATO baza
Tamo će da bude jedna fina i velika NATO baza
2014-04-11
A što reći " Vojvodine " koja je " VEKOVIMA " - čak i prije KRISTA -- bila " SRPSKA " -- nabijem im nanu četničku - da nije bilo Francuza - Engleza 1918 - nikada Vojvodina nebi postala dijelom Srbije - a onda im još i TITOSLAV amenovao 45 !
PLJUC !
PLJUC !
Guest- Guest
redder4 wrote:A što reći " Vojvodine " koja je " VEKOVIMA " - čak i prije KRISTA -- bila " SRPSKA " -- nabijem im nanu četničku - da nije bilo Francuza - Engleza 1918 - nikada Vojvodina nebi postala dijelom Srbije - a onda im još i TITOSLAV amenovao 45 !
PLJUC !
i to kenja individua
koja ne bi ni dozivela hrvatsku da nije bilo te 18.te
da se srbija nije odrekla srbije u korist yuge
da bi hrvatski kmetovu postali konstitutivni narod kraljevine
da bi dobili banovinu vecu od danasnje hrvatske
da bi dobili istru, i sve ono sto nije pripojeno 18.te
da bi ti isti hrvati formirali ndh sa namerom da uniste srbe
nanU li vam Y
Guest- Guest
pizzon wrote:redder4 wrote:A što reći " Vojvodine " koja je " VEKOVIMA " - čak i prije KRISTA -- bila " SRPSKA " -- nabijem im nanu četničku - da nije bilo Francuza - Engleza 1918 - nikada Vojvodina nebi postala dijelom Srbije - a onda im još i TITOSLAV amenovao 45 !
PLJUC !
i to kenja individua
nanU li vam Y
U pravu si. Sjebali smo vas. Desilo se.... Izvinite .....
Guest- Guest
...to je manjina zeljela vecina se nije pitalapizzon wrote:redder4 wrote:A što reći " Vojvodine " koja je " VEKOVIMA " - čak i prije KRISTA -- bila " SRPSKA " -- nabijem im nanu četničku - da nije bilo Francuza - Engleza 1918 - nikada Vojvodina nebi postala dijelom Srbije - a onda im još i TITOSLAV amenovao 45 !
PLJUC !
i to kenja individua
nanU li vam Y
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...to je manjina zeljela vecina se nije pitalapizzon wrote:redder4 wrote:A što reći " Vojvodine " koja je " VEKOVIMA " - čak i prije KRISTA -- bila " SRPSKA " -- nabijem im nanu četničku - da nije bilo Francuza - Engleza 1918 - nikada Vojvodina nebi postala dijelom Srbije - a onda im još i TITOSLAV amenovao 45 !
PLJUC !
i to kenja individua
nanU li vam Y
vecina je to sve prihvatila i zapakovala u "U znamenje "
Guest- Guest
vidis sto ti je brak iz interesa i kako obicno zavrsava..a trebalo je smao jedna obicni referndum raspisati i danas ne bi pricali o ustasama i cetnicima i partizanima..pizzon wrote:vuksadinare wrote:...to je manjina zeljela vecina se nije pitalapizzon wrote:redder4 wrote:A što reći " Vojvodine " koja je " VEKOVIMA " - čak i prije KRISTA -- bila " SRPSKA " -- nabijem im nanu četničku - da nije bilo Francuza - Engleza 1918 - nikada Vojvodina nebi postala dijelom Srbije - a onda im još i TITOSLAV amenovao 45 !
PLJUC !
i to kenja individua
nanU li vam Y
vecina je to sve prihvatila i zapakovala u "U znamenje "
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šešelj ponovo traži osnivanje srpsko ruskog centra u Novom Sadu
Ako misli da će s tim spriječiti Hrvatsku u namjeri da vrati svoje teritorije s onu stranu Dunava onda se grdno zajebao
Ako misli da će s tim spriječiti Hrvatsku u namjeri da vrati svoje teritorije s onu stranu Dunava onda se grdno zajebao
2014-04-11
Putin Vučiću "preporučio" rakete "pancir" i "smerč"
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:726409-Putin-Vucicu-preporucio-rakete-pancir-i-smerc
zar "pancir" nije tenk?
crvenkasti-
2014-04-17
Bmk sa čime ćete se naoružavat
Nejebemo vas nula posto
Nejebemo vas nula posto
2014-04-11
Smerč je ok samo onda moraš imat i muda da raketiraš NATO teritorij jer je to dalekometni bacač raketa
Pa sad....
Pa sad....
2014-04-11
uvuko se dvometras u prkno malog putina ni opanci ne vire...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Smerč domet 90 km
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/smerch-i-pantsir-oruzja-koja-je-putin-preporucio-srbiji
Sve to ok samo koga ćeš sa time gađati a za ove šta nisu u NATO Srbija ima vlastitu vojnu industriju tj može neke stvari i sama proizvest
OK je Smerč samo moraš znati šta će ti a ne uzet pa eto kao mi to imamo
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/smerch-i-pantsir-oruzja-koja-je-putin-preporucio-srbiji
Sve to ok samo koga ćeš sa time gađati a za ove šta nisu u NATO Srbija ima vlastitu vojnu industriju tj može neke stvari i sama proizvest
OK je Smerč samo moraš znati šta će ti a ne uzet pa eto kao mi to imamo
2014-04-11
pizzon wrote:redder4 wrote:A što reći " Vojvodine " koja je " VEKOVIMA " - čak i prije KRISTA -- bila " SRPSKA " -- nabijem im nanu četničku - da nije bilo Francuza - Engleza 1918 - nikada Vojvodina nebi postala dijelom Srbije - a onda im još i TITOSLAV amenovao 45 !
PLJUC !
i to kenja individua
nanU li vam Y
PIZDONE ;
KAO PRVO ;
POKAŽI MI IJEDNU VAŠU " SRPSKU " zemljopisnu / geografsku / kartu gdje je VOJVODINA bila vaŠ " SRPSKI " teritorij prije 1918 ?- vrlo jednostavno !
------ KOJE 1918 - kada ste VI SRBI JUNAČKI - ZGILJALI u SOLUN - SMRADE - zbog ovog pokušaja - kada ste išli IZA ENGLESKIH i francuskih trupa koje su probijale BOJIŠNICU prema austrougarima - i kada su Englezi vidjeli vaša " JUNAČKA DJELA " gdje ste IZA njih PLJAČKALI i UBIJALI - te sami rekli kako vas se SRAME kao " saveznika " - o tome mi želiš nešto reći - ipak sam te do sada smatrao osobom s kojom mogu relevantno raspravljati o događajima između naših naroda unazad 100injak godina - no s ovim si kod mene IZGUBIO - KREDIBILITET koji sam ti čitavo ovo vrijeme davao - smatrajući te ipak umjerenijim i pametnijim i skojim se može ipak raspravljati - naravno s argumentima s obje strane - ne nekim ishitrenim ili naređenim PUTOKAZIMA !
Nažalost PIZDONE - tvoj NALOGODAVAC je očito u krizi - možda te pritisnio -- na kraju ipak ispadaš JADO koji nije SPREMAN ISTINI pogledati u OČI
Hajde JADO ;
BANOVINU ste bili spremni PRIZNATI OSOBNO VI SRBI - takva je bila politička situacija u EU - no onda je došlo do II svjetskog rata gdje ste vi SRBOČETNICI - mora vam se priznati MAESTRALNO iskoristili za SEBE !
Zašto ti misliš da sam ja " INDIVIDUA " - JESAM JA ŠTO REKAO POGREŠNO KAKO STE SE VI SRBOČETNICI PROŠIRIVALI u 100 godina NA RAČUN DRUGIH NARODA i na TERITORIJ GDJE vi potomci LJUDI IZ zemunica nikada Niste bili I NEBI MOGLI POLAGATI PRAVO NA otimanje teritorija TIM NARODIMA ??
HAJDE - SRBOČETNIČE - ODJEBI s svojim KOLONIJALISTIČKIM predpostavkama koje vi RACI - iz ZEMUNICA pokušavate plasirati TEZAMA - SRBIJA do Tokija i BOG je SRBIN !!
PLJUC !!
Guest- Guest
Similar topics
» Dodik pozvao Čovića na "proslavu Srpske Nove godine u Istočnom Sarajevu"
» Otac ‘ruskog svijeta‘ pozvao na likvidaciju Putina
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Ruski general pozvao Putina da podnese ostavku jer stvara umjetni sukob da bi prikrio stvarne probleme u Rusiji
» TITO pozvao ljude u Srbiji da mastaju i sanjaju!
» Otac ‘ruskog svijeta‘ pozvao na likvidaciju Putina
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Ruski general pozvao Putina da podnese ostavku jer stvara umjetni sukob da bi prikrio stvarne probleme u Rusiji
» TITO pozvao ljude u Srbiji da mastaju i sanjaju!
Page 1 of 1