Plenki uvodi tiraniju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki uvodi tiraniju
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Hebeš politicare koji se boje naroda. Svaki iti malo inteligentan politicar zna da i u narodu postoje inteligentni ljudi koji znaju smiriti situaciju da ljudi nešto skuže. Represije na brutalne šekspirovske izricaje ( još ako popije koju pivu a i vruce je plus nejebica he he he ) nevode nigdje posebno ako je narod s pravom frustriran.
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
A pošto vidim da ovi Plenković nema niti malo mozga u glavi onda cu morat ja imat : NENAPADAJTE POLITICARE ........zadnja stvar koja vam treba u državi jer da se oni osjete fizicki ugroženi i okruže policijom i represivnim aparatom i izgube dijalog s narodom.
A vi politicari umijte se : narod nije dijete od dvije godine pa da ništa nekuži.
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Vidite šta se desilo u Americi ? Lik je pucao na nekog politicara republikanca nebitno sad. On je izabran demokratski dakle pucao je u njegove birace. Sad ce se oni okružit policijom , represivnim aparatom , tjelohraniteljima jer se s pravom boje za svoj život.
Zato je kultura nenapadanja politicara koju fala Bogu hrvatski narod ima dobra stvar i posljednja obrana demokracije.
Like · Reply · 59 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Prosto ko pasulj.
Narodu je u interesu da nitko nenasrne fizicki na politicara il nedaj Bože šta gore.
Vaš primarni interes je da se oni neosjecaju i nisu fizicki ugroženi.
Split, Croatia
Hebeš politicare koji se boje naroda. Svaki iti malo inteligentan politicar zna da i u narodu postoje inteligentni ljudi koji znaju smiriti situaciju da ljudi nešto skuže. Represije na brutalne šekspirovske izricaje ( još ako popije koju pivu a i vruce je plus nejebica he he he ) nevode nigdje posebno ako je narod s pravom frustriran.
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
A pošto vidim da ovi Plenković nema niti malo mozga u glavi onda cu morat ja imat : NENAPADAJTE POLITICARE ........zadnja stvar koja vam treba u državi jer da se oni osjete fizicki ugroženi i okruže policijom i represivnim aparatom i izgube dijalog s narodom.
A vi politicari umijte se : narod nije dijete od dvije godine pa da ništa nekuži.
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Vidite šta se desilo u Americi ? Lik je pucao na nekog politicara republikanca nebitno sad. On je izabran demokratski dakle pucao je u njegove birace. Sad ce se oni okružit policijom , represivnim aparatom , tjelohraniteljima jer se s pravom boje za svoj život.
Zato je kultura nenapadanja politicara koju fala Bogu hrvatski narod ima dobra stvar i posljednja obrana demokracije.
Like · Reply · 59 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Prosto ko pasulj.
Narodu je u interesu da nitko nenasrne fizicki na politicara il nedaj Bože šta gore.
Vaš primarni interes je da se oni neosjecaju i nisu fizicki ugroženi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Plenkovic u suštini želi sukob , to je jako zla i pokvarena osoba , namjerno to radi jer vas želi uništiti.
Sad sam ja rekao nešto šta ukratko znaci PUT THE SWORDS
( spustite maceve )
I on je nemocan.
Sad sam ja rekao nešto šta ukratko znaci PUT THE SWORDS
( spustite maceve )
I on je nemocan.
2014-04-11
zbog ponavljanja djela , da se ne bi opet spojio na net...asilovski wrote:zbog prijetnje preko fejsa 15 dana pritvora hehehe pa mi smo mega prćija
pjong jang zagreb, prčija od države, govno od premijera
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
oni se ne osjećaju fizički ugroženima, misle da su kaligula kao vučkoRayMabus wrote:...zadnja stvar koja vam treba u državi jer da se oni osjete fizicki ugroženi i okruže policijom i represivnim aparatom i izgube dijalog s narodom.
smeta im da se piše ružno o njima, oni bi da se piše lijepo o njima
zato represijom pokušavaju prisliti ljude da ne pišu uopće i da se boje a oni koji pišu lijepo mogu
što oni bi u preambuli ustava..nešto da je hrvatska nastala nasuprot komunizmu tralala
majku im jebem da im jebem, objesit ih treba...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
"Kad izađemo na ulice pogodit će vas kamenom", napisao je Jurić 14. travnja na svom Facebook profilu, javlja Telegram. Uz tu rečenicu, Jurić je Plenkoviću poručio i "Upucat ćemo vas i gotovo", što su službe ocijenile kredibilnom prijetnjom.
Jurić je te dvije rečenice na Facebooku napisao sredinom travnja na računalu u Austriji, zemlji u kojoj živi.
Jurić je te dvije rečenice na Facebooku napisao sredinom travnja na računalu u Austriji, zemlji u kojoj živi.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:"Kad izađemo na ulice pogodit će vas kamenom", napisao je Jurić 14. travnja na svom Facebook profilu, javlja Telegram. Uz tu rečenicu, Jurić je Plenkoviću poručio i "Upucat ćemo vas i gotovo", što su službe ocijenile kredibilnom prijetnjom.
pa točno je napisao jer tog anemičnog veleizdajnika treba kamenovati i upucati. i to ne samo njega nego kompletnu ekipu Sabor, Vladu i sve te državne lopine.
ja to pišem desetljećima još i preciznije metode likvidacije rvackih političara veleizdajnika i ništa. barem da me rvacki drotovi posjete onako kurtoazno iz humanosti. niti to. pa ja sam uvrijeđen i povrijeđen.
Guest- Guest
Ma nece nitko lijepo pisat o njima niti ce netko minjat svoje mišljenje. Nemožeš nešto na silu uvjetovat.kaja wrote:oni se ne osjećaju fizički ugroženima, misle da su kaligula kao vučkoRayMabus wrote:...zadnja stvar koja vam treba u državi jer da se oni osjete fizicki ugroženi i okruže policijom i represivnim aparatom i izgube dijalog s narodom.
smeta im da se piše ružno o njima, oni bi da se piše lijepo o njima
zato represijom pokušavaju prisliti ljude da ne pišu uopće i da se boje a oni koji pišu lijepo mogu
što oni bi u preambuli ustava..nešto da je hrvatska nastala nasuprot komunizmu tralala
majku im jebem da im jebem, objesit ih treba...
2014-04-11
KAKVA PRIJETNJA je bila u pitanju...
Osterajheru priprijetis smrcu,frknes 3-5 godina bajbuka..dva srbina tako prosli,kd im ovaj nije htio platiti bajuštelu..
Osterajheru priprijetis smrcu,frknes 3-5 godina bajbuka..dva srbina tako prosli,kd im ovaj nije htio platiti bajuštelu..
Guest- Guest
zasto prijetir, dojdes u u ured i sjednes, sutis i sjedis i fiksiras gapismejker wrote:KAKVA PRIJETNJA je bila u pitanju...
obicno pozovu murju al murju odjebes samo izjavom da ti je obecao placu danas i da je cekas
meni je jedan talijan ostao 6000 eura2008 i pravdava se da je kriza, drito u facu sam mu rekao da cu ga zapalit ziva i to ponovio pred karabinjerima, mozete me strpat u bajboka al cu izaci , a meni nitko ne ostaje duzan
karabinjeri su mu savjetovali da skupi novce i donese mi za 2 dana
obicno pozovu murju al murju odjebes samo izjavom da ti je obecao placu danas i da je cekas
meni je jedan talijan ostao 6000 eura2008 i pravdava se da je kriza, drito u facu sam mu rekao da cu ga zapalit ziva i to ponovio pred karabinjerima, mozete me strpat u bajboka al cu izaci , a meni nitko ne ostaje duzan
Guest- Guest
da ce mu hakirat profil na fejsbuku :Dpismejker wrote:Čime je ovaj dilkan prijetio Plenkiju?Leviathan2 wrote:zasto prijetir, dojdes u u ured i sjednes, sutis i sjedis i fiksiras gapismejker wrote:KAKVA PRIJETNJA je bila u pitanju...
nemoj jebat??!!!Leviathan2 wrote:da ce mu hakirat profil na fejsbuku :Dpismejker wrote:Čime je ovaj dilkan prijetio Plenkiju?Leviathan2 wrote:zasto prijetir, dojdes u u ured i sjednes, sutis i sjedis i fiksiras gapismejker wrote:KAKVA PRIJETNJA je bila u pitanju...
Guest- Guest
Mda..Fejsbuk...ne dirajte mi fejsbuk..!!!! Čekam lakove..!!!
nekom hakirati fejs,gore od smrti..!!!
Guest- Guest
ma nemam pojma, serem po obicaju :Dpismejker wrote:nemoj jebat??!!!Leviathan2 wrote:da ce mu hakirat profil na fejsbuku :Dpismejker wrote:Čime je ovaj dilkan prijetio Plenkiju?Leviathan2 wrote:zasto prijetir, dojdes u u ured i sjednes, sutis i sjedis i fiksiras gapismejker wrote:KAKVA PRIJETNJA je bila u pitanju...
ti se smij, radio jedan nas sa nama i jedan dan ga nema na posao, drugi dan ga nema na posao, treci dan ga nema na poslu, p jbte, zovemja njega doma i javi se zena, veli , hakirali mu fejs i jadan dobio slom zivaca, sad je na sedativima,pismejker wrote:Mda..Fejsbuk...ne dirajte mi fejsbuk..!!!! Čekam lakove..!!!
lOOOL
coek nekih 45 godina
Pa smijem se upravo radi takvih stvari...tinejdzeri pomisljaju na samoubojstvo,kad ih netko masovno dislajka,ili oklevece,ne daj boze prozove ovim i onim...ufffff....ouzbiljno je to...Leviathan2 wrote:ti se smij, radio jedan nas sa nama i jedan dan ga nema na posao, drugi dan ga nema na posao, treci dan ga nema na poslu, p jbte, zovemja njega doma i javi se zena, veli , hakirali mu fejs i jadan dobio slom zivaca, sad je na sedativima,pismejker wrote:Mda..Fejsbuk...ne dirajte mi fejsbuk..!!!! Čekam lakove..!!!
lOOOL
coek nekih 45 godina
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Fižulić: Trump uvodi tiraniju i uništava ekonomiju SAD-a
» Europski saveznik Eerdogan i službeno proglasio tiraniju
» HDZ uvodi vojni rok
» Mađarska uvodi ONO i DSZ
» Nacionalsocijalizam : Uvodi se Cro kartica
» Europski saveznik Eerdogan i službeno proglasio tiraniju