Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
pogba ima potencijal ali ego i afrički geni će ga spriječit da napravi iskorak poput našeg kica
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Braća wrote:nowitzki wrote:Pogba najgluplji igrac u povjesti nogometa
Guest- Guest
i onda tim novcima kupe najboljeg napadača svijetanowitzki wrote:Transferi pogbe i higuaine "istim novcem" su najveci failovi u zadnjih 100 godina, prvo juve napravi posao godine zaradivsi 100 milijona za pogbu i onda te pare potrose na jos vecu prevaru, klasu higuaina
marotta mag
Guest- Guest
Samo sto su barcelonu kao i real vecinom gurali suci .
Kassai je samo slika i preslika onog danskog zlocinca iz 2008 iki 09
A to je politika. Jer je spanjolska rak rana eu. Kao i grcka samo sto eu kao i uefa i fifa znaju da barcelona i real imaju daleko vecu cijenu od primjerice cetnika iz pireja i panathinaikosa. A spanjolsla je itekako vazna za eu. Kao i grcka ali barcelona i real su ipak imena koja imaju predznak te sugave izdajnicke zemlje
Kassai je samo slika i preslika onog danskog zlocinca iz 2008 iki 09
A to je politika. Jer je spanjolska rak rana eu. Kao i grcka samo sto eu kao i uefa i fifa znaju da barcelona i real imaju daleko vecu cijenu od primjerice cetnika iz pireja i panathinaikosa. A spanjolsla je itekako vazna za eu. Kao i grcka ali barcelona i real su ipak imena koja imaju predznak te sugave izdajnicke zemlje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pogbu treba znati koristiti. U Juveu je bio puno bolji nego u Unitedu. Treba mu više slobode u igri, teško je njega stavit striktno u neke sustave.
Guest- Guest
Neymarov transfer će sve promijeniti dok jednom ne pukne. Sad će svaka šuša koštat 40-50 milja €, a svaki malo jači igrač će ići preko stotke. Treba uvesti salary cup.
Guest- Guest
Mada je united jedan od 3 tj nakon juventusa i bayerna najveci klub na svijetu normalno je da je pogba bolji bio u juventusu nego u unitedu. Naime veci klub znaci i veci pritisak. Jbg. Nije isto igrati u juventusu ili raznoraznim kineskim shopovima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
operw wrote:pokraj njih bi i kranjčar izgledao kao momak od milijun dolara
Guest- Guest
To govorim godinamaMorpheus wrote:Neymarov transfer će sve promijeniti dok jednom ne pukne. Sad će svaka šuša koštat 40-50 milja €, a svaki malo jači igrač će ići preko stotke. Treba uvesti salary cup.
2015-09-13
lako je bilo igrat u Juventusu i vozit se u ferrariu za razliku od kineske tvorevine manchester gaynajteda
Guest- Guest
Sad si napisao da je United veći od Juvea. Je, ali me čudi da si to javno priznao.Desert_fox wrote:Mada je united jedan od 3 tj nakon juventusa i bayerna najveci klub na svijetu normalno je da je pogba bolji bio u juventusu nego u unitedu. Naime veci klub znaci i veci pritisak. Jbg. Nije isto igrati u juventusu ili raznoraznim kineskim shopovima
Guest- Guest
To je konte izjavio, i onda kupi moratu za 80 milijunaMorpheus wrote: Sad će svaka šuša koštat 40-50 milja €
nowitzki-
2014-04-27
Nisi eazumio poantu. U juventusu se moras dokazivati.Morpheus wrote:Sad si napisao da je United veći od Juvea. Je, ali me čudi da si to javno priznao.Desert_fox wrote:Mada je united jedan od 3 tj nakon juventusa i bayerna najveci klub na svijetu normalno je da je pogba bolji bio u juventusu nego u unitedu. Naime veci klub znaci i veci pritisak. Jbg. Nije isto igrati u juventusu ili raznoraznim kineskim shopovima
Dok se united doveo na te grane da pogba moze pokazivati sav svoj raskosni netalenat
2015-09-13
Nema Riine nema vise Provenzana nema vise demokrscana italijeMorpheus wrote:Nema Webba, nema ni titula.operw wrote:
Nema Salva Lime nema Michellea Greca nema drzavnog budzeta nema premijera Silvia a sve mi se cini da ni Milana nigdje nema
2015-09-13
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50