Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Turskoj ekipj koja je sudila hvala na svemu
Idem dpavat, himma lige prvaka uskoro stize
Hvala hdzu na jos jedmom poklonu
Idem dpavat, himma lige prvaka uskoro stize
Hvala hdzu na jos jedmom poklonu
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Sada nema pritiska, daj nam taj celtic molim te
nowitzki-
2014-04-27
Aj nek je i red bull umro u voj rundi, tu nisu unirali sto godina
nowitzki-
2014-04-27
Svira himne lige prvaka mozda ikad vise u hr,, je trebam na kazetu spremit za ampera??
nowitzki-
2014-04-27
Najgora stvar je sjebana zahvaljujuci dzamiji, dalje lovimo proljece
nowitzki-
2014-04-27
Kad se otrizniš javi se pa ću te možda razumitinowitzki wrote:Svira himne lige prvaka mozda ikad vise u hr,, je trebam na kazetu spremit za ampera??
Guest- Guest
Iz ovoga se nikad necu otriznit, neka je i vama sreca sutra, od srca vam to zelim
Barem radu casperle, koji se valjdabtek jucer vratio iz danske
Barem radu casperle, koji se valjdabtek jucer vratio iz danske
nowitzki-
2014-04-27
Uvijek si bio ljudsko smece, ali ok, zivot ide dalje
nowitzki-
2014-04-27
Hvala bogu sta si protjeran iz HR, pa si postao smrdljiva "dijaspora"
nowitzki-
2014-04-27
Alhohol ti je pomogao da pokažeš koliko si ograničen. Ne znam što te toliko uvrijedilo, to što sam rekao da ćeš se otriznizi Pa moraš, svatko se jednom otrizni.
I mene tupko nitko nije otjerao, ali dobro. "Smrdljiva" dijaspora - samo pokazuje koliko si ograničen!
I mene tupko nitko nije otjerao, ali dobro. "Smrdljiva" dijaspora - samo pokazuje koliko si ograničen!
Guest- Guest
Svejedno zelim hajduku koliko god ga mrzim da prodje dalje, ali radi casperle i takvih pravih navijaca, s ne ko tebe seljacina, imat ces valjda priliku BIH pogledat u njemackoj
nowitzki-
2014-04-27
Je znas zasto te uopce spominjem? Pogle prvu stranicu ove teme
nowitzki-
2014-04-27
Tupko pijani, ja nisam u Njemačkoj.nowitzki wrote:Svejedno zelim hajduku koliko god ga mrzim da prodje dalje, ali radi casperle i takvih pravih navijaca, s ne ko tebe seljacina, imat ces valjda priliku BIH pogledat u njemackoj
Seljačina si sam jer da nisi slavio bi sad negdje s društvom, a ne na forumu mene spominjao i započinjao bezrazložno vrijeđati.
Btw. čestitke Rijeci na prolasku, u prvom redu Keku koji opet s kadrom igrača koji ima postiže više nego što isti vrijedi!
Guest- Guest
Znaci juznjacki idiot u 1 ujutro ceka da netko nestoto objavi, ja cekam da mi se toster zagrije, a dobijem cijeli scouting report za bronby
Lol
Lol
nowitzki-
2014-04-27
Ja sam svoj odslavio, posto ujutro poso cekaisključivi krivac wrote:Tupko pijani, ja nisam u Njemačkoj.nowitzki wrote:Svejedno zelim hajduku koliko god ga mrzim da prodje dalje, ali radi casperle i takvih pravih navijaca, s ne ko tebe seljacina, imat ces valjda priliku BIH pogledat u njemackoj
Seljačina si sam jer da nisi slavio bi sad negdje s društvom, a ne na forumu mene spominjao i započinjao bezrazložno vrijeđati.
Btw. čestitke Rijeci na prolasku, u prvom redu Keku koji opet s kadrom igrača koji ima postiže više nego što isti vrijedi!
A ti si sa svoje tri i po utakmice na poljudu zavrsio svoju cro avanturu
Sada pobjegni di god da si zbriso, picka
nowitzki-
2014-04-27
I što na prvoj stranici? Rekao sam ti da se sputiš na zemlju i da ne pričaš o nekom šamaranju. RBS ste prošli uz dosta sreće, poništen im je čisti gol. No neka ste, ja sam čestita.nowitzki wrote:Je znas zasto te uopce spominjem? Pogle prvu stranicu ove teme
Na prvoj stranici si priča o nekakvom šamaranju Rijeke, i da će Levski šamarati Hajduka. Jesam li ja pisao obratno, jesam li ja napisao da ćemo šamarati Levski?!? Samo sam ti napisa da se spustiš na zemlju...
Uopće ne shvaćaš ponatu priče, vrijeđati započinješ bez veze. izgleda da ti je bitnije to nego sam prolazak kluba, povijesni uspjeh. Samo pokazuješ koliko si jadan!
Last edited by isključivi krivac on Thu 3 Aug - 1:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
Tupko, kod mene nije 1 ujutronowitzki wrote:Znaci juznjacki idiot u 1 ujutro ceka da netko nestoto objavi, ja cekam da mi se toster zagrije, a dobijem cijeli scouting report za bronby
Lol
Guest- Guest
Pitaj boga kolko je misko i li volpi platio uefi da svira himna u ri?
nowitzki-
2014-04-27
Ništa ja nisam završio, a i ja sam odgledao puno više euro utakmica na Poljudu od tebe na tim vašim stadiončićimanowitzki wrote:Ja sam svoj odslavio, posto ujutro poso cekaisključivi krivac wrote:Tupko pijani, ja nisam u Njemačkoj.nowitzki wrote:Svejedno zelim hajduku koliko god ga mrzim da prodje dalje, ali radi casperle i takvih pravih navijaca, s ne ko tebe seljacina, imat ces valjda priliku BIH pogledat u njemackoj
A ti si sa svoje tri i po utakmice na poljudu zavrsio svoju cro avanturu
Sada pobjegni di god da si zbriso, picka
Last edited by isključivi krivac on Thu 3 Aug - 1:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50