Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Ništa ja nisam završio, a i ja sam odgledao puno više euro utakmica na Poljudu od tebe na tim vašim stadiončićimanowitzki wrote:Ja sam svoj odslavio, posto ujutro poso cekaisključivi krivac wrote:Tupko pijani, ja nisam u Njemačkoj.nowitzki wrote:Svejedno zelim hajduku koliko god ga mrzim da prodje dalje, ali radi casperle i takvih pravih navijaca, s ne ko tebe seljacina, imat ces valjda priliku BIH pogledat u njemackoj
Seljačina si sam jer da nisi slavio bi sad negdje s društvom, a ne na forumu mene spominjao i započinjao bezrazložno vrijeđati.
Btw. čestitke Rijeci na prolasku, u prvom redu Keku koji opet s kadrom igrača koji ima postiže više nego što isti vrijedi!
A ti si sa svoje tri i po utakmice na poljudu zavrsio svoju cro avanturu
Sada pobjegni di god da si zbriso, picka
Last edited by isključivi krivac on Thu 3 Aug - 1:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jedva se cekam kvalificirat u grupne faze i velike gospe
nowitzki-
2014-04-27
Sad kad si proslavio povijesni uspjeh (i to na forumu), ulazak u play off kvalifikacija natjecanja u kojem je Hajduk igra četvrfinale, možeš spavati.
Laku noć
Laku noć
Guest- Guest
Evo cmarper opet ode 22 godine u povijest, ali ok
nowitzki-
2014-04-27
Laku noc cmarper i neka vam je sretno protiv bronbija, kao i osijeku, za dinamo me boli kirac ko dta i vlasitite navijsce bolgasi klub
nowitzki-
2014-04-27
Povijet je uvijek zanimljiva, pogotovo hajdukova kad se pocne sa laznim sponzorstvima, nadanima, ivotima i ostatku hajdukove kreme
nowitzki-
2014-04-27
Cak je i neki kurac hajdukovo dite preko one kurvetine od MS pokralo hajduk
Lol
Lol
nowitzki-
2014-04-27
Molim tr boze daj mam taj CELTIC
nowitzki-
2014-04-27
jbg austrijanci imali peh da im turcini sude..a zna se koliko oni 'obozavaju' austrijance bas zbog odnosa prema turcima...odmah poslati pismo zahvale erdoganu
vuksadinare- Posts : 100363
2015-09-08
Svaka čast Rijeci na prolazu, cilj je ispunjen. Ali, smeta me novinarsko licemjerje. Naslovi, tipa: Rijeka herojskom igrom prošla u play off...Pa, jebem ti mater nisu igrali s Realom, nego doma sa Salzburgom proveli drugo poluvrijeme u mišjoj rupi. Dinamo kad je tako igrao u LP protiv puno jačih protivnika novinari bi ih razapeli. Sramota je tako igrat protiv Bayerna ili Juventusa, ali protiv Salzburga je to herojski. I još ti suci pomognu.
Guest- Guest
ova utakmica je odlican primjer kako bi mogli proci hajduk i osijek ako uđu kalkulantski u igru..sto ne bi bilo iznenađenje..kao i kod rijeke..pozitivan rezultat uđe u podsvjest igraca i ajmo na cuvanje rezultata narocito kod osijeka...carillo je tip trenera kako kek ne voli prevec riskirati ako ne mora i toga se bojim...a hajduk bi mogao odigrati slicno kao i rijeka ne bi bilo iznenađenjeMorpheus wrote:Svaka čast Rijeci na prolazu, cilj je ispunjen. Ali, smeta me novinarsko licemjerje. Naslovi, tipa: Rijeka herojskom igrom prošla u play off...Pa, jebem ti mater nisu igrali s Realom, nego doma sa Salzburgom proveli drugo poluvrijeme u mišjoj rupi. Dinamo kad je tako igrao u LP protiv puno jačih protivnika novinari bi ih razapeli. Sramota je tako igrat protiv Bayerna ili Juventusa, ali protiv Salzburga je to herojski. I još ti suci pomognu.
2015-09-08
Kek je imao puno bolji rezultat iz prve nego Carillo tako da Hajduk ustvari i nema što čuvati. Mora ići po gol.
Guest- Guest
slazem se...ali opet ako prime gol moraju ici samo na pobjedu..da se pita carilla on bi da je vec sad devedeseta i 0-0 pa sto bog da kasnije..Morpheus wrote:Kek je imao puno bolji rezultat iz prve nego Carillo tako da Hajduk ustvari i nema što čuvati. Mora ići po gol.
2015-09-08
Ili ovo:Morpheus wrote:Svaka čast Rijeci na prolazu, cilj je ispunjen. Ali, smeta me novinarsko licemjerje. Naslovi, tipa: Rijeka herojskom igrom prošla u play off...Pa, jebem ti mater nisu igrali s Realom, nego doma sa Salzburgom proveli drugo poluvrijeme u mišjoj rupi. Dinamo kad je tako igrao u LP protiv puno jačih protivnika novinari bi ih razapeli. Sramota je tako igrat protiv Bayerna ili Juventusa, ali protiv Salzburga je to herojski. I još ti suci pomognu.
http://www.index.hr/sport/clanak/gospodin-kek-svima-objasnio-zasto-zeli-da-dalje-prodju-i-dinamo-i-hajduk-i-osijek/986246.aspx
"Prva stvar koju želim je prolazak Dinamu, Hajduku i Osijeku, da svi prođu, pa da se nekima stavi flaster na usta kad pričaju o tome koliko je loše u hrvatskom nogometu."
Popljuje ih i ipak je gospodin!?
sat2-
2015-09-28
to sad zato sto su na krumpire prosli pa hajd nesto reci samo da et ne pitaju o utakmici i igri...tipicno...sat2 wrote:Ili ovo:Morpheus wrote:Svaka čast Rijeci na prolazu, cilj je ispunjen. Ali, smeta me novinarsko licemjerje. Naslovi, tipa: Rijeka herojskom igrom prošla u play off...Pa, jebem ti mater nisu igrali s Realom, nego doma sa Salzburgom proveli drugo poluvrijeme u mišjoj rupi. Dinamo kad je tako igrao u LP protiv puno jačih protivnika novinari bi ih razapeli. Sramota je tako igrat protiv Bayerna ili Juventusa, ali protiv Salzburga je to herojski. I još ti suci pomognu.
http://www.index.hr/sport/clanak/gospodin-kek-svima-objasnio-zasto-zeli-da-dalje-prodju-i-dinamo-i-hajduk-i-osijek/986246.aspx
"Prva stvar koju želim je prolazak Dinamu, Hajduku i Osijeku, da svi prođu, pa da se nekima stavi flaster na usta kad pričaju o tome koliko je loše u hrvatskom nogometu."
Popljuje ih i ipak je gospodin!?
2015-09-08
Htio bi da prođu ostali i zato da se i oni troše u Europi ko i Rijeka.
Guest- Guest
neizravno je priznao što mu je pomoglo da osvoji prvenstvo.Morpheus wrote:Htio bi da prođu ostali i zato da se i oni troše u Europi ko i Rijeka.
da je rijeka prošlu szonu igrala Europu kurac bi bila prva.
sitting_bull-
2015-09-28
..i imali su raspolozenog i odlicnog andrijasevica..i vidi se da im on dosta nedostaje...salzburg inace u rangu europskih momcadi srednje klase namucio ih ko isus krist...onaj dinamo od prije dvije,tri sezone bi bez problema prosao ovaj salzburg..sitting_bull wrote:neizravno je priznao što mu je pomoglo da osvoji prvenstvo.Morpheus wrote:Htio bi da prođu ostali i zato da se i oni troše u Europi ko i Rijeka.
da je rijeka prošlu szonu igrala Europu kurac bi bila prva.
2015-09-08
..recimo istra si je sama dala golove na utakmici sa rijekom..inace rijeka nije bila bolja od istre...sto je pokazatelj da ova momcad rijeke nece biti u rangu od one prosle godine......malo ozbiljnija momcad kontra rijeke..veci problemi se javljaju..
2015-09-08
Treba i sreće. Dinamo je prošle godine imao sreće protiv jačeg Salzburga nego je ove godine. Protiv Dinama nije Salzburgu suđen penal, sad im ponište čisti gol. Neće ih.
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50