SOUTH FRONT (Sirija): “There was no genocide in Srebrenica” :)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SOUTH FRONT (Sirija): “There was no genocide in Srebrenica” :)
Ma Milošević je još dvije godine prije rata zajahao "lava"...Nema majci da je mogao sići s njega, jer bi ga rastrgao na komade.Leviathan2 wrote:pa sto ti napisah gore, rata nebi bilo da nije bilo volje s obe strane i kod malih ljudi i kod bagre politickeEroo wrote:Leviathan2 wrote:pazi, nije receno da nije, milosevicu su trebali srbi za kosovo, no necu nista tvrditEroo wrote:Ni etničkog čišćenja po moje nije bilo, zamjena stanovništva da...Leviathan2 wrote:niti je genocid pocinjen u srebrenici niti je pocinjen u krajini, etnicko ciscenje da al genocid je rjec koja se previse ofucala isto kao i rjec demokracija il ljudska prava
isto tako terorizam se danas primjenjuje na sve pa i na oslobodilacke ratove
ali
sve su to usrana posla i jebanje neduznijeh ljudi
rat se mogao izbjeci al je rat zeljen bio i od strane malih ljudi i od strane politicara koji su jedini profitrali
PS:
Rata bi bilo u svakom slučaju.
Niti su se republike mogle osamostaliti bez rata, niti je Velika Srbija mogla stvoriti bez rata.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ja sam bio na terenu na kosovu,kad je na gazimestanu bio onaj skup, niko nesme da vas bije, jelEroo wrote:Ma Milošević je još dvije godine prije rata zajahao "lava"...Nema majci da je mogao sići s njega, jer bi ga rastrgao na komade.Leviathan2 wrote:pa sto ti napisah gore, rata nebi bilo da nije bilo volje s obe strane i kod malih ljudi i kod bagre politickeEroo wrote:Leviathan2 wrote:pazi, nije receno da nije, milosevicu su trebali srbi za kosovo, no necu nista tvrditEroo wrote:
Ni etničkog čišćenja po moje nije bilo, zamjena stanovništva da...
ali
rat se mogao izbjeci al je rat zeljen bio i od strane malih ljudi i od strane politicara koji su jedini profitrali
PS:
Niti su se republike mogle osamostaliti bez rata, niti je Velika Srbija mogla stvoriti bez rata.
razgovaram s jednim milosem iz bosne, grmeclija, velim ja bice rata jebote, kaze milos , shuti budalo, oces da te neko odruka murji da zaglavis u zatvoru, znam i ja da ce bit al drz jezik za zubima
Mene je puno prije početka rata također obavijestio jedan moj "Miloš" i ponudio mi obitelji ručak, ako mi ikad ustreba.Leviathan2 wrote:ja sam bio na terenu na kosovu,kad je na gazimestanu bio onaj skup, niko nesme da vas bije, jelEroo wrote:Ma Milošević je još dvije godine prije rata zajahao "lava"...Nema majci da je mogao sići s njega, jer bi ga rastrgao na komade.Leviathan2 wrote:pa sto ti napisah gore, rata nebi bilo da nije bilo volje s obe strane i kod malih ljudi i kod bagre politickeEroo wrote:Leviathan2 wrote:
pazi, nije receno da nije, milosevicu su trebali srbi za kosovo, no necu nista tvrdit
ali
PS:
razgovaram s jednim milosem iz bosne, grmeclija, velim ja bice rata jebote, kaze milos , shuti budalo, oces da te neko odruka murji da zaglavis u zatvoru, znam i ja da ce bit al drz jezik za zubima
2016-07-22
sžud kaze i da je pederluk normalan..naravno da nije genocid,cisto masovno ubijanje..govinda wrote:Ali Sud rekao drugacije, jebi ga...i ti poceo kao i svaki ercegovac duvat u velikosrpske diple...
Guest- Guest
EAST FRONT:
http://www.politika.rs/sr/clanak/383114/Bombardovanje-Srbije-je-bilo-slicno-napadu-na-Nagasaki
Ma šta Nagasaki, skoro ko Sarajevo ili Vukovar...
http://www.politika.rs/sr/clanak/383114/Bombardovanje-Srbije-je-bilo-slicno-napadu-na-Nagasaki
Ma šta Nagasaki, skoro ko Sarajevo ili Vukovar...
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» White genocide at Harvard
» The “Self-Genocide” of the West, Preparing its Populations for War
» Srebrenica & Gaza
» srebrenica , 11.lipnja 2021.g
» Njemačka: Srebrenica nije genocid
» The “Self-Genocide” of the West, Preparing its Populations for War
» Srebrenica & Gaza
» srebrenica , 11.lipnja 2021.g