SOUTH FRONT (Sirija): “There was no genocide in Srebrenica” :)
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
SOUTH FRONT (Sirija): “There was no genocide in Srebrenica” :)
“There was no genocide in Srebrenica”
The Portuguese general Carlos Martins Branco, who held during the war in the former Yugoslavia position of Deputy Chief of Mission of UN military observers to Croatia and Bosnia-Herzegovina (1994-1996), in his memoirs, “The war in the Balkans ” announces the findings and developments in the area of Srebrenica from July 1995.
https://southfront.org/no-genocide-srebrenica/
The Portuguese general Carlos Martins Branco, who held during the war in the former Yugoslavia position of Deputy Chief of Mission of UN military observers to Croatia and Bosnia-Herzegovina (1994-1996), in his memoirs, “The war in the Balkans ” announces the findings and developments in the area of Srebrenica from July 1995.
https://southfront.org/no-genocide-srebrenica/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: SOUTH FRONT (Sirija): “There was no genocide in Srebrenica” :)
***The mass graves are filled by a limited number of corpses from both sides, the consequence of heated battle and combat and not the result of a premeditated plan of genocide, as occurred against the Serbian populations in Krajina, in the Summer of 1995, when the Croatian army implemented the mass murder of all Serbians found there. In this instance, the media maintained an absolute silence, despite the fact that the genocide occurred over a three month period. The objective of Srebrenica was ethnic cleansing and not genocide, unlike what happened in Krajina, in which although there was no military action, the Croatian army decimated villages.
Despite knowledge of the fact that the enclaves were already a lost cause, Sarajevo insisted in drawing political dividends from the fact. The receptivity which had been created in the eyes of public opinion made it easier to sell the thesis of genocide.***
(by Linta? )
2016-07-22
Ali Sud rekao drugacije, jebi ga...i ti poceo kao i svaki ercegovac duvat u velikosrpske diple...
2016-11-17
Ništa ja ne "duvam", ja samo prenosim "arapsko mišljenje" iz Sirije. Tursko, ustvari.govinda wrote:Ali Sud rekao drugacije, jebi ga...i ti poceo kao i svaki ercegovac duvat u velikosrpske diple...
2016-07-22
Ovo je misljenje portugalskog generala...gdje ti vidis Turke, jebo te Karađoz? ti si ba ero džuekal an povocu koji drži Ratko Mladić...i dobićeš kosku da glođeš od svojih srpskih gospodara...lepi pas..Eroo wrote:Ništa ja ne "duvam", ja samo prenosim "arapsko mišljenje" iz Sirije. Tursko, ustvari.govinda wrote:Ali Sud rekao drugacije, jebi ga...i ti poceo kao i svaki ercegovac duvat u velikosrpske diple...
2016-11-17
Vidi ti se da si Bosanac.govinda wrote:Ovo je misljenje portugalskog generala...gdje ti vidis Turke, jebo te Karađoz? ti si ba ero džuekal an povocu koji drži Ratko Mladić...i dobićeš kosku da glođeš od svojih srpskih gospodara...lepi pas..Eroo wrote:Ništa ja ne "duvam", ja samo prenosim "arapsko mišljenje" iz Sirije. Tursko, ustvari.govinda wrote:Ali Sud rekao drugacije, jebi ga...i ti poceo kao i svaki ercegovac duvat u velikosrpske diple...
2016-07-22
Ti iz Mrkonjicgrada se nasao nekome rugati da je Bosanac? Hahaha..hajd matora drtino, krepaces uskoro a pameti neces imati...Eroo wrote:Vidi ti se da si Bosanac.govinda wrote:Ovo je misljenje portugalskog generala...gdje ti vidis Turke, jebo te Karađoz? ti si ba ero džuekal an povocu koji drži Ratko Mladić...i dobićeš kosku da glođeš od svojih srpskih gospodara...lepi pas..Eroo wrote:Ništa ja ne "duvam", ja samo prenosim "arapsko mišljenje" iz Sirije. Tursko, ustvari.govinda wrote:Ali Sud rekao drugacije, jebi ga...i ti poceo kao i svaki ercegovac duvat u velikosrpske diple...
2016-11-17
Vidi, zove se Branco, to je sigurno neki Branko, četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne kaže se Bosanac, nego Bošnjak.
Ustvari ne. Kaže se Bosanac, ali ako je Bosanac, a musliman, onda je Bošnjak, a ne Bosanac.
ako me razumijete...
Ustvari ne. Kaže se Bosanac, ali ako je Bosanac, a musliman, onda je Bošnjak, a ne Bosanac.
ako me razumijete...
crvenkasti-
2014-04-17
branko kockicacrvenkasti wrote:Vidi, zove se Branco, to je sigurno neki Branko, četnik.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
General pisao članak u sirijski "SOUTH FRONT"? To može i pomislit samo Bosanac.govinda wrote:Ti iz Mrkonjicgrada se nasao nekome rugati da je Bosanac? Hahaha..hajd matora drtino, krepaces uskoro a pameti neces imati...Eroo wrote:Vidi ti se da si Bosanac.govinda wrote:Ovo je misljenje portugalskog generala...gdje ti vidis Turke, jebo te Karađoz? ti si ba ero džuekal an povocu koji drži Ratko Mladić...i dobićeš kosku da glođeš od svojih srpskih gospodara...lepi pas..Eroo wrote:Ništa ja ne "duvam", ja samo prenosim "arapsko mišljenje" iz Sirije. Tursko, ustvari.govinda wrote:Ali Sud rekao drugacije, jebi ga...i ti poceo kao i svaki ercegovac duvat u velikosrpske diple...
2016-07-22
Ti stvarno glup?Eroo wrote:General pisao članak u sirijski "SOUTH FRONT"? To može i pomislit samo Bosanac.govinda wrote:Ti iz Mrkonjicgrada se nasao nekome rugati da je Bosanac? Hahaha..hajd matora drtino, krepaces uskoro a pameti neces imati...Eroo wrote:Vidi ti se da si Bosanac.govinda wrote:Ovo je misljenje portugalskog generala...gdje ti vidis Turke, jebo te Karađoz? ti si ba ero džuekal an povocu koji drži Ratko Mladić...i dobićeš kosku da glođeš od svojih srpskih gospodara...lepi pas..Eroo wrote:
Ništa ja ne "duvam", ja samo prenosim "arapsko mišljenje" iz Sirije. Tursko, ustvari.
2016-11-17
Ili da ti prevedem to boldano? Kaze general kako nije bilo genocida u Srebenici za razliku od Krajine gdje je Hrvatska vojska pocinila masovna ubistva i ubila sve Srbe koje je tamo zatekla..i tri mjeseca poslije zavrstetka vojnih operacija....Ero, glup si ko kurac...
2016-11-17
Bosanac, to nije rekao general...Ražanj ti spremaju, zar ne vidiš?govinda wrote:Ili da ti prevedem to boldano? Kaze general kako nije bilo genocida u Srebenici za razliku od Krajine gdje je Hrvatska vojska pocinila masovna ubistva i ubila sve Srbe koje je tamo zatekla..i tri mjeseca poslije zavrstetka vojnih operacija....Ero, glup si ko kurac...
2016-07-22
Najdi neko dijete da ti ovo prevede
as occurred against the Serbian populations in Krajina, in the Summer of 1995, when the Croatian army implemented the mass murder of all Serbians found there.
as occurred against the Serbian populations in Krajina, in the Summer of 1995, when the Croatian army implemented the mass murder of all Serbians found there.
2016-11-17
I ovo nek ti prevede
The objective of Srebrenica was ethnic cleansing and not genocide, unlike what happened in Krajina, in which although there was no military action, the Croatian army decimated villages.
The objective of Srebrenica was ethnic cleansing and not genocide, unlike what happened in Krajina, in which although there was no military action, the Croatian army decimated villages.
2016-11-17
da da...sad se javlja svaki unproforov pikzibner koji je primao mito od srba u vidu rakije,love,cigareta i kurvi...i prodaje osobnu 'istinu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro, sad kad su ti preveli, i dalje ti je osmijeh na licu?
2016-11-17
Ma jebes unrpoforce, seru, mene nervira ovaj glupi ero koji sa osmijehom na licu stavi tekst u kojem se Hrvatska optuzuje za genocid jer misli da je tako zajebo BiH...jebes mi sve, pa ona mistrija je pametnija od ere...vuksadinare wrote:da da...sad se javlja svaki unproforov pikzibner koji je primao mito od srba u vidu rakije,love,cigareta i kurvi...i prodaje osobnu 'istinu'
2016-11-17
govinda wrote:Ma jebes unrpoforce, seru, mene nervira ovaj glupi ero koji sa osmijehom na licu stavi tekst u kojem se Hrvatska optuzuje za genocid jer misli da je tako zajebo BiH...jebes mi sve, pa ona mistrija je pametnija od ere...vuksadinare wrote:da da...sad se javlja svaki unproforov pikzibner koji je primao mito od srba u vidu rakije,love,cigareta i kurvi...i prodaje osobnu 'istinu'
Dobro, pa zajebo se malo, nije sve pročitao. Baš si neki ...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» White genocide at Harvard
» The “Self-Genocide” of the West, Preparing its Populations for War
» Srebrenica & Gaza
» srebrenica , 11.lipnja 2021.g
» Njemačka: Srebrenica nije genocid
» The “Self-Genocide” of the West, Preparing its Populations for War
» Srebrenica & Gaza
» srebrenica , 11.lipnja 2021.g