Putin odvalio šamar plenkiju
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Putin odvalio šamar plenkiju
Daleko smo im mi...Tolike godine nisu ni do Dnjepra stigli...crvenkasti wrote:Ako Rusi napadnu Europu, nas će Ameri prve braniti.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
NATO vježbe u HR su normalna stvar (NATO prostor). Malo je ču ako Srbija s Rusima izvodi vježbe u neutralnoj Srbiji...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne zazivam da se ratuje sa rusima ali glupavo je i tvrditi da ruske vojne vjezbe sa srbijom blizu hrvatske granice i to vec nekoliko puta u posljednjih par godina su poruke 'mira i prijateljstva'...naivan je svatko tko tako misliepikur37 wrote:U pravu si vuče, bolje udarit na Rusiju odmah dok oni nisu krenuli sa svojim divizijama na Zagreb :D
Il barem je ujesti za nogavicu to će američki gazda voljet vidit :D
Rutina, pa i nato vježba s HVom u RH i nek vježba..tebi odmah rat u oči izbije :D
Zapravo i nije čudno. I što je još zanimljivije, Hrvati im u tome daju podršku...evo čak i ja. Razumio? Ne još, jelda?
2016-07-22
Eroo wrote:NATO vježbe u HR su normalna stvar (NATO prostor). Malo je ču ako Srbija s Rusima izvodi vježbe u neutralnoj Srbiji...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne zazivam da se ratuje sa rusima ali glupavo je i tvrditi da ruske vojne vjezbe sa srbijom blizu hrvatske granice i to vec nekoliko puta u posljednjih par godina su poruke 'mira i prijateljstva'...naivan je svatko tko tako misliepikur37 wrote:U pravu si vuče, bolje udarit na Rusiju odmah dok oni nisu krenuli sa svojim divizijama na Zagreb :D
Rutina, pa i nato vježba s HVom u RH i nek vježba..tebi odmah rat u oči izbije :D
Zapravo i nije čudno. I što je još zanimljivije, Hrvati im u tome daju podršku...evo čak i ja. Razumio? Ne još, jelda?
Ljude tvojih godina generalno razumijem, šta god da pričaju ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:uostalom ne postavljaju nam rusi vlade i ne ruše ih nego ameri
kad ti se neko petlja u demokraciju i ekonomiju taj ti nije prijatelj
možda se nešto promijeni ako trump makne deep state ali za sad je tako, i rušenje karamarka i lex agrokor su njihovo maslo koje ćemo jedno i drugo skupo platit
maknut će k
moguće da smo se svi zaletili, i Trump kao što je već par puta pokazao, pokaže simpatije prema sukobu što su Neoconsi započeli u Ukrajini, jedan od vjerojatnih scenarija je i to..
Eroo wrote:Daleko smo im mi...Tolike godine nisu ni do Dnjepra stigli...crvenkasti wrote:Ako Rusi napadnu Europu, nas će Ameri prve braniti.
Pusti. Tako je bilo i onda. Ništa, ništa, kad odjednom, eto ih. Ode sve u pičku materinu.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Daleko smo im mi...Tolike godine nisu ni do Dnjepra stigli...crvenkasti wrote:Ako Rusi napadnu Europu, nas će Ameri prve braniti.
Pusti. Tako je bilo i onda. Ništa, ništa, kad odjednom, eto ih. Ode sve u pičku materinu.
Ne larmi, ovako ćeš uplašiti i njega i pola foruma...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo tako nastavi i nećeš pogriješiti.epikur37 wrote:Eroo wrote:NATO vježbe u HR su normalna stvar (NATO prostor). Malo je ču ako Srbija s Rusima izvodi vježbe u neutralnoj Srbiji...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne zazivam da se ratuje sa rusima ali glupavo je i tvrditi da ruske vojne vjezbe sa srbijom blizu hrvatske granice i to vec nekoliko puta u posljednjih par godina su poruke 'mira i prijateljstva'...naivan je svatko tko tako misliepikur37 wrote:U pravu si vuče, bolje udarit na Rusiju odmah dok oni nisu krenuli sa svojim divizijama na Zagreb :D
Ljude tvojih godina generalno razumijem, šta god da pričaju ;)
2016-07-22
Samo je Kosovo bilo u pitanju, ništa strašno...Kako došli, tako i otišli.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Daleko smo im mi...Tolike godine nisu ni do Dnjepra stigli...crvenkasti wrote:Ako Rusi napadnu Europu, nas će Ameri prve braniti.
2016-07-22
Ako bismo se opet pomirili sa Srbima, jel bi nas dirali?
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Samo je Kosovo bilo u pitanju, ništa strašno...Kako došli, tako i otišli.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Daleko smo im mi...Tolike godine nisu ni do Dnjepra stigli...crvenkasti wrote:Ako Rusi napadnu Europu, nas će Ameri prve braniti.
Točno, mi smo ionako svi manje više Srbi, nas neće. Sa Šiptarima je drugačije.
crvenkasti-
2014-04-17
opet seresm zasto su u hasaki napali i napadaju asirske krscaneEroo wrote:Ja tamo podržavam jedino Kurde, a Kurdi, koliko mi je poznato, paze na kršćane ko kap vode na ruci.mutava baštarda wrote:nemam što gledati. službeno je da su kozojebi ( ti ih pripisuješ turcima ) jedina strana koju hrvatska priznaje kao predstavnike te zemlje, a s druge strane sirijski kršćani podržaju sve ono što ti ne podržavaš u siriji...Eroo wrote:Pa vidimo po mirovnim pregovorima u Astani. Ne pitaj mene, tamo pogledaj.mutava baštarda wrote:koga su kršćani pozvali, a tko je legitimni predstavnik sirije po koli i plenkiju:)Eroo wrote:
Alawiti (15% stanovnika) pozvali Ruse, Iran i Hezbolah, Kurdi Amere i NATO članice, Tvoji "Kozojebi" Turke ...u čemu je problem?
Na mirovne pregovore se ne zove nelegitimne. Htjeli su Turci Kurde isključiti, ali im nije uspjelo.
Irud te Ieboblesavog..navedi mi te medjunarodne kriterije,zakonske naravno..Eroo wrote:Sirija ni po međunarodnom pravu(kriterijima) više ne postoji. Nema osnovne elemente za državnost.pismejker wrote:Eroo wrote:Alawiti (15% stanovnika) pozvali Ruse, Iran i Hezbolah, Kurdi Amere i NATO članice, Tvoji "Kozojebi" Turke ...u čemu je problem?pismejker wrote:Dogovori se sam sa sebom..jel pricas o medjunarodnom pravu ili stanju na terenu...Eroo wrote:
Nisam pričao o ničijoj laži, već o krutoj istini u današnjem svijetu. To kao prvo.
Kao drugo, o kojoj to Siriji pričaš i o kakvom to ruskom legitimitetu?
Država ima suverenost jedino na teritoriju u kojem vojno kontrolira teritorij,
granice i zrak iznad. Šta i koliko od toga Sirija kontrolira već dugi niz godina?
Za sada manje od Kurda. Na kurdskom području, na primjer, se ne vode ratovi.
Inače, možeš se ti uvlačiti kome god hoćeš, nije to bitno za primjer iz teme članka.
Drzava ima suverenitet na CIJELOM medjunarodno priznatom teritoriju..kontrola istog je nesto drugo..tim suverenitetom,odnosno pozivanjem na njega,ima pravo da se bori za slobodu..Logika Ero? 1 sjedni dolje..
Ruski legitimitet je jer je Rusija trazila dopustenje sirije da svoje snage ubaci u nju..Ameri to nikog ne pitaju...samo ulete..
nebitno koliko sirija toga kontrolira,ako pricamo o medjunarodnom legitimitetu..priznat je njen sveukupni teritorij..
Sirija kao država jednostavno ne postoji više! Ne prodaji/te muda pod jaja.
Nemoj pokusati vise koristiti rijeci Medjunarodno pravo..odletit ces Mach-om 7 u MP6...
Priznanje u UN-u,i svim medjunarodnim relevantnim ustanovama...
Sad ti meni reci,tko je to ponistio?
Guest- Guest
Rusi u istočnoj Ukrajini. Radi se o deponiranoj mapi Ukrajine u UN, koju je i Rusija podpisala. Oš još?pismejker wrote:Irud te Ieboblesavog..navedi mi te medjunarodne kriterije,zakonske naravno..Eroo wrote:Sirija ni po međunarodnom pravu(kriterijima) više ne postoji. Nema osnovne elemente za državnost.pismejker wrote:Eroo wrote:Alawiti (15% stanovnika) pozvali Ruse, Iran i Hezbolah, Kurdi Amere i NATO članice, Tvoji "Kozojebi" Turke ...u čemu je problem?pismejker wrote:
Dogovori se sam sa sebom..jel pricas o medjunarodnom pravu ili stanju na terenu...
Drzava ima suverenitet na CIJELOM medjunarodno priznatom teritoriju..kontrola istog je nesto drugo..tim suverenitetom,odnosno pozivanjem na njega,ima pravo da se bori za slobodu..Logika Ero? 1 sjedni dolje..
Ruski legitimitet je jer je Rusija trazila dopustenje sirije da svoje snage ubaci u nju..Ameri to nikog ne pitaju...samo ulete..
nebitno koliko sirija toga kontrolira,ako pricamo o medjunarodnom legitimitetu..priznat je njen sveukupni teritorij..
Sirija kao država jednostavno ne postoji više! Ne prodaji/te muda pod jaja.
Nemoj pokusati vise koristiti rijeci Medjunarodno pravo..odletit ces Mach-om 7 u MP6...
Priznanje u UN-u,i svim medjunarodnim relevantnim ustanovama...
Sad ti meni reci,tko je to ponistio?
2016-07-22
marcellus wrote:inače sam u srijedu za novine pisao o tome, nije baš prepametno inače kad se male zemlje petljaju u razmirice velikih, jer danas sutra bi baćuška i onaj kauboj mogli sjest za stol i dogovorit se a hrvatska završit u razgovorima o kusuru kad se bude radio dil
očito je da hrvatskim imbecilima jedan Bleiburg nije bio dovoljan. zazivaju još jedan Bleiburg ovaj puta bi ih taj "Bleiburg" mogao koštati totalnog istrebljenja.
ajde hrvati samo naprijed poslušna govna ste bili hitleru i mussoliniju budite opet poslušna govna eu psihopatskim birokratima. jebat će vam rusi majku i oca.
Guest- Guest
Vaše plemenske razmirice ne poznam i teško ih pratim. Znam što čini njihova službena politika: SDF, PKK, YPG, YJPJ...Leviathan2 wrote:opet seresm zasto su u hasaki napali i napadaju asirske krscaneEroo wrote:Ja tamo podržavam jedino Kurde, a Kurdi, koliko mi je poznato, paze na kršćane ko kap vode na ruci.mutava baštarda wrote:nemam što gledati. službeno je da su kozojebi ( ti ih pripisuješ turcima ) jedina strana koju hrvatska priznaje kao predstavnike te zemlje, a s druge strane sirijski kršćani podržaju sve ono što ti ne podržavaš u siriji...Eroo wrote:Pa vidimo po mirovnim pregovorima u Astani. Ne pitaj mene, tamo pogledaj.mutava baštarda wrote:
koga su kršćani pozvali, a tko je legitimni predstavnik sirije po koli i plenkiju:)
Na mirovne pregovore se ne zove nelegitimne. Htjeli su Turci Kurde isključiti, ali im nije uspjelo.
2016-07-22
Rusi su naši prijatelji i obrnuto. S prijateljima moraš biti iskren i ne kao vi podmukli Balkanci. Kužiš?Gnječ wrote:marcellus wrote:inače sam u srijedu za novine pisao o tome, nije baš prepametno inače kad se male zemlje petljaju u razmirice velikih, jer danas sutra bi baćuška i onaj kauboj mogli sjest za stol i dogovorit se a hrvatska završit u razgovorima o kusuru kad se bude radio dil
očito je da hrvatskim imbecilima jedan Bleiburg nije bio dovoljan. zazivaju još jedan Bleiburg ovaj puta bi ih taj "Bleiburg" mogao koštati totalnog istrebljenja.
ajde hrvati samo naprijed poslušna govna ste bili hitleru i mussoliniju budite opet poslušna govna eu psihopatskim birokratima. jebat će vam rusi majku i oca.
2016-07-22
Eroo wrote:Rusi su naši prijatelji i obrnuto. S prijateljima moraš biti iskren i ne kao vi podmukli Balkanci. Kužiš?Gnječ wrote:marcellus wrote:inače sam u srijedu za novine pisao o tome, nije baš prepametno inače kad se male zemlje petljaju u razmirice velikih, jer danas sutra bi baćuška i onaj kauboj mogli sjest za stol i dogovorit se a hrvatska završit u razgovorima o kusuru kad se bude radio dil
hercegovci nemaju prijatelje.
Guest- Guest
Očigledno im ni ne trebaju. No, s Njemcima smo, na primjer, uvijek bili u korektnim odnosima...Gnječ wrote:Eroo wrote:Rusi su naši prijatelji i obrnuto. S prijateljima moraš biti iskren i ne kao vi podmukli Balkanci. Kužiš?Gnječ wrote:marcellus wrote:inače sam u srijedu za novine pisao o tome, nije baš prepametno inače kad se male zemlje petljaju u razmirice velikih, jer danas sutra bi baćuška i onaj kauboj mogli sjest za stol i dogovorit se a hrvatska završit u razgovorima o kusuru kad se bude radio dil
U svakom slučaju si u pravu, Ne družimo se s balkanskim propalicama i luzerima, što jes jes.
2016-07-22
Eroo wrote:Očigledno im ni ne trebaju. No, s Njemcima smo, na primjer, uvijek bili u korektnim odnosima...Gnječ wrote:Eroo wrote:Rusi su naši prijatelji i obrnuto. S prijateljima moraš biti iskren i ne kao vi podmukli Balkanci. Kužiš?Gnječ wrote:marcellus wrote:inače sam u srijedu za novine pisao o tome, nije baš prepametno inače kad se male zemlje petljaju u razmirice velikih, jer danas sutra bi baćuška i onaj kauboj mogli sjest za stol i dogovorit se a hrvatska završit u razgovorima o kusuru kad se bude radio dil
U svakom slučaju si u pravu, Ne družimo se s balkanskim propalicama i luzerima, što jes jes.
nemate prijatelje vi imate samo neprijatelje gadite se svima. vi ste genetic waste, vi jeste balkanci vi ste jedna od najgorih vrsta žgadije i propalica koje je svijet vidio.
Guest- Guest
Kanda te je stra' od 'ercegovaca?Gnječ wrote:Eroo wrote:Očigledno im ni ne trebaju. No, s Njemcima smo, na primjer, uvijek bili u korektnim odnosima...Gnječ wrote:Eroo wrote:Rusi su naši prijatelji i obrnuto. S prijateljima moraš biti iskren i ne kao vi podmukli Balkanci. Kužiš?Gnječ wrote:
nemate prijatelje vi imate samo neprijatelje gadite se svima. vi ste genetic waste, vi jeste balkanci vi ste jedna od najgorih vrsta žgadije i propalica koje je svijet vidio.
Nema u 'Ercegovini masovni' grobnica, to je vaš običaj i kultura.
Držite se podalje od nas i sve bu vredu.
2016-07-22
to sto sve drugim prepisujes napisi za sebe idiote majmunski pokvareni odvratni smrdljivi...sve sto ovako pises najvise se na tebe odnosi..i trazit cu trajni ban za tebe do smrti svoje...dosadjivatu cu za taj trajni ban makar mi zadnje biloGnječ wrote:Eroo wrote:Očigledno im ni ne trebaju. No, s Njemcima smo, na primjer, uvijek bili u korektnim odnosima...Gnječ wrote:Eroo wrote:Rusi su naši prijatelji i obrnuto. S prijateljima moraš biti iskren i ne kao vi podmukli Balkanci. Kužiš?Gnječ wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Putin je od Indijaca dobio neviđeni šamar
» Odvalio pljusku Baldasarovoj pročelnici, mora trideset dana u zatvor
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» BAKIR ODVALIO I OSTAO ŽIV: Izetbegović tvrdi da su Srbi SAMI SEBE PROTERALI IZ SARAJEVA!
» Zlatko Vitez odvalio samarcinu poznatom glumcu koji je odbio igrati 'sa Srbekima'
» Odvalio pljusku Baldasarovoj pročelnici, mora trideset dana u zatvor
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» BAKIR ODVALIO I OSTAO ŽIV: Izetbegović tvrdi da su Srbi SAMI SEBE PROTERALI IZ SARAJEVA!
» Zlatko Vitez odvalio samarcinu poznatom glumcu koji je odbio igrati 'sa Srbekima'
Page 5 of 7