Putin odvalio šamar plenkiju
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Putin odvalio šamar plenkiju
Tko god je nama pokuša pričepit prste najeba je. Zato je dobro biti kuš i ne previše glasan.Sora wrote:E hvala
To ti kao brineš za mene ?
Istina je ono sto tebe ustvari boli ..a sto cu ti ja .
Nisi ti krivac ko ni ja .
Znamo sve , necemo se lagati
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
teraš Erinu svojtu??? a jebi ga..dobrano su izmasakriral idrzavu.....Sora wrote:kic wrote:Sora wrote:Bolje je nama u hrvatskpj se ne mjesati među velike
Nego misliti kako ISTJERATI HERCEGOVCE IZ ZEMLJE
miroljubivo nece ici
ti nisi u Hrvatskoj
smisljaj etnicko ciscenje u svojim mokrim snovima ludjakinjo
pretjerujete dozlaboga.
Molim?!
Ja nisam u Hrvatskoj ?
Sta ti lupetas
I odim toga NE smišljam ja istjerivanje
Hercegovaca, nego ima tko smišlja.
Hrbatska ce biti slobodna ili je nece biti.
Guest- Guest
Ja sam vani...sto dalje od drzave kojom vi vasarite..tu nece niti štakor opstati..,Eroo wrote:Marš van!
Guest- Guest
Možda nekima nije jasno ;
Hr je mala država i sama nema što tražiti na svjetskoj političkoj sceni - doba TITE i sjedenja na dvije stolice istovremeno je davno prošlo - to više ne prolazi - neće proći niti neutralnost - bilo tko od velikih će nas staviti pod svoje ako mu odgovara - ako se mene pita još uvijek je bolje da budemo pod Amerima nego pod Rusima - naročito zato ako nas Ruje " preuzmu " Beograd će biti glavni grad Hrvatske a SRBI na svim važnijim funkcijama Hrvatske - na onolikom teritoriju koji nam blagonaklono dozvole !
Nema se tu što oklijevati - HR se mora striktno odrediti u smislu svog zaštitnika - u ovom slučaju manje ZLO - a to je svakako Amerika !
Hr je mala država i sama nema što tražiti na svjetskoj političkoj sceni - doba TITE i sjedenja na dvije stolice istovremeno je davno prošlo - to više ne prolazi - neće proći niti neutralnost - bilo tko od velikih će nas staviti pod svoje ako mu odgovara - ako se mene pita još uvijek je bolje da budemo pod Amerima nego pod Rusima - naročito zato ako nas Ruje " preuzmu " Beograd će biti glavni grad Hrvatske a SRBI na svim važnijim funkcijama Hrvatske - na onolikom teritoriju koji nam blagonaklono dozvole !
Nema se tu što oklijevati - HR se mora striktno odrediti u smislu svog zaštitnika - u ovom slučaju manje ZLO - a to je svakako Amerika !
Guest- Guest
Jedna od najjadnijih epizoda nove hrvatske vlasti.
Jadnije od ovoga nije moglo.
Sramota me.
Jadnije od ovoga nije moglo.
Sramota me.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
redder4 wrote: bolje da budemo pod Amerima nego pod Rusima - naročito zato ako nas Ruje " preuzmu " Beograd će biti glavni grad Hrvatske a SRBI na svim važnijim funkcijama Hrvatske - na onolikom teritoriju koji nam blagonaklono dozvole !
Ameri su gadovi, ali deal sa s Srbima smo zajebali, i sad, jebiga, moram pod bilo koga tko nas uopće hoće.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Putin je od Indijaca dobio neviđeni šamar
» Odvalio pljusku Baldasarovoj pročelnici, mora trideset dana u zatvor
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» BAKIR ODVALIO I OSTAO ŽIV: Izetbegović tvrdi da su Srbi SAMI SEBE PROTERALI IZ SARAJEVA!
» Zlatko Vitez odvalio samarcinu poznatom glumcu koji je odbio igrati 'sa Srbekima'
» Odvalio pljusku Baldasarovoj pročelnici, mora trideset dana u zatvor
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» BAKIR ODVALIO I OSTAO ŽIV: Izetbegović tvrdi da su Srbi SAMI SEBE PROTERALI IZ SARAJEVA!
» Zlatko Vitez odvalio samarcinu poznatom glumcu koji je odbio igrati 'sa Srbekima'
Page 7 of 7