ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor!

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor! Empty Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor!

Post by vuksadinare 16/6/2017, 12:53

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/491883/donesena-presuda-za-napad-na-zdravka-mamica-domagoj-ivelic-ide-u-zatvor
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor! Empty Re: Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor!

Post by vuksadinare 16/6/2017, 12:56

e moj decko zbog kog si ti takorec upropastio zivot...ka'k ces naci posao kad ti za sve treba potvrda o nekaznjavanju a pogotovo ako si zatvor gulio..ajd da bar imas dobru lovu koja te moze pokriti ovak...sumnjam da ces se moc zaposliti osim na crno..stavio si si tesko breme na leđa...pa ces za dvadeset godina kukat 'sto ej meni to tada trebalo da si zbog mamica i hajduka zagorcam zivot'..kao sto se mnogi pitaju i kaju kad se nađu u gabuli
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor! Empty Re: Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor!

Post by kic 16/6/2017, 13:00

ti znaš da ovo nije kaznena evidencija i da čak kad si tamo unesen nakon nekog vremena se brišeš i možeš smatrati pred zakonom da nisi nikad počinio kd?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/6/2017, 13:01

one od skijasice nije trebalo zatvorit a ovaj je trebao dobiti vise
navjestenje po @debotu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/6/2017, 13:02

kic wrote:
ti znaš da ovo nije kaznena evidencija i da čak kad si tamo unesen nakon nekog vremena se brišeš i možeš smatrati pred zakonom da nisi nikad počinio kd?
nema veze...zabiljezenop je u medijima i zapamceno tko je napao fizicki mamica i tko ej zbog toga dobio zatvor..sto mislis da ce gazde ili drzava zaposliti bunđiju koji nezadovoljstvo rjesava sakama i napadima..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/6/2017, 13:03

uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 16/6/2017, 13:05

vuksadinare wrote:
kic wrote:
nema veze...zabiljezenop je u medijima i zapamceno tko je napao fizicki mamica i tko ej zbog toga dobio zatvor..sto mislis da ce gazde ili drzava zaposliti bunđiju koji nezadovoljstvo rjesava sakama i napadima..

zarpavo, siguran sam da postoji neki antimamićevac poslodavac koji će ga htjeti nositi kao zastavu u svom kadru radnika :)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2017, 13:06

ajmo mali šugavi crvi kukavice glođite po čovjeku koji je imao muda i hrabrosti kriminalca mamića zveknut u psihopatsku smrdljivu bosansku glavurdu. ajmooo...

ali nemate muda kad treba zločincima glavu otkinut. eeeee to ne. jel tako vučino hrabriša?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/6/2017, 13:08

vuksadinare wrote:uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...

glupost , lik je heroj splita i okolice , nece taj platit pice naredan period a za rad ga i nije briga
tako stvari stoje
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/6/2017, 13:16

debotoijusto wrote:
vuksadinare wrote:uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...

glupost , lik je heroj splita i okolice , nece taj platit pice naredan period a za rad ga i nije briga
tako stvari stoje
e moj deboto prevario bui se ti i drugi koliko ima u splitu u biti onih koji se na neki nacin dive mamicu...pa koliko sma puta cuo..'e da nam je bar jedan mamic u hajduku pa da plivamo u lovi i igramo ligu prvaka'..znas i sam..i to narocito među starijim navijacima hajduka...jbg...ako maknemo ove negativne stvari koje krase mamica njegova sposobnost zarađivanja love od prodaje igrace je zaista odlican i tu ga svi hvale od vardara do triglava ovi u srbiji bi za njega mjenjali sve predsjednike zvezde i partitana..slovenci isto...drugo...nije skrt doista dopbro placa i djelatnike dinama i igraca...na zalost hajduk ne moze naci takvog sposobnog covjeka..i zato zivotari
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2017, 13:17

očekiva sam neki zatvor.. ono 10 dana zatvora i prekršajna evidencija.
jbt :D

inače ovo su gluposti "neće nikada raditi", za posao ti (ne svi) traže evidenciju da se ne vodi kazneni postupak, ovo je prekršaj, a kako su kolege rekle, ispao je heroj u pola dalmacije, ja bih ga prvi zaposlio bez problema da sam kapitalist. mislim , nebi mu to gledao kao neki minus(doduše niti neki plus). kapitalisti popričaju sa čovikom i tako procjene da li im treba ili netreba, jebe ih se što je netko zvekuno bosanca šakom u glavu

znam ekipu protiv koje se vode kaznena sranja(tipa trava i slično), pa sve jedno rade i konobare i kuvaju, jer gazdi trebaju radnici
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 16/6/2017, 13:18

Mali bude novi vođa pokreta otpora.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2017, 13:22

pogotovo ako je lik otočanin, tamo pogotovo ima posla, otoci uvoze radnu snagu, domaći mogu raditi gdje hoće,

neka lik odguli 10ak dana, ispao je faca, ustao protiv "čardak bosnasko-vlaškog HDZ" režima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/6/2017, 13:22

vuksadinare wrote:
debotoijusto wrote:

tako stvari stoje
e moj deboto prevario bui se ti i drugi koliko ima u splitu u biti onih koji se na neki nacin dive mamicu...pa koliko sma puta cuo..'e da nam je bar jedan mamic u hajduku pa da plivamo u lovi i igramo ligu prvaka'..znas i sam..i to narocito među starijim navijacima hajduka...jbg...ako maknemo ove negativne stvari koje krase mamica njegova sposobnost zarađivanja love od prodaje igrace je zaista odlican i tu ga svi hvale od vardara do triglava ovi u srbiji bi za njega mjenjali sve predsjednike zvezde i partitana..slovenci isto...drugo...nije skrt doista dopbro placa i djelatnike dinama i igraca...na zalost hajduk ne moze naci takvog sposobnog covjeka..i zato zivotari

mamic najbolji poslovno , sanader sjajan premijer , hasan cvijet principijelnosti... a tomic kantu na glavu  ;)
radit ces za 300€ uskoro a neces ni osjetit
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 16/6/2017, 13:25

Pinochet wrote:pogotovo ako je lik otočanin, tamo pogotovo ima posla, otoci uvoze radnu snagu, domaći mogu raditi gdje hoće,

neka lik odguli 10ak dana, ispao je faca, ustao protiv "čardak bosnasko-vlaškog HDZ" režima.

je baš bosanski klan vlada hrvatskom jbt
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2017, 13:25

debotoijusto wrote:
vuksadinare wrote:
debotoijusto wrote:

tako stvari stoje

mamic najbolji poslovno , sanader sjajan premijer , hasan cvijet principijelnosti... a tomic kantu na glavu  ;)
radit ces za 300€ uskoro a neces ni osjetit
ahhahaha

zapravo radi za 400€ ali OK :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2017, 13:26

kic wrote:
Pinochet wrote:pogotovo ako je lik otočanin, tamo pogotovo ima posla, otoci uvoze radnu snagu, domaći mogu raditi gdje hoće,

ok , hercegovačko-dalmatinski , da budem politički korektan .. jadni pravi bosanci (koji nisu iz hercegovine), baš su čardak ni na nebu ni na zemlji, nemaju veza nigdje, ne trpaju se na državnu sisu..

dalmatinsko(dalmatinci svih boja) -hercegovački
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 16/6/2017, 13:26

i kad se vrati iz apsa ide direkt konobarit za 3iljade kuna,30 dana po 12 sati.i sve to kod svojih fetivnih dalmosa.dok svi koji rade kod "bosanca" su u startu vishestruki milioneri.ca ti je nepravda...:)
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2017, 13:27

max123 wrote:i kad se vrati iz apsa ide direkt konobarit za 3iljade kuna,30 dana po 12 sati.i sve to kod svojih fetivnih dalmosa.dok svi koji rade kod "bosanca" su u startu vishestruki milioneri.ca ti je nepravda...:)
konobari se ovdje za 30dana i 12h, ali hrpa konobara za takav rad izađu sa 3000€ mjesečno, ne 3000kn

kod bivšeg poslodavca, konobari ga bili ucjenili tamo 7 mjesec, da će mu ić ča, zahtjevali 2000€ plaću na ruke.. imali su još toliko manče

lik je pristao bez pogovora, jer u restoranu koji dnevno ima 30 000 - 40 000kn prometa(od čega je lik zarcnio 40-50% računa), u 7 mjesecu nebi našao 5novih konobara..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/6/2017, 13:29

kic wrote:

bas..a valadaju dalmatinci i to mahopm buduli i oni sa obale s iznimkom milanovica kao vlaja..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics