Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor!
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor!
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/491883/donesena-presuda-za-napad-na-zdravka-mamica-domagoj-ivelic-ide-u-zatvor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Domagoj Ivetić zbog napada na Mamića u Bolu ide u zatvor!
e moj decko zbog kog si ti takorec upropastio zivot...ka'k ces naci posao kad ti za sve treba potvrda o nekaznjavanju a pogotovo ako si zatvor gulio..ajd da bar imas dobru lovu koja te moze pokriti ovak...sumnjam da ces se moc zaposliti osim na crno..stavio si si tesko breme na leđa...pa ces za dvadeset godina kukat 'sto ej meni to tada trebalo da si zbog mamica i hajduka zagorcam zivot'..kao sto se mnogi pitaju i kaju kad se nađu u gabuli
2015-09-08
ti znaš da ovo nije kaznena evidencija i da čak kad si tamo unesen nakon nekog vremena se brišeš i možeš smatrati pred zakonom da nisi nikad počinio kd?
one od skijasice nije trebalo zatvorit a ovaj je trebao dobiti vise
navjestenje po @debotu
navjestenje po @debotu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nema veze...zabiljezenop je u medijima i zapamceno tko je napao fizicki mamica i tko ej zbog toga dobio zatvor..sto mislis da ce gazde ili drzava zaposliti bunđiju koji nezadovoljstvo rjesava sakama i napadima..kic wrote:
ti znaš da ovo nije kaznena evidencija i da čak kad si tamo unesen nakon nekog vremena se brišeš i možeš smatrati pred zakonom da nisi nikad počinio kd?
2015-09-08
uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...
2015-09-08
vuksadinare wrote:nema veze...zabiljezenop je u medijima i zapamceno tko je napao fizicki mamica i tko ej zbog toga dobio zatvor..sto mislis da ce gazde ili drzava zaposliti bunđiju koji nezadovoljstvo rjesava sakama i napadima..kic wrote:
zarpavo, siguran sam da postoji neki antimamićevac poslodavac koji će ga htjeti nositi kao zastavu u svom kadru radnika :)
ajmo mali šugavi crvi kukavice glođite po čovjeku koji je imao muda i hrabrosti kriminalca mamića zveknut u psihopatsku smrdljivu bosansku glavurdu. ajmooo...
ali nemate muda kad treba zločincima glavu otkinut. eeeee to ne. jel tako vučino hrabriša?
ali nemate muda kad treba zločincima glavu otkinut. eeeee to ne. jel tako vučino hrabriša?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...
glupost , lik je heroj splita i okolice , nece taj platit pice naredan period a za rad ga i nije briga
tako stvari stoje
2014-04-12
e moj deboto prevario bui se ti i drugi koliko ima u splitu u biti onih koji se na neki nacin dive mamicu...pa koliko sma puta cuo..'e da nam je bar jedan mamic u hajduku pa da plivamo u lovi i igramo ligu prvaka'..znas i sam..i to narocito među starijim navijacima hajduka...jbg...ako maknemo ove negativne stvari koje krase mamica njegova sposobnost zarađivanja love od prodaje igrace je zaista odlican i tu ga svi hvale od vardara do triglava ovi u srbiji bi za njega mjenjali sve predsjednike zvezde i partitana..slovenci isto...drugo...nije skrt doista dopbro placa i djelatnike dinama i igraca...na zalost hajduk ne moze naci takvog sposobnog covjeka..i zato zivotaridebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...
glupost , lik je heroj splita i okolice , nece taj platit pice naredan period a za rad ga i nije briga
tako stvari stoje
2015-09-08
očekiva sam neki zatvor.. ono 10 dana zatvora i prekršajna evidencija.
jbt :D
inače ovo su gluposti "neće nikada raditi", za posao ti (ne svi) traže evidenciju da se ne vodi kazneni postupak, ovo je prekršaj, a kako su kolege rekle, ispao je heroj u pola dalmacije, ja bih ga prvi zaposlio bez problema da sam kapitalist. mislim , nebi mu to gledao kao neki minus(doduše niti neki plus). kapitalisti popričaju sa čovikom i tako procjene da li im treba ili netreba, jebe ih se što je netko zvekuno bosanca šakom u glavu
znam ekipu protiv koje se vode kaznena sranja(tipa trava i slično), pa sve jedno rade i konobare i kuvaju, jer gazdi trebaju radnici
jbt :D
inače ovo su gluposti "neće nikada raditi", za posao ti (ne svi) traže evidenciju da se ne vodi kazneni postupak, ovo je prekršaj, a kako su kolege rekle, ispao je heroj u pola dalmacije, ja bih ga prvi zaposlio bez problema da sam kapitalist. mislim , nebi mu to gledao kao neki minus(doduše niti neki plus). kapitalisti popričaju sa čovikom i tako procjene da li im treba ili netreba, jebe ih se što je netko zvekuno bosanca šakom u glavu
znam ekipu protiv koje se vode kaznena sranja(tipa trava i slično), pa sve jedno rade i konobare i kuvaju, jer gazdi trebaju radnici
Guest- Guest
Mali bude novi vođa pokreta otpora.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pogotovo ako je lik otočanin, tamo pogotovo ima posla, otoci uvoze radnu snagu, domaći mogu raditi gdje hoće,
neka lik odguli 10ak dana, ispao je faca, ustao protiv "čardak bosnasko-vlaškog HDZ" režima.
neka lik odguli 10ak dana, ispao je faca, ustao protiv "čardak bosnasko-vlaškog HDZ" režima.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:e moj deboto prevario bui se ti i drugi koliko ima u splitu u biti onih koji se na neki nacin dive mamicu...pa koliko sma puta cuo..'e da nam je bar jedan mamic u hajduku pa da plivamo u lovi i igramo ligu prvaka'..znas i sam..i to narocito među starijim navijacima hajduka...jbg...ako maknemo ove negativne stvari koje krase mamica njegova sposobnost zarađivanja love od prodaje igrace je zaista odlican i tu ga svi hvale od vardara do triglava ovi u srbiji bi za njega mjenjali sve predsjednike zvezde i partitana..slovenci isto...drugo...nije skrt doista dopbro placa i djelatnike dinama i igraca...na zalost hajduk ne moze naci takvog sposobnog covjeka..i zato zivotaridebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...
tako stvari stoje
mamic najbolji poslovno , sanader sjajan premijer , hasan cvijet principijelnosti... a tomic kantu na glavu
radit ces za 300€ uskoro a neces ni osjetit
2014-04-12
Pinochet wrote:pogotovo ako je lik otočanin, tamo pogotovo ima posla, otoci uvoze radnu snagu, domaći mogu raditi gdje hoće,
je baš bosanski klan vlada hrvatskom jbt
ahhahahadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:e moj deboto prevario bui se ti i drugi koliko ima u splitu u biti onih koji se na neki nacin dive mamicu...pa koliko sma puta cuo..'e da nam je bar jedan mamic u hajduku pa da plivamo u lovi i igramo ligu prvaka'..znas i sam..i to narocito među starijim navijacima hajduka...jbg...ako maknemo ove negativne stvari koje krase mamica njegova sposobnost zarađivanja love od prodaje igrace je zaista odlican i tu ga svi hvale od vardara do triglava ovi u srbiji bi za njega mjenjali sve predsjednike zvezde i partitana..slovenci isto...drugo...nije skrt doista dopbro placa i djelatnike dinama i igraca...na zalost hajduk ne moze naci takvog sposobnog covjeka..i zato zivotaridebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:uglavnom kako god decko si je zakomplicirao zivot i moj prijedlog mu ej pinklec na rame i pravac vani...ako nista mamic i maicevi mu ovo nece zaboraviti...
tako stvari stoje
mamic najbolji poslovno , sanader sjajan premijer , hasan cvijet principijelnosti... a tomic kantu na glavu
radit ces za 300€ uskoro a neces ni osjetit
zapravo radi za 400€ ali OK :D
Guest- Guest
ok , hercegovačko-dalmatinski , da budem politički korektan .. jadni pravi bosanci (koji nisu iz hercegovine), baš su čardak ni na nebu ni na zemlji, nemaju veza nigdje, ne trpaju se na državnu sisu..kic wrote:Pinochet wrote:pogotovo ako je lik otočanin, tamo pogotovo ima posla, otoci uvoze radnu snagu, domaći mogu raditi gdje hoće,
dalmatinsko(dalmatinci svih boja) -hercegovački
Guest- Guest
i kad se vrati iz apsa ide direkt konobarit za 3iljade kuna,30 dana po 12 sati.i sve to kod svojih fetivnih dalmosa.dok svi koji rade kod "bosanca" su u startu vishestruki milioneri.ca ti je nepravda...:)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
konobari se ovdje za 30dana i 12h, ali hrpa konobara za takav rad izađu sa 3000€ mjesečno, ne 3000knmax123 wrote:i kad se vrati iz apsa ide direkt konobarit za 3iljade kuna,30 dana po 12 sati.i sve to kod svojih fetivnih dalmosa.dok svi koji rade kod "bosanca" su u startu vishestruki milioneri.ca ti je nepravda...:)
kod bivšeg poslodavca, konobari ga bili ucjenili tamo 7 mjesec, da će mu ić ča, zahtjevali 2000€ plaću na ruke.. imali su još toliko manče
lik je pristao bez pogovora, jer u restoranu koji dnevno ima 30 000 - 40 000kn prometa(od čega je lik zarcnio 40-50% računa), u 7 mjesecu nebi našao 5novih konobara..
Guest- Guest
bas..a valadaju dalmatinci i to mahopm buduli i oni sa obale s iznimkom milanovica kao vlaja..kic wrote:Pinochet wrote:pogotovo ako je lik otočanin, tamo pogotovo ima posla, otoci uvoze radnu snagu, domaći mogu raditi gdje hoće,
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nijemac osuđen na doživotni zatvor zbog neuspjelog bombaškog napada u Bonnu
» Zbog razbojnika Mamića i HDZ-e gnoja državi prijeti građanski eat
» Zatvor zbog pločice
» SAD: Zbog KODIA ide u zatvor
» Salvini u zatvor zbog migranata?
» Zbog razbojnika Mamića i HDZ-e gnoja državi prijeti građanski eat
» Zatvor zbog pločice