DAEŠ prešao Drinu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: DAEŠ prešao Drinu
Nije, on tvrdi da nacisti i nacionalsocijalisti nisu isto. Pa eto ti sad vidi sa kim se raspravljas, heheheeheheheGnječ wrote:govinda wrote:epikur nije ustasa...on je nacionalsocijalista, molicu lijepo.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:
a na kom nivou bi Vi razgovarali gospodine dragi? da odemo na drugi kat?
Pa to trpanje u ustaše ne prihvaćam kao označitelj niti ću ti odgovoriti istom mjerom.
Za to imaš dovoljno forumaša.
pa non stop ustašujete i veličate ustaštvo ili podržavate ustaštvo u nijednom postu niste nikada osudili ustaštvo i NDH. i kako da vas zovem hare krišna? flower children? rastafarijanci? hippies? pis bradrz and sisterz?
ok. onda je nazi.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:a bolje i 6 krizeva nego karirani grb...epikur37 wrote:govinda wrote:Majke mi vi niste normalni...nisam ni prije mislio da jeste ali se vratih da vidim da mozda ipak grijesim kad sipak..niste normalni..
Evo i tebe sa 6 križeva na štitu ;)
sjećam se onih kariranih crveno bijelih stolnjaka u krčmama. to preko stola i aluminijska pepeljara i pivo.
Guest- Guest
Nacionalsocijalizam se pogubio ....a kad sam vidio tko je postao premijerka u smrdiji pao mi je život.
LGBT zavladali , nema više nacional socijalizma , ustaša i četnika i Baje malog knindže.
Druga vremena pajdo moj.
LGBT zavladali , nema više nacional socijalizma , ustaša i četnika i Baje malog knindže.
Druga vremena pajdo moj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Isus je ljubio svoje neprijatelje, tako i mi trebamo ljubiti islamiste.
Guest- Guest
ISILovci su sad ok momci , oni su protiv lgbt zadruge koja je zavladala balkanskom osovinom beograd zagreb ( partizanska lezbaca i plenkovic hnsovac ).
2014-04-11
Ja takav jedan imam u svom denvnom boravku :) nemam alu pepeljare, jbg..Gnječ wrote:govinda wrote:a bolje i 6 krizeva nego karirani grb...epikur37 wrote:govinda wrote:Majke mi vi niste normalni...nisam ni prije mislio da jeste ali se vratih da vidim da mozda ipak grijesim kad sipak..niste normalni..
Evo i tebe sa 6 križeva na štitu ;)
sjećam se onih kariranih crveno bijelih stolnjaka u krčmama. to preko stola i aluminijska pepeljara i pivo.
2016-11-17
Pa poljubi mi bobija kad se bas guras...glas uhljeba wrote:Isus je ljubio svoje neprijatelje, tako i mi trebamo ljubiti islamiste.
2016-11-17
RayMabus wrote:Nacionalsocijalizam se pogubio ....a kad sam vidio tko je postao premijerka u smrdiji pao mi je život.
Druga vremena pajdo moj.
nemam ništa protiv lezba i gejeva ali po mom skromnom mišljenju onako odokativno mogu reć da su to nezreli ljudi. negdje su zaribali u psihoseksualnom razvoju. ako nemožeš uspostaviti intimni kontakt sa suprotnim spolom onda je nešto jebeno u mlađoj dobi krenulo po zlu ili krivo. isto to vrijedi i za pedofile, silovatelje i druge neke seksualne devijacije.
no, isto tako moram napomenuti da tu igra ulogu i ne baš genetika nego nešto drugo a to su već ekipa stručnjaka istraživali pa su došli do statističkih podataka da u svakoj sredini u kojoj je nasilje dominantno i mainstream rađaju se djeca koja su od rođenja sklona istom spolu. to se desilo i nakon završetka 2.. svj, rata povećanje broja ljudi sa takvim seksualnim sklonostima. valjda priroda ima neki samoregulirajući feedback mehanizam kojim uspostavlja ravnotežu i smanjuje broj nasilnika i psihopata u društvu.
Guest- Guest
Ma puca mi k za LGBT al đe baš na Balkan.
Tragedija.
Tragedija.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma puca mi k za LGBT al đe baš na Balkan.
Tragedija.
pa na balkanu ima najviše nasilnika i psihopata na broj stanovnika. mora se to malo izbalansirati i smanjiti broj agresivnih luđaka, psihopata i sličnih kretena.
Guest- Guest
Balkan je miran ako su Zg i Beograd neutralizirani a i vamo i tamo trajno ubiše svaku volju za icim : PLENKOVIC I HNS PEDERI a vamo partizanska lezbača i to još iz rvacke.
Da se čića Draža i Pavelić zajedno dignu sad iz groba ja nemam više volje za nacionalsocijalizam nakon ovoga.
Da se čića Draža i Pavelić zajedno dignu sad iz groba ja nemam više volje za nacionalsocijalizam nakon ovoga.
2014-04-11
Gnječ nisi skužio poantu , pricam o nacionalsocijalizmu a ne pederima. Nacional socijalizam ....nakon šta ti takvi vide da je narod izabrao pedere na vlasti pocme im se gadit ideja o tom narodu ...znaci pada taj nacional socijalizam u vodu.
2014-04-11
I kad ovako uništitš nacionalsocijalizam a oceš i jesi onda oni zbog svojih ideoloških nacela i dalje tragaju za idealom pa kad više nije nacija onda traže šta bi to moglo zamjenit ....pa ce se positovjetit s bijelom kršcanskom evropom i tako to ....no ima jedan problem jer on tu gubi elemnt socijalizma jer ga boli kuraz kako tko živi negdje tj ekonomija i prestaje biti socijalista a ideološka strana se povecava a ona je nacionalizam ....pa dobijaš novu struju a zove se EU NACIZAM.
2014-04-11
Drugi problem je šta on više nije nacionalista neke nacije nego širi i bitan mu je samo ideološki predznak ....u prevodu mađarski eu nacista postrelja etnicke Mađare lijevicare i lgbt dok receš keks ....nesmatra ih svojima ....cak niti po etnickoj pripadnosti jer nije više nacionalsocijalista nego eu naci.
2014-04-11
To ti je ta razlika između nacija i nacional socijaliste ....nacionalsocijalista u Njemačkoj je za Nijemce ....a naci je za Arijevce , to su i Danci i bilo koja ekipa koja je ideološki za to a uklapa se u taj ideal , znaci nema etnicke barijere ...zato su naciji tako lako istrijebljivali i vlastite Švabe ako su bili lijevicari ili lgbt .....nepositovjecuju se s jednom nacijom.
2014-04-11
Dolazi s mjesta direktorice američke kompanije " Continental Wind Serbia",
tako da se joj poso i neće baš puno promijeniti.
Isto ko i Plenkovicu.Eroo wrote:Dolazi s mjesta direktorice američke kompanije " Continental Wind Serbia",
2014-04-11
...da ne rezu glave niko ih se ne bi bojao...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedan manji dio je genetsko karmicki tj duša želi takvu inkarnaciju tj ima ova šema no to je manji dio koji se može staviti sa strane pri proucavanju ove tematike a taj engramski je veci ....zato ja neželim emanicpiranu svađalicu.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nacionalsocijalizam se pogubio ....a kad sam vidio tko je postao premijerka u smrdiji pao mi je život.
Druga vremena pajdo moj.
nemam ništa protiv lezba i gejeva ali po mom skromnom mišljenju onako odokativno mogu reć da su to nezreli ljudi. negdje su zaribali u psihoseksualnom razvoju. ako nemožeš uspostaviti intimni kontakt sa suprotnim spolom onda je nešto jebeno u mlađoj dobi krenulo po zlu ili krivo. isto to vrijedi i za pedofile, silovatelje i druge neke seksualne devijacije.
no, isto tako moram napomenuti da tu igra ulogu i ne baš genetika nego nešto drugo a to su već ekipa stručnjaka istraživali pa su došli do statističkih podataka da u svakoj sredini u kojoj je nasilje dominantno i mainstream rađaju se djeca koja su od rođenja sklona istom spolu. to se desilo i nakon završetka 2.. svj, rata povećanje broja ljudi sa takvim seksualnim sklonostima. valjda priroda ima neki samoregulirajući feedback mehanizam kojim uspostavlja ravnotežu i smanjuje broj nasilnika i psihopata u društvu.
2014-04-11
Emanicpacija ti je kriva za porast svađa roditelja , one žele biti ko i muškarci , uzimaju im radna mjesta , svađaju se ispred djece , žele se nametnit ....onda djete bira pobjednickog roditelja u svom reaktivnom umu ....obicno je to otac ....muško djete pocme mrzit il imat blokade prema ženskom spolu jer je majka neprijatelj a žensko pocme cjenit oca i biti on.
Tako ti nastaju pederi i lezbe ...ako makneš onaj genetsko i karmicki razlog koji je manjina.
Tako ti nastaju pederi i lezbe ...ako makneš onaj genetsko i karmicki razlog koji je manjina.
2014-04-11
Ovo ti je inace razlog zašto u emanicpaciji imaš toliko te djece lgbt , zašto pada natalitet i u konacnici zašto ja nemogu smislit emanicpaciju i nemam namjeru imat djecu dok god postoji emanicpacija.
Umjesto rješavanja svakog pojedinackog slucajeva ja udaram na UZROK.
Umjesto rješavanja svakog pojedinackog slucajeva ja udaram na UZROK.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Libija — demokratska zemlja militanata i DAEŠ-a
» Silajdžić: Hitno rasporediti NATO na Drinu i u Brčko
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
» Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a
» Silajdžić: Hitno rasporediti NATO na Drinu i u Brčko
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu