ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DAEŠ prešao Drinu

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

DAEŠ prešao Drinu  - Page 3 Empty Re: DAEŠ prešao Drinu

Post by govinda 15/6/2017, 23:39

Gnječ wrote:
govinda wrote:
Gnječ wrote:
epikur37 wrote:
Gnječ wrote:

a na kom nivou bi Vi razgovarali gospodine dragi? da odemo na drugi kat?

Pa to trpanje u ustaše ne prihvaćam kao označitelj niti ću ti odgovoriti istom mjerom.

Za to imaš dovoljno forumaša.

pa non stop ustašujete i veličate ustaštvo ili podržavate ustaštvo u nijednom postu niste nikada osudili ustaštvo i NDH. i kako da vas zovem hare krišna? flower children? rastafarijanci? hippies? pis bradrz and sisterz?
epikur nije ustasa...on je nacionalsocijalista, molicu lijepo.

ok. onda je nazi.
Nije, on tvrdi da nacisti i nacionalsocijalisti nisu isto. Pa eto ti sad vidi sa kim se raspravljas, heheheehehehe

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2017, 23:41

govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:Majke mi vi niste normalni...nisam ni prije mislio da jeste ali se vratih da vidim da mozda ipak grijesim kad sipak..niste normalni..

Evo i tebe sa 6 križeva na štitu ;)
a bolje i 6 krizeva nego karirani grb...

sjećam se onih kariranih crveno bijelih stolnjaka u krčmama. to preko stola i aluminijska pepeljara i pivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/6/2017, 23:43

Nacionalsocijalizam se pogubio ....a kad sam vidio tko je postao premijerka u smrdiji pao mi je život.

LGBT zavladali , nema više nacional socijalizma , ustaša i četnika i Baje malog knindže.

Druga vremena pajdo moj.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2017, 23:44

Isus je ljubio svoje neprijatelje, tako i mi trebamo ljubiti islamiste.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/6/2017, 23:46

ISILovci su sad ok momci , oni su protiv lgbt zadruge koja je zavladala balkanskom osovinom beograd zagreb ( partizanska lezbaca i plenkovic hnsovac ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda 15/6/2017, 23:51

Gnječ wrote:
govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:Majke mi vi niste normalni...nisam ni prije mislio da jeste ali se vratih da vidim da mozda ipak grijesim kad sipak..niste normalni..

Evo i tebe sa 6 križeva na štitu ;)
a bolje i 6 krizeva nego karirani grb...

sjećam se onih kariranih crveno bijelih stolnjaka u krčmama. to preko stola i aluminijska pepeljara i pivo.
Ja takav jedan imam u svom denvnom boravku :) nemam alu pepeljare, jbg..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 15/6/2017, 23:52

glas uhljeba wrote:Isus je ljubio svoje neprijatelje, tako i mi trebamo ljubiti islamiste.
Pa poljubi mi bobija kad se bas guras...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2017, 23:59

RayMabus wrote:Nacionalsocijalizam se pogubio ....a kad sam vidio tko je postao premijerka u smrdiji pao mi je život.

LGBT zavladali , nema više nacional socijalizma , ustaša i četnika i Baje malog knindže.

Druga vremena pajdo moj.

nemam ništa protiv lezba i gejeva ali po mom skromnom mišljenju onako odokativno mogu reć da su to nezreli ljudi. negdje su zaribali u psihoseksualnom razvoju. ako nemožeš uspostaviti intimni kontakt sa suprotnim spolom onda je nešto jebeno u mlađoj dobi krenulo po zlu ili krivo. isto to vrijedi i za pedofile, silovatelje i druge neke seksualne devijacije.

no, isto tako moram napomenuti da tu igra ulogu i ne baš genetika nego nešto drugo a to su već ekipa stručnjaka istraživali pa su došli do statističkih podataka da u svakoj sredini u kojoj je nasilje dominantno i mainstream rađaju se djeca koja su od rođenja sklona istom spolu. to se desilo i nakon završetka 2.. svj, rata povećanje broja ljudi sa takvim seksualnim sklonostima. valjda priroda ima neki samoregulirajući feedback mehanizam kojim uspostavlja ravnotežu i smanjuje broj nasilnika i psihopata u društvu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 00:02

Ma puca mi k za LGBT al đe baš na Balkan.

Tragedija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/6/2017, 00:05

RayMabus wrote:Ma puca mi k za LGBT al đe baš na Balkan.

Tragedija.

pa na balkanu ima najviše nasilnika i psihopata na broj stanovnika. mora se to malo izbalansirati i smanjiti broj agresivnih luđaka, psihopata i sličnih kretena.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 00:06

Balkan je miran ako su Zg i Beograd neutralizirani a i vamo i tamo trajno ubiše svaku volju za icim : PLENKOVIC I HNS PEDERI a vamo partizanska lezbača i to još iz rvacke.

Da se čića Draža i Pavelić zajedno dignu sad iz groba ja nemam više volje za nacionalsocijalizam nakon ovoga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 00:12

Gnječ nisi skužio poantu , pricam o nacionalsocijalizmu a ne pederima. Nacional socijalizam ....nakon šta ti takvi vide da je narod izabrao pedere na vlasti pocme im se gadit ideja o tom narodu ...znaci pada taj nacional socijalizam u vodu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 00:20

I kad ovako uništitš nacionalsocijalizam a oceš i jesi onda oni zbog svojih ideoloških nacela i dalje tragaju za idealom pa kad više nije nacija onda traže šta bi to moglo zamjenit ....pa ce se positovjetit s bijelom kršcanskom evropom i tako to ....no ima jedan problem jer on tu gubi elemnt socijalizma jer ga boli kuraz kako tko živi negdje tj ekonomija i prestaje biti socijalista a ideološka strana se povecava a ona je nacionalizam ....pa dobijaš novu struju a zove se EU NACIZAM.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 00:25

Drugi problem je šta on više nije nacionalista neke nacije nego širi i bitan mu je samo ideološki predznak ....u prevodu mađarski eu nacista postrelja etnicke Mađare lijevicare i lgbt dok receš keks ....nesmatra ih svojima ....cak niti po etnickoj pripadnosti jer nije više nacionalsocijalista nego eu naci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 00:33

To ti je ta razlika između nacija i nacional socijaliste ....nacionalsocijalista u Njemačkoj je za Nijemce ....a naci je za Arijevce , to su i Danci i bilo koja ekipa koja je ideološki za to a uklapa se u taj ideal , znaci nema etnicke barijere ...zato su naciji tako lako istrijebljivali i vlastite Švabe ako su bili lijevicari ili lgbt .....nepositovjecuju se s jednom nacijom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 16/6/2017, 00:36

Dolazi s mjesta direktorice  američke kompanije " Continental Wind Serbia",
tako da se joj poso i neće baš puno promijeniti. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 00:43

Eroo wrote:Dolazi s mjesta direktorice  američke kompanije " Continental Wind  Serbia",
tako da se joj poso i neće baš puno promijeniti. :D
Isto ko i Plenkovicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/6/2017, 07:13

...da ne rezu glave niko ih se ne bi bojao... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 08:20

Gnječ wrote:
RayMabus wrote:Nacionalsocijalizam se pogubio ....a kad sam vidio tko je postao premijerka u smrdiji pao mi je život.

Druga vremena pajdo moj.

nemam ništa protiv lezba i gejeva ali po mom skromnom mišljenju onako odokativno mogu reć da su to nezreli ljudi. negdje su zaribali u psihoseksualnom razvoju. ako nemožeš uspostaviti intimni kontakt sa suprotnim spolom onda je nešto jebeno u mlađoj dobi krenulo po zlu ili krivo. isto to vrijedi i za pedofile, silovatelje i druge neke seksualne devijacije.

no, isto tako moram napomenuti da tu igra ulogu i ne baš genetika nego nešto drugo a to su već ekipa stručnjaka istraživali pa su došli do statističkih podataka da u svakoj sredini u kojoj je nasilje dominantno i mainstream rađaju se djeca koja su od rođenja sklona istom spolu. to se desilo i nakon završetka 2.. svj, rata povećanje broja ljudi sa takvim seksualnim sklonostima. valjda priroda ima neki samoregulirajući feedback mehanizam kojim uspostavlja ravnotežu i smanjuje broj nasilnika i psihopata u društvu.
Jedan manji dio je genetsko karmicki tj duša želi takvu inkarnaciju tj ima ova šema no to je manji dio koji se može staviti sa strane pri proucavanju ove tematike a taj engramski je veci ....zato ja neželim emanicpiranu svađalicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 08:29

Emanicpacija ti je kriva za porast svađa roditelja , one žele biti ko i muškarci , uzimaju im radna mjesta , svađaju se ispred djece , žele se nametnit ....onda djete bira pobjednickog roditelja u svom reaktivnom umu ....obicno je to otac ....muško djete pocme mrzit il imat blokade prema ženskom spolu jer je majka neprijatelj a žensko pocme cjenit oca i biti on.

Tako ti nastaju pederi i lezbe ...ako makneš onaj genetsko i karmicki razlog koji je manjina.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2017, 08:35

Ovo ti je inace razlog zašto u emanicpaciji imaš toliko te djece lgbt , zašto pada natalitet i u konacnici zašto ja nemogu smislit emanicpaciju i nemam namjeru imat djecu dok god postoji emanicpacija.

Umjesto rješavanja svakog pojedinackog slucajeva ja udaram na UZROK.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics