Srbija dobiva gay premijerku
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbija dobiva gay premijerku
Čekaj da sastavi Vladu.marcellus wrote:dzango wrote:Stvarno lezba jebote. Još i Hrvatica.maggie13 wrote:Dzani, je li ova stvarno lezba ili opet muljate? ;P
fali još da je crne boje kože i muslimanka pa da zadovolji cijeli katekizam političke korektnosti, ali nitko nije savršen
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kru t ejebo, to bi vehabije bacile s krova suda, bolje pusti nek srbi imaju pedericu premijerku jel,govinda wrote:Recimo epikur bi ultimativno trazio da hrvatski peder bude premijer...dzango i ekipa ne bi odustali od srpskog pedera clana Predsjednistva...ja bih recimo trazio da bosnjacka lezba bude predsjednica Ustavnog suda...
ajme, ocel mjenjat i zastavu da bude kao ona sto je govinda stavi, dugastadzango wrote:Čekaj da sastavi Vladu.marcellus wrote:dzango wrote:Stvarno lezba jebote. Još i Hrvatica.maggie13 wrote:Dzani, je li ova stvarno lezba ili opet muljate? ;P
fali još da je crne boje kože i muslimanka pa da zadovolji cijeli katekizam političke korektnosti, ali nitko nije savršen
2015-08-15
ma dobro, karakternog anemicnog pedera, treba bit pravi, iz iskorak il nes takokaja wrote:al nije u redu, mi imamo samo pedera za premijera, jači su od nas..
I onda Dodik kaze ili srpski peder ili referendum..Leviathan2 wrote:kru t ejebo, to bi vehabije bacile s krova suda, bolje pusti nek srbi imaju pedericu premijerku jel,govinda wrote:Recimo epikur bi ultimativno trazio da hrvatski peder bude premijer...dzango i ekipa ne bi odustali od srpskog pedera clana Predsjednistva...ja bih recimo trazio da bosnjacka lezba bude predsjednica Ustavnog suda...
2016-11-17
Ne znam. Ali znam da im parada više ne treba. Biće parada svaki dan na sednicama Vlade i u predsedništvu Srbije.Leviathan2 wrote:ajme, ocel mjenjat i zastavu da bude kao ona sto je govinda stavi, dugastadzango wrote:Čekaj da sastavi Vladu.marcellus wrote:dzango wrote:Stvarno lezba jebote. Još i Hrvatica.maggie13 wrote:Dzani, je li ova stvarno lezba ili opet muljate? ;P
Sad ih čekam kako će da seru o ugroženosti gej populacije.
Navikli ste vec, sa Seseljem u Skupstini. :D
2014-04-12
eeeh, nestalo junastva u narodu, postali ovce , inace bi vam skupstina trebala zavrsit na banderamadzango wrote:Ne znam. Ali znam da im parada više ne treba. Biće parada svaki dan na sednicama Vlade i u predsedništvu Srbije.Leviathan2 wrote:ajme, ocel mjenjat i zastavu da bude kao ona sto je govinda stavi, dugastadzango wrote:Čekaj da sastavi Vladu.marcellus wrote:dzango wrote:
Stvarno lezba jebote. Još i Hrvatica.
Zadnje vreme došlo. Biće skoro propast sveta, nek propadne, nije šteta.Leviathan2 wrote:eeeh, nestalo junastva u narodu, postali ovce , inace bi vam skupstina trebala zavrsit na banderamadzango wrote:Ne znam. Ali znam da im parada više ne treba. Biće parada svaki dan na sednicama Vlade i u predsedništvu Srbije.Leviathan2 wrote:ajme, ocel mjenjat i zastavu da bude kao ona sto je govinda stavi, dugastadzango wrote:Čekaj da sastavi Vladu.marcellus wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
neće al ćeš ti u roza gaće uskoro.dzango wrote:Zadnje vreme došlo. Biće skoro propast sveta, nek propadne, nije šteta.Leviathan2 wrote:eeeh, nestalo junastva u narodu, postali ovce , inace bi vam skupstina trebala zavrsit na banderamadzango wrote:Ne znam. Ali znam da im parada više ne treba. Biće parada svaki dan na sednicama Vlade i u predsedništvu Srbije.Leviathan2 wrote:ajme, ocel mjenjat i zastavu da bude kao ona sto je govinda stavi, dugastadzango wrote:
Čekaj da sastavi Vladu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Opet neko progoni pedersku nejač?dzango wrote:Sad ih čekam kako će da seru o ugroženosti gej populacije.
2016-11-17
Proteruju pedersku nejač sa vekovnih ognjišta, već vidim takav naslov u Blicu...
2016-11-17
to sve rade da se uguze nama... ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
baca mi premijerka malo na refika sabanadzovica...
2015-09-08
ma ista Pantelavuksadinare wrote:baca mi premijerka malo na refika sabanadzovica...
2016-11-17
Predsednik Romske partije i romske Interparlamentarne organizacije Srđan Šajn zatražio je od mandatara za sastav nove vlade Ane Brnabić da povodom pitanja svetinja Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i položaju romske nacionalne zajednice na Balkanu obave zajednički razgovor sa partijarhom Irinejom.
ae
prvo muskarcu u haljini na poklon , lezbijka od slatke vode
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...nije zalud nastala ona srpska psovka...'mamajku li vam da vam ga sprcim'
2015-09-08
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Srbija od Rusije dobiva 30 tenkova T-72
» Srbija dobiva gay ministricu i k tome još Hrvaticu?
» Jelenu Lovrić za premijerku...hahahaaa...
» Propadaju li britanske podmornice? Napali premijerku May jer je prešutjela neuspješno testiranje nuklearnog projektila
» Estonski desničarski ministar unutarnjih poslova napao socijalističku finsku premijerku i kokošju vladu
» Srbija dobiva gay ministricu i k tome još Hrvaticu?
» Jelenu Lovrić za premijerku...hahahaaa...
» Propadaju li britanske podmornice? Napali premijerku May jer je prešutjela neuspješno testiranje nuklearnog projektila
» Estonski desničarski ministar unutarnjih poslova napao socijalističku finsku premijerku i kokošju vladu
Page 9 of 10