Srbija dobiva gay premijerku
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbija dobiva gay premijerku
Isprika kolegama Srbima, malo sam se neprimjereno šalio.
Naravno, isprika ide i budućoj premijerki.
Naravno, isprika ide i budućoj premijerki.
Ja bih se ispričao Kreši i Žigi, već mjesec dana ne razgovaraju sa mnom i prave se da me ne poznaju.
crvenkasti-
2014-04-17
Mora da si im se opasno zamjerio oko neke love.Pusti ispriku, vrati lovu.crvenkasti wrote:Ja bih se ispričao Kreši i Žigi, već mjesec dana ne razgovaraju sa mnom i prave se da me ne poznaju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Mora da si im se opasno zamjerio oko neke love.Pusti ispriku, vrati lovu.crvenkasti wrote:Ja bih se ispričao Kreši i Žigi, već mjesec dana ne razgovaraju sa mnom i prave se da me ne poznaju.
Da, vjerojatno ni ne čitaju ovo, bezveze pišem ...
crvenkasti-
2014-04-17
Burn-a-bitch
2016-11-17
sjeci glavu,ubiti,pa paliti zene..raspomamili su se ovi Kozojebi..
Guest- Guest
(
Konjino glupa, da malo cistas nesto drugo osim ovog portala, vidio bi da se cijela Srbija sprda sa premijerkom i ovo "Burn a bitch" je glavna zajebancija u Srbiji (ne toliko zbog njene seksualne orijentacije nego vise zbog SNS). Ali posto si ti glup vjerovatno neces nikad shvatiti ovo sto sam napisao.pismejker wrote:sjeci glavu,ubiti,pa paliti zene..raspomamili su se ovi Kozojebi..
2016-11-17
govinda wrote:(Konjino glupa, da malo cistas nesto drugo osim ovog portala, vidio bi da se cijela Srbija sprda sa premijerkom i ovo "Burn a bitch" je glavna zajebancija u Srbiji (ne toliko zbog njene seksualne orijentacije nego vise zbog SNS). Ali posto si ti glup vjerovatno neces nikad shvatiti ovo sto sam napisao.pismejker wrote:sjeci glavu,ubiti,pa paliti zene..raspomamili su se ovi Kozojebi..
PRVI RADNI ZADATAK MANDATARKE:
Ani Brnabić priređen doček u Vrnjačkoj Banji
G. Ćirović | 16. jun 2017. 12:10 > 14:56 | Komentara: 1KRALjEVO – U ovom trenutku ne bih želela da razgovaram o svom ekspozeu, broju resora i o sastavu buduće Vlade Srbije dok sve to, najpre ne predstavim narodnim poslanicima u Skupštini Srbije.
Konsultovaću se sa predsednikom oko političkih i ekonomskih prioriteta, jer ipak je on čovek koji je dao smernice Vladi koja u ovom trenutku mora da ima apsolutni kontinuitet.
Bilo bi neozbiljno da se kao mandatar ne konsultujem sa predsednikom. Ako želimo da imamo kontinuitet u Srbiji, a mislim da je u ovom trenuku našoj državi potrebna stabilnost, ja kao mandatar moram da saslušam predsednikove zamisli i savete i onda da zajedno postavimo ciljeve.
Ovo je danas u Vrnjačkoj Banji izjavila aktuelna ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić, mandatar za sastav nove Vlade i, najverovatnije - novi premijer Srbije.
Komentarišući izjavu pojedinih lidera koalicionih partnera SNS da joj neće dati podršku, manadatar za sastav nove Vlade je naglasila da očekuje da će narodni poslanici na osnovu njenog ekspozea odlučiti da li će podržati novu Vladu.
- Tu mislim i na gospodina Markovića. Imam puno poštovanje prema državnim institucijama i moram da sačekam odluku Skupštine Srbije, a meni je velika čast da služim svojoj zemlji. Rezultati su važni i ono što ostaje iza nas. Radim na ekspozeu, želim da se fokusiram na to, a iskreno, očekujem apsolutnu podršku narodnih poslanika u Skupštini – naglasila je Brnabićeva.
Ona je ovom prilikom istakla i da će regionalna stabilnost i saradnja biti jedan od osnovnih prioriteta i nove, kao što je to bio slučaj i sa prethodnom Vladom.
- Lako je zaključiti da za Srbiju na postoji način da ima brz i jak ekonomski napredak i razvoj bez regionalne saradnje i stabilnosti. Iluzorno je očekivati da ćemo imati strane investitore u Srbiji ili međunarodne finansijske institucije i pristupačne kredite ukoliko ne postoji regionalna stabilnost – dodala je Brnabić. – Ne mogu da kažem koji će mi biti prvi potezi kao novog premijera dok ne dobijem poverenje narodnih poslanika kao predstavnika svih građana Srbije.
DOČEK ZA BUDUĆU PREMIJERKU
JOŠ uvek aktuelnu ministarku državne uprave i lokalne samouprave Anu Brnabić pred zgradom vrnjačke opštine osim čelnika lokalne samouprave sačekalo je i nekoliko desetina građana i brojne novinarske ekipe. Ministarka se ovom prilikom uverila i kako u ovoj opštini protiče uvođenje novog informacionog sistema „e ZUP“ kao i primena Zakona o opštem upravnom postupku.
- Uključivanjem svih organa uprave u informacioniu sistem „e ZUP“ građani više neće od šaltera do šaltera obavljati „kurirske“ poslove za državu. Primenom ovog sistema potencijal ušteda za građane samo za izvode iz matičnih knjiga iznosi više od tri miliona sati i 245 miliona dinara godišnje – rekla je Brnabić.
Konsultovaću se sa predsednikom oko političkih i ekonomskih prioriteta, jer ipak je on čovek koji je dao smernice Vladi koja u ovom trenutku mora da ima apsolutni kontinuitet.
Bilo bi neozbiljno da se kao mandatar ne konsultujem sa predsednikom. Ako želimo da imamo kontinuitet u Srbiji, a mislim da je u ovom trenuku našoj državi potrebna stabilnost, ja kao mandatar moram da saslušam predsednikove zamisli i savete i onda da zajedno postavimo ciljeve.
Ovo je danas u Vrnjačkoj Banji izjavila aktuelna ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić, mandatar za sastav nove Vlade i, najverovatnije - novi premijer Srbije.
Komentarišući izjavu pojedinih lidera koalicionih partnera SNS da joj neće dati podršku, manadatar za sastav nove Vlade je naglasila da očekuje da će narodni poslanici na osnovu njenog ekspozea odlučiti da li će podržati novu Vladu.
- Tu mislim i na gospodina Markovića. Imam puno poštovanje prema državnim institucijama i moram da sačekam odluku Skupštine Srbije, a meni je velika čast da služim svojoj zemlji. Rezultati su važni i ono što ostaje iza nas. Radim na ekspozeu, želim da se fokusiram na to, a iskreno, očekujem apsolutnu podršku narodnih poslanika u Skupštini – naglasila je Brnabićeva.
Ona je ovom prilikom istakla i da će regionalna stabilnost i saradnja biti jedan od osnovnih prioriteta i nove, kao što je to bio slučaj i sa prethodnom Vladom.
- Lako je zaključiti da za Srbiju na postoji način da ima brz i jak ekonomski napredak i razvoj bez regionalne saradnje i stabilnosti. Iluzorno je očekivati da ćemo imati strane investitore u Srbiji ili međunarodne finansijske institucije i pristupačne kredite ukoliko ne postoji regionalna stabilnost – dodala je Brnabić. – Ne mogu da kažem koji će mi biti prvi potezi kao novog premijera dok ne dobijem poverenje narodnih poslanika kao predstavnika svih građana Srbije.
DOČEK ZA BUDUĆU PREMIJERKU
JOŠ uvek aktuelnu ministarku državne uprave i lokalne samouprave Anu Brnabić pred zgradom vrnjačke opštine osim čelnika lokalne samouprave sačekalo je i nekoliko desetina građana i brojne novinarske ekipe. Ministarka se ovom prilikom uverila i kako u ovoj opštini protiče uvođenje novog informacionog sistema „e ZUP“ kao i primena Zakona o opštem upravnom postupku.
- Uključivanjem svih organa uprave u informacioniu sistem „e ZUP“ građani više neće od šaltera do šaltera obavljati „kurirske“ poslove za državu. Primenom ovog sistema potencijal ušteda za građane samo za izvode iz matičnih knjiga iznosi više od tri miliona sati i 245 miliona dinara godišnje – rekla je Brnabić.
VESTI IZ RUBRIKE
samo jedan komentar,
ne zaboravimo, novosti, vrlo posecene i citane.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Evo ga, i ovaj sns placeni bot se javio...to hoces da me ubijedis da je Srbija odusevnelna sa Burn a bitch-evom? Mozers tu pricu prodavati ovim desnciarima ovdje na forumu, oni od 1991. nisu Srbina ni Srbijanca vidjeli u zivotu...
2016-11-17
upravo sam dosao iz kafica,
niko ne komentarise o tome
ne kazem da je odusevljena,
cekamo da procenimo kako ce to da funkcionise
koliko ce biti profi a koliko poslusnik
da li ce znati da pronadje tacku koja miri
reforme i oportunizam trenutne elite
niko ne komentarise o tome
ne kazem da je odusevljena,
cekamo da procenimo kako ce to da funkcionise
koliko ce biti profi a koliko poslusnik
da li ce znati da pronadje tacku koja miri
reforme i oportunizam trenutne elite
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
srbija place i lelece.prvi covek drzave,-U-stasa...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Predsednik peder, premijer lezbejka. To valjda tako ide. Sada smo najevropskija zrmlja u Evropi.
To vam je sve zbog onog bureka sa sirom hahahahahahdzango wrote:Predsednik peder, premijer lezbejka. To valjda tako ide. Sada smo najevropskija zrmlja u Evropi.
2016-11-17
dzango wrote:Predsednik peder, premijer lezbejka. To valjda tako ide. Sada smo najevropskija zrmlja u Evropi.
napredni ste, mnogo ste napredni.
nagodinu plata 400 evra
ovoj ces morat da lizes a drugi ce te karat u supak...tesko tebi..dzango wrote:Predsednik peder, premijer lezbejka. To valjda tako ide. Sada smo najevropskija zrmlja u Evropi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jbg, rugali su se Crnogorcima zbog Evrovizije...karma je zajebana stvar...
2016-11-17
Burek sa sirom, predsednik sa slinom.govinda wrote:To vam je sve zbog onog bureka sa sirom hahahahahahdzango wrote:Predsednik peder, premijer lezbejka. To valjda tako ide. Sada smo najevropskija zrmlja u Evropi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
...sad ce plenki da se revansira i postat ce peder
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dzani, je li ova stvarno lezba ili opet muljate? ;P
2014-04-12
Ne. Predsednik uvek kaže da će biti bolje za 2 godine. 2015. kaže 2017, 2017. kaže 2019. i tako u krug.marcellus wrote:dzango wrote:Predsednik peder, premijer lezbejka. To valjda tako ide. Sada smo najevropskija zrmlja u Evropi.
napredni ste, mnogo ste napredni.
nagodinu plata 400 evra
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Srbija od Rusije dobiva 30 tenkova T-72
» Srbija dobiva gay ministricu i k tome još Hrvaticu?
» Jelenu Lovrić za premijerku...hahahaaa...
» Propadaju li britanske podmornice? Napali premijerku May jer je prešutjela neuspješno testiranje nuklearnog projektila
» Estonski desničarski ministar unutarnjih poslova napao socijalističku finsku premijerku i kokošju vladu
» Srbija dobiva gay ministricu i k tome još Hrvaticu?
» Jelenu Lovrić za premijerku...hahahaaa...
» Propadaju li britanske podmornice? Napali premijerku May jer je prešutjela neuspješno testiranje nuklearnog projektila
» Estonski desničarski ministar unutarnjih poslova napao socijalističku finsku premijerku i kokošju vladu
Page 7 of 10