Njemački ministar financija želi širom otvoriti granice
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Njemački ministar financija želi širom otvoriti granice
http://www.zeit.de/politik/deutschland/2016-06/wolfgang-schaeuble-aussenpolitik-wandel-afrika-arabische-welt
Kermit-
2014-04-17
Re: Njemački ministar financija želi širom otvoriti granice
https://www.logicno.com/politika/kako-bi-izbjegao-brakove-krvnih-srodnika-njemacki-ministar-zeli-sirom-otvoriti-granice.html
Kermit-
2014-04-17
Za Wolfganga Schäublea, otvaranje njemačkih granica strancima nije samo zadaća nego obveza, kako bi se izbjeglo miješanje krvnih srodnika u zemlji koja ima 80 milijuna stanovnika.
U svojoj kolumni na internet stranici Zeit, Ministar financija Njemačke Wolfgang Schäuble traži otvaranje granica, jer po njemu zatvaranje granica predstavlja opasnost po Njemačku.“Izolacija će nas uništiti jer će prijeći u miješanje krvnih srodnika”, izjavljuje Wolfgang Schäuble. U istom članku brani politiku Angele Merkel, smatrajući da muslimani obogaćuju otvorenost i različitost Njemačke.
“Pogledajte treću generaciju Turaka, posebno žena. To je ogromni potencijal za inovacije”, objašnjava Wolfgang Schäuble.
Kermit-
2014-04-17
Tooooo, trpaj.......
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Njemačka ne želi i neće čekati odrastanje novih generacija. Rješenje je primati odrasle osobe koje će raditi za manju plaću, a koje nisu kreditno zadužene. One će kupovati stanove i konzumirati, te vjerojatno izvršiti još veći pritisak na njemačkog radnika i njegova primanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako mi ne ševimo sestre i sestrične, a ima nas tek dvadesetina od broja Niemacah? Nješto mi tu ne štima.
Inace ovo su vam uglavnom stranci a ne Nijemci tako da tržište robova. U pravu je Shauble ; samo trpaj.RayMabus wrote: Njemačka ne želi i neće čekati odrastanje novih generacija. Rješenje je primati odrasle osobe koje će raditi za manju plaću, a koje nisu kreditno zadužene. One će kupovati stanove i konzumirati, te vjerojatno izvršiti još veći pritisak na njemačkog radnika i njegova primanja.
2014-04-11
Normalno da ce trpati ....ja sam Njemačku otpisao jer sam shvatio da je prevelik zalogaj i da ce oni uvijek trpati radi ekonomije.
No onda sam ugledao Austriju . deset puta ih je manje ......nece podnijeti tu politiku a da Austrijanci uskoro nepostanu manjina u svojoj državi.
No onda sam ugledao Austriju . deset puta ih je manje ......nece podnijeti tu politiku a da Austrijanci uskoro nepostanu manjina u svojoj državi.
2014-04-11
Šta je Ahilova peta ?
Mjesto gdje je neprijatelj najslabiji.
Obožavam udariti baš TU.
Mjesto gdje je neprijatelj najslabiji.
Obožavam udariti baš TU.
2014-04-11
uz to svabi organski ne mogu podnijeti svoj rod..jedni od drugih bjeze kao vrag od tamjana..Regoč wrote:Kako mi ne ševimo sestre i sestrične, a ima nas tek dvadesetina od broja Niemacah? Nješto mi tu ne štima.
naravno da ne stima..prodaje se prica,sve tupljim svabima,koji gutaju sve zdravo za gotovo sto Vlast kaze..
sŽad su toliko poglupili,da im treba filati arabe i nigge,da se slucajno ne zajebu...
Guest- Guest
kak0o ce kupovati stanove,bez kredita,a imaju jos manje place??RayMabus wrote: Njemačka ne želi i neće čekati odrastanje novih generacija. Rješenje je primati odrasle osobe koje će raditi za manju plaću, a koje nisu kreditno zadužene. One će kupovati stanove i konzumirati, te vjerojatno izvršiti još veći pritisak na njemačkog radnika i njegova primanja.
uz to..nigge i arape sam vidio da hoce samo raditi nes malo u gastronomiji,povrtlarstvu..i to je to...naravno,Mercedes ce reci izucenim visokoobrazovanim inzenjerima i doktorima tehnologija,da ce im oboriti place,jerbo arabe u Vapijanu i nigge u grackim firmama za vrtlarenje,imaju manju placu...
Guest- Guest
mora neko praviti i Gyro
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
to prave jos samo Grci ,kod menea ima jos samo 2 grcka restorana...nasuprot tome,Doneri niknu na svakom koraku..u prosjeku frizeraji(Turci),Doneri(vecina turskih) i ..to je to...
ima onaj usrani Vapijano,gdje se jednom zamalo potrovah dresingom na salati..
Guest- Guest
uglavnom njemacki i talijanski restorani,Vajnguti, i tako..
Guest- Guest
ja svaki put kad udjem u "Grcki restoran" posluzuje me neki arapipismejker wrote:to prave jos samo Grci ,kod menea ima jos samo 2 grcka restorana...nasuprot tome,Doneri niknu na svakom koraku..u prosjeku frizeraji(Turci),Doneri(vecina turskih) i ..to je to...
2017-04-17
Njemačka je nebitna , to je ekonomski model baziran na trpačini , protjerat ce Arape al to je to opet je ekonomski model isti samo ce robovi bit neki drugi.
2014-04-11
njemacka ce postati islamska drzava,dzaba im sve,mozda pruze neki otpor reda radi,kao i franci i briti ali sudbina im je zapecacena,kriva je emanchwipacija
2017-04-17
tako je...10 milijuna kozojeba ce biti glasnije i motjnije nego 70 milijuna Svabija..My Brother Billo wrote:njemacka ce postati islamska drzava,dzaba im sve,mozda pruze neki otpor reda radi,kao i franci i briti ali sudbina im je zapecacena,kriva je emanchwipacija
Guest- Guest
a cuj sta vrijedi sto svabica ima vise kad je policijski aparat na strani kozojeba,takva im je politicka struktura,uostalom stavi jednog agresivnog pacova medju 10 mirnih,ovaj jedan ce rastjerati onih 10
2017-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko želi biti njemački kancelar ?
» Markovina želi pojačati emigraciju i srušiti granice
» Njemački ministar priznao da su sve rezerve gotovo na nuli
» Njemački ministar : Opasnost od terorističkih napada je velika
» Njemački ministar Schäuble: "Treba nam ujedinjena Europska vojska
» Markovina želi pojačati emigraciju i srušiti granice
» Njemački ministar priznao da su sve rezerve gotovo na nuli
» Njemački ministar : Opasnost od terorističkih napada je velika