Orban jebe ne vadi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orban jebe ne vadi
Klima mienja se u pravilnih razmacih, sad je naglo zatopljenje prije ledenoga doba. A komunizam... čuj, "svakomu prema potrebam" izvrstan je demotivator za ikakav posal.govinda wrote:A eto spalili ste Amazon pa vidi sad vremena i klime..a komunizam je dobar, plakacete vi za komunistima, ako vec i ne placete...Regoč wrote:Bitno da voliš džunglu i komunizam, baš si napredan.govinda wrote:Nije to bolan, jbt, samo ti kurac na pameti..mislim na cevap kao hranu..Regoč wrote:Tako ti je mali?govinda wrote:
Njen sam dobavljac za cevape...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kao i u nas. Pa nismo Švabe!pismejker wrote:Prvo ide dobra papica...nisu toliko naklonjeni lokanju..Regoč wrote:Al se ne kucaju pivom!pismejker wrote:Madjari su dobar narod,topao i gostoprimljiv,ali i nacionalno svjestan i ponosan,vole pravdu...i imaju kičmu..
znas sto mi je fancy kod Madjara..recimo sela,i mnji gradici,svi imaju i trude se imati bašće i vrtove, i uzgajati i voce i povrce...OD SVEGA nesto prave,a od svih sorti voca prave likere,one slatkaste..o madjarskim kolbasama necu-sve je receno...naj su mi one od divljaci,ljute.,..uffffff..i kad dojdes kod njih,odmah cijeli stol natrpaju svim i svacim....ma kapa doli...Regoč wrote:Kao i u nas. Pa nismo Švabe!pismejker wrote:Prvo ide dobra papica...nisu toliko naklonjeni lokanju..Regoč wrote:Al se ne kucaju pivom!pismejker wrote:Madjari su dobar narod,topao i gostoprimljiv,ali i nacionalno svjestan i ponosan,vole pravdu...i imaju kičmu..
Guest- Guest
To ko moja Šokadija!pismejker wrote:znas sto mi je fancy kod Madjara..recimo sela,i mnji gradici,svi imaju i trude se imati bašće i vrtove, i uzgajati i voce i povrce...OD SVEGA nesto prave,a od svih sorti voca prave likere,one slatkaste..o madjarskim kolbasama necu-sve je receno...naj su mi one od divljaci,ljute.,..uffffff..i kad dojdes kod njih,odmah cijeli stol natrpaju svim i svacim....ma kapa doli...Regoč wrote:Kao i u nas. Pa nismo Švabe!pismejker wrote:Prvo ide dobra papica...nisu toliko naklonjeni lokanju..Regoč wrote:Al se ne kucaju pivom!pismejker wrote:Madjari su dobar narod,topao i gostoprimljiv,ali i nacionalno svjestan i ponosan,vole pravdu...i imaju kičmu..
ihhhh..ma vi vise nemate niti Cvinje niti Kravice...nema vise niti kolbasa slavonskih...politicari vas pravo ujebali....Eu je ujebala Madjarsku ali na nivou domacinstava,Madjari jako drze do te tradicije poljoprivredne i ne daju se...Regoč wrote:To ko moja Šokadija!pismejker wrote:znas sto mi je fancy kod Madjara..recimo sela,i mnji gradici,svi imaju i trude se imati bašće i vrtove, i uzgajati i voce i povrce...OD SVEGA nesto prave,a od svih sorti voca prave likere,one slatkaste..o madjarskim kolbasama necu-sve je receno...naj su mi one od divljaci,ljute.,..uffffff..i kad dojdes kod njih,odmah cijeli stol natrpaju svim i svacim....ma kapa doli...Regoč wrote:Kao i u nas. Pa nismo Švabe!pismejker wrote:Prvo ide dobra papica...nisu toliko naklonjeni lokanju..Regoč wrote:
Al se ne kucaju pivom!
Guest- Guest
Kad smo kod posla odoh raditi, ove mreze se nece same prodati...citamo se veceras..Regoč wrote:Klima mienja se u pravilnih razmacih, sad je naglo zatopljenje prije ledenoga doba. A komunizam... čuj, "svakomu prema potrebam" izvrstan je demotivator za ikakav posal.govinda wrote:A eto spalili ste Amazon pa vidi sad vremena i klime..a komunizam je dobar, plakacete vi za komunistima, ako vec i ne placete...Regoč wrote:Bitno da voliš džunglu i komunizam, baš si napredan.govinda wrote:Nije to bolan, jbt, samo ti kurac na pameti..mislim na cevap kao hranu..Regoč wrote:
Tako ti je mali?
2016-11-17
Skoro pitah kako danas, ali da, u vas nije blagdan. Uspješan rad!govinda wrote:Kad smo kod posla odoh raditi, ove mreze se nece same prodati...citamo se veceras..Regoč wrote:Klima mienja se u pravilnih razmacih, sad je naglo zatopljenje prije ledenoga doba. A komunizam... čuj, "svakomu prema potrebam" izvrstan je demotivator za ikakav posal.govinda wrote:A eto spalili ste Amazon pa vidi sad vremena i klime..a komunizam je dobar, plakacete vi za komunistima, ako vec i ne placete...Regoč wrote:Bitno da voliš džunglu i komunizam, baš si napredan.govinda wrote:
Nije to bolan, jbt, samo ti kurac na pameti..mislim na cevap kao hranu..
I ja govorim o razini domaćinstva, pomalo od svega ima i sjeme se razmjenjuje unatoč Euredbama.pismejker wrote:ihhhh..ma vi vise nemate niti Cvinje niti Kravice...nema vise niti kolbasa slavonskih...politicari vas pravo ujebali....Eu je ujebala Madjarsku ali na nivou domacinstava,Madjari jako drze do te tradicije poljoprivredne i ne daju se...Regoč wrote:To ko moja Šokadija!pismejker wrote:znas sto mi je fancy kod Madjara..recimo sela,i mnji gradici,svi imaju i trude se imati bašće i vrtove, i uzgajati i voce i povrce...OD SVEGA nesto prave,a od svih sorti voca prave likere,one slatkaste..o madjarskim kolbasama necu-sve je receno...naj su mi one od divljaci,ljute.,..uffffff..i kad dojdes kod njih,odmah cijeli stol natrpaju svim i svacim....ma kapa doli...Regoč wrote:Kao i u nas. Pa nismo Švabe!pismejker wrote:
Prvo ide dobra papica...nisu toliko naklonjeni lokanju..
ihhh..kad sam ja trgovao sjemenadi voca i povrca..ima i 9 godina..dobro.dobra pinka je tu pala...
kilo sjemena paradajza,one stare velike sorte za kuffanje i paradajzsos, 8000 Ojrova...
kilo sjemena paradajza,one stare velike sorte za kuffanje i paradajzsos, 8000 Ojrova...
Guest- Guest
Hvala, kod mene nije praznik, ne znam je li u Federaciji..Regoč wrote:Skoro pitah kako danas, ali da, u vas nije blagdan. Uspješan rad!govinda wrote:Kad smo kod posla odoh raditi, ove mreze se nece same prodati...citamo se veceras..Regoč wrote:Klima mienja se u pravilnih razmacih, sad je naglo zatopljenje prije ledenoga doba. A komunizam... čuj, "svakomu prema potrebam" izvrstan je demotivator za ikakav posal.govinda wrote:A eto spalili ste Amazon pa vidi sad vremena i klime..a komunizam je dobar, plakacete vi za komunistima, ako vec i ne placete...Regoč wrote:
Bitno da voliš džunglu i komunizam, baš si napredan.
2016-11-17
Ti si u četnitetu? Mišljah da si u distriktu.govinda wrote:Hvala, kod mene nije praznik, ne znam je li u Federaciji..Regoč wrote:Skoro pitah kako danas, ali da, u vas nije blagdan. Uspješan rad!govinda wrote:Kad smo kod posla odoh raditi, ove mreze se nece same prodati...citamo se veceras..Regoč wrote:Klima mienja se u pravilnih razmacih, sad je naglo zatopljenje prije ledenoga doba. A komunizam... čuj, "svakomu prema potrebam" izvrstan je demotivator za ikakav posal.govinda wrote:
A eto spalili ste Amazon pa vidi sad vremena i klime..a komunizam je dobar, plakacete vi za komunistima, ako vec i ne placete...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» orban jebe ne vadi
» Orban jebe, ne vadi, sjebao Janaf
» Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
» Trump jebe ne vadi
» Putin jebe, ne vadi
» Orban jebe, ne vadi, sjebao Janaf
» Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
» Trump jebe ne vadi
» Putin jebe, ne vadi
Page 2 of 2