samar bespucima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
samar bespucima
Neimenovani mladić danas je od župana primio nagradu za najboljeg učenika, a to je učinio noseći majicu na kojoj piše "Illusion of democracy" (iluzija demokracije).
Naime, župan Božidar Longin primio je danas u nazočnosti svojeg zamjenika Šime Mršića i pročelnika UO za društvene djelatnosti Ivana Šimunića, učenike osnovnih i srednjih škola te Glazbene škole Blagoje Bersa koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta ili sudjelovali na državnim natjecanjima u kojima nema rangiranja. Iako je rekao da je ponosan na ove mlade ljude, nismo sigurni da se Longin osjećao ponosno u trenu kad je nastala ova fotografija.
Last edited by debotoijusto on 14/6/2017, 23:39; edited 1 time in total (Reason for editing : l0i)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: samar bespucima
Možda je izabrao majicu slučajno, a možda i nije, ali to je istina...Demokracija je samo iluzija...
red wolf-
2016-02-10
Deboto, želiš li znati što su ''konci'' koji pokreću lutke?...
red wolf-
2016-02-10
Mah...taklo ga... mislim da je više mislio: " Nediljet', a nu der mu frizure, k'o da mu je tica gnijezdo savila"...poruka u biti i nije mogla doprijeti do njega jer je općepoznata činjenica da zadarski političari kurca ne razumiju engleski....
darth_vader-
2014-04-17
Toliko me večeras taj članak oraspoložio...:)
Lijepo Debo da si to stavio :)
Lijepo Debo da si to stavio :)
Guest- Guest
Tragično je što nema dovoljno ljudi na ovom planetu da bi razbilo iluziju...Iluzija je pokopala čovječanstvo...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Deboto, želiš li znati što su ''konci'' koji pokreću lutke?...
ne bi , hvala lijepa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Istina je veoma jednostavna --> Svi ste jednaki i nitko nije iznad Vas...To je prava demokracija...
Last edited by red wolf on 14/6/2017, 23:57; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
O.K.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Deboto, želiš li znati što su ''konci'' koji pokreću lutke?...
ne bi , hvala lijepa
red wolf-
2016-02-10
Jer možda ni ne shvaća sadržaj majice koju nosi...Ili ih je htio posramiti...Ili...Ili...kic wrote:
ipak je primio nagradu.
red wolf-
2016-02-10
Ne...Vraćamo se na ''konce''...Ali, vi ne volite ''konce''...kic wrote:
democracy is the name of the game
red wolf-
2016-02-10
Ako želiš disati punim plućima što ćeš učiniti?...Pa disati ćeš punim plućima, osim ako ti ne kažu da nema toliko zraka...Disati punim plućima je demokracija...
red wolf-
2016-02-10
Tipicni tinejdzer, ne palite se i ne zamisljajte sebe na njegovom mjestu..sto bi bilo, kad bi bilo..verzija 70-te ili 80-te ;P
2014-04-12
dis djevojcice :Dmaggie13 wrote:Tipicni tinejdzer, ne palite se i ne zamisljajte sebe na njegovom mjestu..sto bi bilo, kad bi bilo..verzija 70-te ili 80-te ;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ne spava mi se :) i gledam kineske sapunice pa bacim oko malo na forum,maggie13 wrote:ne spava mi se..;-)Leviathan2 wrote:dis djevojcice :Dmaggie13 wrote:Tipicni tinejdzer, ne palite se i ne zamisljajte sebe na njegovom mjestu..sto bi bilo, kad bi bilo..verzija 70-te ili 80-te ;P
Kako si mi ti?
inace?
ja citam vijesti po portalima pa,isto tako, bacim oko malo na forum :DLeviathan2 wrote:ne spava mi se :) i gledam kineske sapunice pa bacim oko malo na forum,maggie13 wrote:ne spava mi se..;-)Leviathan2 wrote:dis djevojcice :Dmaggie13 wrote:Tipicni tinejdzer, ne palite se i ne zamisljajte sebe na njegovom mjestu..sto bi bilo, kad bi bilo..verzija 70-te ili 80-te ;P
Kako si mi ti?
inace?
Inace, sve po starom..nisam jos dobila Jackpot..mozda me sreca posluzi kad pocnem igrat @_@
Ti na GO?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šamar Čardaku: Hrvati, morate poštovati odluku arbitražnog suda
» ŠAMAR HRVATSKOJ
» Šamar iz Bruxellesa Hrvatskoj
» "To je novi šamar Srbiji"
» Tko je tu odista dobio šamar?
» ŠAMAR HRVATSKOJ
» Šamar iz Bruxellesa Hrvatskoj