Radni dan na portalu dnevno
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Radni dan na portalu dnevno
Ima li seksa u redakciji, to ti meni reci!? Ko koga, kada i koliko... Ovo resto nezanimljivo...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Tako sposoban i pametan, erudit, vrsni poznavalac svega i svačega, sa silnim vezama, a nema svoj biznis nego radi za drugoga, najobičniji šljaker.
Pih.
Pih.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
2014-04-12
Pruzice usluge i bice nezan, ne brini...maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
Zavi vebera. Marc kaže da on sve zna popraviti. Virtuoz na šrafcigeru i kombinirkama. Platiš mu sa dva tanjura graha.
crvenkasti-
2014-04-17
taj samo gleda kako ce naplatit..zato je i j.d.o.o. osnovao..nemoj da te zavara djecacki sarm :DStanojko wrote:Pruzice usluge i bice nezan, ne brini...maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pa da, zato ga i ne zovem jer ne zeli nista naplatit :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
Zavi vebera. Marc kaže da on sve zna popraviti. Virtuoz na šrafcigeru i kombinirkama. Platiš mu sa dva tanjura graha.
Ja zelim posteno platit..'cist racun, duga ljubav', a ti mi se cinis tako,khmm,praktican :0)
2014-04-12
Otkad ti placas muskarcima za usluge? Nije valjda dotle doslo?maggie13 wrote:pa da, zato ga i ne zovem jer ne zeli nista naplatit :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
Ja zelim posteno platit..'cist racun, duga ljubav', a ti mi se cinis tako,khmm,praktican :0)
2016-11-17
linda, rusis mi ionako krhki koncept zezanja crvenog :Dgovinda wrote:Otkad ti placas muskarcima za usluge? Nije valjda dotle doslo?maggie13 wrote:pa da, zato ga i ne zovem jer ne zeli nista naplatit :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
Bogu hvala, nije jos..valjda i nece tako skoro ;P
Makar sam za kupatilo masno platila ;>>~
2014-04-12
E usluge...
sto se tice crvenog, dovoljno je sto si rekla SITNE usluge..mada kazu da velicina nije bitna, jel...maggie13 wrote:linda, rusis mi ionako krhki koncept zezanja crvenog :Dgovinda wrote:Otkad ti placas muskarcima za usluge? Nije valjda dotle doslo?maggie13 wrote:pa da, zato ga i ne zovem jer ne zeli nista naplatit :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, trebaju mi neke sitne usluge po kuci, mogu se tebi obratit? Samo me nemoj oderat :D
Bogu hvala, nije jos..valjda i nece tako skoro ;P
Makar sam za kupatilo masno platila ;>>~
2016-11-17
A da to nije zapravo koleginica Snežana, s portala tvojih kolega dnevno.rs?marcellus wrote:Kako ga je opisala moja kolegica snježana...
...Jedan sasvim uobičajeni dan na portalu Dnevno:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Zaposlt se na portalu
» Jastreb objavio članak na portalu 24sata
» Tommy traži radnike u Dubrovniku, na Trebinjskom portalu
» Orešković ide u radni posjet Francuskoj
» Zaposlt se na portalu
» Jastreb objavio članak na portalu 24sata
» Tommy traži radnike u Dubrovniku, na Trebinjskom portalu
» Orešković ide u radni posjet Francuskoj
Page 2 of 2