Gori London
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gori London
auuuuh..!!! pravo pa u glavu..... THX...RayMabus wrote:pismejker wrote:Longi,imas kakav savjet za dobar film...ova 2017 je dosad ziva katastrofa..
Guest- Guest
Koliki je tlak na deset metara ispod vode ako si ti u cijevi koja je okomito uronjena do dna i u njoj je zrak ?Roy_Bean wrote:cijev je opterećena tlakom koji je umnožak zapreminske težine vode i visine stupca vode do površine...
---
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I odletio na popravni.Roy_Bean wrote:napisao sam ti...
1
2014-04-11
Da ja tebe nešto pitam ? Voziš se u brodu cije je potpalublje 5 metara ispod površine i sađeš s palube u najdonje potpalublje.
Koliki je tlak tamo ?
Koliki je tlak tamo ?
2014-04-11
aj ne seri...pitanje ti je nejasno postavljeno, a završio si wikipedia university...tutanj...
sad si skužio da si pitanje bedasto postavio pa se vadiš s još pitanja...
i ne mislim ti više odgovarati dok ne postaviš suvislo pitanje...odgovor na prvo pitanje sam ti dao...
Nije pitanje bedasto postavljeno nego ti neznaš čitat.
Koliki je tlak na deset metara ispod vode ako si ti u cijevi koja je okomito uronjena do dna i u njoj je zrak ?
Koliki je tlak na deset metara ispod vode ako si ti u cijevi koja je okomito uronjena do dna i u njoj je zrak ?
2014-04-11
rekao sam ti koliko je tlak na cijev...ti pitaš koliki je tlak u cijevi...
pod pretpostavkom da je hermetički zatvorena tlak je isti kao i na površini...razliku preuzima stijenka cijevi...
pod pretpostavkom da je hermetički zatvorena tlak je isti kao i na površini...razliku preuzima stijenka cijevi...
Polako pocimaš shvacati znacenje rijeci : ispod.Roy_Bean wrote:rekao sam ti koliko je tlak na cijev...ti pitaš koliki je tlak u cijevi...
2014-04-11
ne patroniziraj...nisam ti ja kriv što ne znaš postavljati pitanja...
Koliki je tlak na deset metara ispod vode ako si ti u cijevi koja je okomito uronjena do dna i u njoj je zrak ?Roy_Bean wrote:ne patroniziraj...nisam ti ja kriv što ne znaš postavljati pitanja...
ispod , okomito uronjena , ti u cijevi , u njoj zrak
Mislim da sam ti i previše podataka dao.
Zato bi ti i bilo pitanje na ispitu u jezerima Niagare a prema tebi trče tri četnika.
2014-04-11
stručnjak gle...pravilno bi bilo postaviti pitanje ovako:
koliki je tlak u cijevi koja je okomito uronjena u more na 10 metara dubine?
na ovo sam ti odgovorio, a ti sad idi dalje slušati predavanja na wikipedia university-ju...
na ovo sam ti odgovorio, a ti sad idi dalje slušati predavanja na wikipedia university-ju...
Nebi jer ti u tom tvom pitanju nigdje nisam oznacio jel u cijev prodrla voda ili ne au svom pitanju sam ti to naveo na najmanje dva mjesta.Roy_Bean wrote:stručnjak gle...pravilno bi bilo postaviti pitanje ovako:
Uronjena okomito do dna a u njoj je zrak.
Ako je uronejna okomito do dna a u njoj je zrak to znaci samo dvije stvari : il je donji dio cijevi zatvoren ili kad je došlo do dna izvukao sam vodu iz cijevi.
2014-04-11
Cijev je izduženo šuplje i na obje strane otvoreno cilindrično tijelo čija je duljina većinom puno veća od njegovog promjera.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Cijev
https://hr.wikipedia.org/wiki/Cijev
2014-04-11
Sad još kad ti otkrijem da se tekučine nedaju tlačiti ......a idu tamo gdje je tlak manji ...otkrit ceš hidrauliku.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad još kad ti otkrijem da se tekučine nedaju tlačiti ......a idu tamo gdje je tlak manji ...otkrit ceš hidrauliku.
ne, nije tlak u pitanju, 'stručnjak'...
Similar topics
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» London daleko opasniji od NY-a
» Hitler-London-Sid-Kinez
» London problemi zdravo
» London: prijestolnica Evrope po ubojstvima
» London daleko opasniji od NY-a
» Hitler-London-Sid-Kinez
» London problemi zdravo
» London: prijestolnica Evrope po ubojstvima
Page 3 of 5