BRKIĆ: Nedopustivo je da se Hrvate u BiH stigmatizira
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BRKIĆ: Nedopustivo je da se Hrvate u BiH stigmatizira
i dok se dodo i vucic svakih pola sata sastaju i ljubackaju na nekim drinama i banjalukama,rvati iz kiflice i hercegbosne se nemogu nit vidit nit smislit.jebo ti nas...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
prckov wrote:kakve ti veze sa hrvatskom odjednom imasGnječ wrote:vuksadinare wrote:...ah lako ej to reci..no puno negativnih poijesnih iskustava je ostavilo traga..evo gnjec bi bacio bombu na hrvate iz bih...a iam i slicnih brdo..jbg visestoljetna i visedesljetna negativna promiđba prema hrvatima u bh-a ucinila je svoje...nismo imali drzavu nismo gradili dovoljno nacionalno bice..razliciti mentaliti,politicki stavovi ucinise svoje..zrtva-hrvati bh-a...kao 'zaostali,primitivni i zatucani'prckov wrote:pa narodu sa brojem stanovnika kao jedan prosjecan grad I te kako treba da bude vazan svaki pojedinac ukoliko mu je stalo do vlastite guzice.
ne ne ti tvoji bh rvati su uništili RH. nema ti kod mene nikakve emocionalne netrpeljivosti prema ikome. ovdje je stvar čisto jasno pragmatična: razjebo si? platit ćeš životom i cijelom tvojom imovinom. jebate vi nama u RH dolazite iz DRUGE države glasati tko će biti na vlasti kod nas ne kod vas. ajd da ja idem glasat u BE I HA? MOŽE? svi iz Istre odemo glasat u Široki brijeg i načavlamo vam političare koji će vas doslovno uništiti. tako to vi radite ovdje. omraženi ste jer ste napravili i radite nemjerljivu štetu.
ma bezi bre
glancaj mermer
hajvane de ba nariši nešto. umoči si prst u govno pa nariši nešto na zidu. neki murales ili dreckpaint.
Guest- Guest
idi bre glancaj mermerGnječ wrote:prckov wrote:kakve ti veze sa hrvatskom odjednom imasGnječ wrote:vuksadinare wrote:...ah lako ej to reci..no puno negativnih poijesnih iskustava je ostavilo traga..evo gnjec bi bacio bombu na hrvate iz bih...a iam i slicnih brdo..jbg visestoljetna i visedesljetna negativna promiđba prema hrvatima u bh-a ucinila je svoje...nismo imali drzavu nismo gradili dovoljno nacionalno bice..razliciti mentaliti,politicki stavovi ucinise svoje..zrtva-hrvati bh-a...kao 'zaostali,primitivni i zatucani'prckov wrote:pa narodu sa brojem stanovnika kao jedan prosjecan grad I te kako treba da bude vazan svaki pojedinac ukoliko mu je stalo do vlastite guzice.
ne ne ti tvoji bh rvati su uništili RH. nema ti kod mene nikakve emocionalne netrpeljivosti prema ikome. ovdje je stvar čisto jasno pragmatična: razjebo si? platit ćeš životom i cijelom tvojom imovinom. jebate vi nama u RH dolazite iz DRUGE države glasati tko će biti na vlasti kod nas ne kod vas. ajd da ja idem glasat u BE I HA? MOŽE? svi iz Istre odemo glasat u Široki brijeg i načavlamo vam političare koji će vas doslovno uništiti. tako to vi radite ovdje. omraženi ste jer ste napravili i radite nemjerljivu štetu.
ma bezi bre
glancaj mermer
hajvane de ba nariši nešto. umoči si prst u govno pa nariši nešto na zidu. neki murales ili dreckpaint.
sta glumis rvata bezveze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
b-ercegovacki rvati plus dijaspora broji ko tri kiflice a na izbore ih skupa izidje manje nego sto reka ima navijaca.pa imali ste sve politicke boje i ideologije.od milanovicevih komunjara priko adz ustasa do nekih fancy naprednjaka, mostova,kuracapalaca..i,nitko vam opet nevalja..Gnječ wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Milanović o krizi Vlade: "Ne mogu vjerovati da je ovo normalno, ovo je nedopustivo"
» Srbi i Hrvati u BiH: Nedopustivo je da Izetbegović zastupa interese Turske u BiH
» Kolinda: Nedopustivo je da se iz Istre vlakom u druge dijelove Hr ide preko Zlovenije
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Brkić ostaje bez diplome
» Srbi i Hrvati u BiH: Nedopustivo je da Izetbegović zastupa interese Turske u BiH
» Kolinda: Nedopustivo je da se iz Istre vlakom u druge dijelove Hr ide preko Zlovenije
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Brkić ostaje bez diplome
Page 2 of 2