Kina je pustila u pogon najveću plutajuću plantažu za sakupljanje solarne energije; proizvodi dovoljno struje da opskrbi višemilijunski grad
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kina je pustila u pogon najveću plutajuću plantažu za sakupljanje solarne energije; proizvodi dovoljno struje da opskrbi višemilijunski grad
pogledam..to bi mu donijelo stalne prihode..Leviathan2 wrote:mislim da rimac radi bicikle na strujupismejker wrote:takav bajk bi bio fin u kompletu sa nekim solarnim panelom mobilnim,pa sve djuture,kao survival Pack prodavati...
Guest- Guest
Re: Kina je pustila u pogon najveću plutajuću plantažu za sakupljanje solarne energije; proizvodi dovoljno struje da opskrbi višemilijunski grad
evo ti rimcevi biciklipismejker wrote:pogledam..to bi mu donijelo stalne prihode..Leviathan2 wrote:mislim da rimac radi bicikle na strujupismejker wrote:takav bajk bi bio fin u kompletu sa nekim solarnim panelom mobilnim,pa sve djuture,kao survival Pack prodavati...
http://www.greyp.com/
Izgleda jebacki...koja mu je cijena?Leviathan2 wrote:evo ti rimcevi biciklipismejker wrote:pogledam..to bi mu donijelo stalne prihode..Leviathan2 wrote:mislim da rimac radi bicikle na strujupismejker wrote:takav bajk bi bio fin u kompletu sa nekim solarnim panelom mobilnim,pa sve djuture,kao survival Pack prodavati...
Guest- Guest
me,a, blage,pismejker wrote:Izgleda jebacki...koja mu je cijena?Leviathan2 wrote:evo ti rimcevi biciklipismejker wrote:pogledam..to bi mu donijelo stalne prihode..Leviathan2 wrote:mislim da rimac radi bicikle na strujupismejker wrote:takav bajk bi bio fin u kompletu sa nekim solarnim panelom mobilnim,pa sve djuture,kao survival Pack prodavati...
eo nasao, 7 k i kusur eura
mhhhhh.....jebi ga..za 2000 dolari vise,uzmes Polarisovog quada 850
Guest- Guest
ma koji kurac, imam 2 bicikla koje ionako ne vozim, oba dobra i ne jebem na struju, samo sirova baustelska snaga za pokretanje istogpismejker wrote:mhhhhh.....jebi ga..za 2000 dolari vise,uzmes Polarisovog quada 850
najvise koristim gracki bus i štraseban..najefikasnije i najbze,guzve izbjegnute...bajk posudio od sestre,nisam dvaput u dvije godine sjeo na njega...a jos je bio i rozne boje...Leviathan2 wrote:ma koji kurac, imam 2 bicikla koje ionako ne vozim, oba dobra i ne jebem na struju, samo sirova baustelska snaga za pokretanje istogpismejker wrote:mhhhhh.....jebi ga..za 2000 dolari vise,uzmes Polarisovog quada 850
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kina zbog toplotnog vala i nedostatka električne energije zatvara tvornice
» Puljak: Splitom upravlja 500 ljudi, to je dovoljno za grad veličine Berlina; Tolušić: SDP je napravio kaos u sustavu
» Hrvati "otkrili" Sunce, ulažu 100 miliona evra u solarne elektrane
» Glas poduzetnika: Poduzetnici šokirani novim ugovorima o opskrbi plinom
» Turska želi potpisati sporazum o opskrbi prirodnim plinom s Irakom
» Puljak: Splitom upravlja 500 ljudi, to je dovoljno za grad veličine Berlina; Tolušić: SDP je napravio kaos u sustavu
» Hrvati "otkrili" Sunce, ulažu 100 miliona evra u solarne elektrane
» Glas poduzetnika: Poduzetnici šokirani novim ugovorima o opskrbi plinom
» Turska želi potpisati sporazum o opskrbi prirodnim plinom s Irakom
Page 4 of 4