Kako su nas pljačakali
Page 1 of 1
Kako su nas pljačakali
Priča počinje kasnih devedesetih i početkom dvijetisućitih kad su Belje i PIK Vrbovec – mesna industrija poslovali s velikim problemima i gubicima. Kako bi zadržale glavu iznad vode obje tvrtke su za redovno poslovanje morale dizati kredite, a kako se radilo o vrlo rizičnim plasmanima jedini način da od banaka dobiju te kredite je bio da im država odobri jamstva, odnosno da država garantira za povrat kredita.
Nekako je teško povjerovati da su se u Hrvatskom fondu za privatizaciju jednostavno zbunili i slučajno zaboravili u ugovor o prodaji dionica PIK-a Vrbovec staviti i odredbe da Agrokor mora poduzeti radnje kako bi se oslobodile državne garancije. Konkretne posljedice postaju očite iz proračuna u godinama koje su slijedile.
Sukus cijelog slučaja je da su porezni obveznici, građani ove države, umjesto Todorićevog Agrokora otplaćivali kredite PIK-a Vrbovec i Belja.forum tm
Nekako je teško povjerovati da su se u Hrvatskom fondu za privatizaciju jednostavno zbunili i slučajno zaboravili u ugovor o prodaji dionica PIK-a Vrbovec staviti i odredbe da Agrokor mora poduzeti radnje kako bi se oslobodile državne garancije. Konkretne posljedice postaju očite iz proračuna u godinama koje su slijedile.
Sukus cijelog slučaja je da su porezni obveznici, građani ove države, umjesto Todorićevog Agrokora otplaćivali kredite PIK-a Vrbovec i Belja.forum tm
Re: Kako su nas pljačakali
I futur, jer pljačka tek slijedi, kad stigne cash od lešinara iz SŠA, tj. USA.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:I futur, jer pljačka tek slijedi, kad stigne cash od lešinara iz SŠA, tj. USA.
ja se veselim takvom futuru ovdje na ovim prostorima su sve generacije do sada prošle najmanje tri države tri pasoša tri državljanstva itd pa moramo i mi. jednu smo prošli druga sadašnja je na aparatimah budu je isključili sa aparatah uskoro i uskoro sljedi treća država.
Guest- Guest
prokleti komunisti
2014-04-19
prckov wrote:prokleti komunisti
đe si bolan prco krava te ubola...
Guest- Guest
gnjeco ba, deder vidi kako napreduje proizvodnja ovcijeg sira u bugarskojGnječ wrote:prckov wrote:prokleti komunisti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:gnjeco ba, deder vidi kako napreduje proizvodnja ovcijeg sira u bugarskojGnječ wrote:prckov wrote:prokleti komunisti
vidio ba. napreduje bolan.
Guest- Guest
ona me je ostavila zbog vina me napustila
sta mi radis ooooj kafanoooo
udri donalde
Jakove izdrzi
udri donalde
Jakove izdrzi
2014-04-19
dobroGnječ wrote:prckov wrote:gnjeco ba, deder vidi kako napreduje proizvodnja ovcijeg sira u bugarskojGnječ wrote:prckov wrote:prokleti komunisti
vidio ba. napreduje bolan.
idi sad popi caj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ona me je ostavila zbog vina me napustila
udri donalde
Jakove izdrzi
e kru' ti jebem i kafanu...
Guest- Guest
koga to nas, mene nisu opljackali
pleme nema nista sa pikom vrbovec i ostalim sranjima
nas pljackaju putem pedevea jer nesto moramo kupovat i od vas
koje je to pleme nikad nisam pitao?
Guest- Guest
di mi je provo oso
2014-04-19
plemeGnječ wrote:Leviathan2 wrote:koga to nas, mene nisu opljackali
koje je to pleme nikad nisam pitao?
nemamo imena jer smo sastavljeni iz raznijeh plemena koja cu cinila veliko pleme,
komplicirano za objasnit
jednostavno se zovemo pleme
ime i nije potrebno,
naseljavali su medjurjecje nekad davno , od kupe do morave, sava nam je bila sjeverna granica a prema jugu delnice gracac livno konjic foca, prijepolje i tak prema istoku, ispod juznije su bili srbi a sjeverno i sjeverozapadno hrvati i jos neka manja plemena, (slovenci se nigdje ne spominju u nasim kronikama)
provocator wrote:Priča počinje kasnih devedesetih i početkom dvijetisućitih kad su Belje i PIK Vrbovec – mesna industrija poslovali s velikim problemima i gubicima. Kako bi zadržale glavu iznad vode obje tvrtke su za redovno poslovanje morale dizati kredite, a kako se radilo o vrlo rizičnim plasmanima jedini način da od banaka dobiju te kredite je bio da im država odobri jamstva, odnosno da država garantira za povrat kredita.
Hmmmm; da smo odmah na POČETKU stvaranja tobožnje države neke LIKOVE javno skratili za glavu ; ovaj narod bi imao neku VIZIJU POŠTENJA i smijer u kojem bi se išlo !!
Guest- Guest
Piramidalna shems, za godinu dvije ovo ce biti tek crtica s obzirom na ono što slijedi
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
Page 1 of 1