Zašto je HDZ smeće
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Zašto je HDZ smeće
Briga me za EU. Hrvatska treba intenzivirati ekonomsku suradnju s Kinom, Južnom Korejom, Japanom, Kanadom, Australijom, Rusijom i SAD-om.Regoč wrote:I kako ćemo se opravdati pred Eunijom?melkior wrote:Uz dobru pripremu, sve je gotovo u roku 24 sata.Regoč wrote:Ne bih imal ništa protiv Noći dugih noževah kad bi bila izvedena kirurški precizno (da ne pogodi nevine) i brzo (da se ne razvlači kao državni udar u Turskoj).melkior wrote:Pa to je to. Pinochet je u pravu. HDZ je interesna grupacija uhljeba koji će glasati za HDZ makar im Veliki vođa jebao mater u guzicu na sred Trga bana Jelačića.Regoč wrote:
Nije li već bilo takvo što? Kako smo to ono zvali? A da, Noć dugih noževah!!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pitat će te za ljudska prava.melkior wrote:Briga me za EU. Hrvatska treba intenzivirati ekonomsku suradnju s Kinom, Južnom Korejom, Japanom, Kanadom, Australijom, Rusijom i SAD-om.Regoč wrote:I kako ćemo se opravdati pred Eunijom?melkior wrote:Uz dobru pripremu, sve je gotovo u roku 24 sata.Regoč wrote:Ne bih imal ništa protiv Noći dugih noževah kad bi bila izvedena kirurški precizno (da ne pogodi nevine) i brzo (da se ne razvlači kao državni udar u Turskoj).melkior wrote:
Pa to je to. Pinochet je u pravu. HDZ je interesna grupacija uhljeba koji će glasati za HDZ makar im Veliki vođa jebao mater u guzicu na sred Trga bana Jelačića.
HDZ je posljednji bastion socijalizma. Hrvatska se neće riješiti socijalizma dok se ne uništi HDZ, skupa sa Šeksom, Gregorićem, Mesićem, Valentićem.
2015-08-09
Isto kao i Saudijsku ArabijuRegoč wrote:Pitat će te za ljudska prava.melkior wrote:Briga me za EU. Hrvatska treba intenzivirati ekonomsku suradnju s Kinom, Južnom Korejom, Japanom, Kanadom, Australijom, Rusijom i SAD-om.Regoč wrote:I kako ćemo se opravdati pred Eunijom?melkior wrote:Uz dobru pripremu, sve je gotovo u roku 24 sata.Regoč wrote:
Ne bih imal ništa protiv Noći dugih noževah kad bi bila izvedena kirurški precizno (da ne pogodi nevine) i brzo (da se ne razvlači kao državni udar u Turskoj).
2015-08-09
Oni imaju naftu. A mi Anemiju Minor.melkior wrote:Isto kao i Saudijsku ArabijuRegoč wrote:Pitat će te za ljudska prava.melkior wrote:Briga me za EU. Hrvatska treba intenzivirati ekonomsku suradnju s Kinom, Južnom Korejom, Japanom, Kanadom, Australijom, Rusijom i SAD-om.Regoč wrote:I kako ćemo se opravdati pred Eunijom?melkior wrote:
Uz dobru pripremu, sve je gotovo u roku 24 sata.
"U najvećem političkom kurvarluku u povijesti hrvatske demokracije ispada da HNS-ovci ipak imaju više obraza od novih partnera, jer nisu spremni izdati ideologiju svojih birača, za razliku od vrhuške HDZ-a. Dosljedno koalicijskom sporazumu očekujemo Milijana Brkića i viteza Reinera na čelu ovogodišnjeg Pridea zajedno s veteranom Vrdoljakom, a HNS-ovce eventualno na grobu prvog hrvatskog predsjednika s desnicom na srcu." Nino Raspudić
Nino u sridu :D
Nino u sridu :D
Guest- Guest
"Ima nešto iritantno oholo u tome da ponudiš perverznu koaliciju stranci koja se tvojim biračima najviše gadi, pri čemu im predaš upravo polje vrijednosti, u kojem se, tobože, najviše razlikuješ." Nino Raspudić
Nino u sridu x 2 :D
Nino u sridu x 2 :D
Guest- Guest
"HDZ-u kao najopasniji takmac i dalje ostaje Most, kojem poraz u Metkoviću može biti ljekovit i pomoći im da se konačno odlijepe od lokalne fiksacije. Sad se vidi da su mostovci bili u pravu kad su upozoravali na HDZ-ovu pripremu igranke s HNS-om, a desni birači trebali bi imati na umu da je Most šupirao Stipu Mesića, dok bi HDZ njegovoj političkoj djeci dao da oblikuju vašu djecu te da je Most gurao otvaranje arhiva, dok ovi širom otvaraju vrata titoistima koji teže 2%." Nino Raspudić
Nino u sridu x 3 :D
Nino u sridu x 3 :D
Guest- Guest
jbte, ovo je najbolji komentar na ovom forum ud kada sam prvi put zasao na njegakaja wrote:šta je tebi toliko dosadno u životu da bi se bavio ideologijom? tako ti je sve ostalo super..Regoč wrote:Ne osporavajući pojedinačne slučajeve, ovo ti je neutemeljeno poopćavanje. Da lopovah ima, ima ih. Posvuda. No, ideologijski bi mi takva stranka odgovarala. Karamarkov HDZ ili pravaštvo.kaja wrote:joj daj šuti, to je tek skupina za povraćatiRegoč wrote:kaja wrote:
joj kako bi to bilo super, prodali bi mamu za pol burekaA, to možeš svakomu prigovoriti. Svaki poslovni ugovor je odustajanje od diela maksimalističkih ciljevah kako bi ostvaril njeku korist pa je li i to "prodaja majke"? Jaka pravaška stranka razbistrila bi ideologijsku kaljužu koja se sve više zamućuje. Iz ovoga Plenkovićeva poteza proizišlo je barem jedno dobro, a to je da je jugoslovenska struja ostala bez HNS-a, barem čini se na prvu. Sad će pokušati ugniezditi se u SDP-u, ali nadam se da će ih i od tamo pomesti idući predsjednik. Možda već i Bero ako se želi održati.
na ramenu imaju istovirano JNA preko čega stave crnu košulju i laprdaju o titu a gledaju gdje bi što maznuli
mislim, ljudi imaju ozbiljnih problema, velike poreze, blokade, kredite, bacaju ih van iz stana zbog 1000 kuna a ti i par njih bi se bavili ideologijom i plakatima iz 1941, mama-tata-6 djece -svima grb na glavi a zastava u guzici! pa koji vam je kiki ljudi više...
Mostovci su u mnogo čemu bili u pravu, tj. jesu u pravu. Greška Mosta što jednostavno ne možeš biti član vlasti, a istovremeno kontinuirano ukazivati što u toj vlasti ne valja. To je iritantno, kontraproduktivno i neodrživo.
Sada je tako je kako je. Piarovci trebaju razraditi afirmativnu strategiju. Božo ne smije izgledati kao žalosna vrba, već poput Kolinde nabaciti osmijeh od uha do uha i pričati bajke ....
To je šifra z uspjeh u RH.
Mostovci su u mnogo čemu bili u pravu, tj. jesu u pravu. Greška Mosta što jednostavno ne možeš biti član vlasti, a istovremeno kontinuirano ukazivati što u toj vlasti ne valja. To je iritantno, kontraproduktivno i neodrživo.
Sada je tako je kako je. Piarovci trebaju razraditi afirmativnu strategiju. Božo ne smije izgledati kao žalosna vrba, već poput Kolinde nabaciti osmijeh od uha do uha i pričati bajke ....
To je šifra z uspjeh u RH.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
MaximusDecimusMiridije wrote:Jebeš takav uspjeh.
OK .... ali je to pretužna istina trenutne hrvatske stvarnosti.
2017-06-06
Šalu nastranu ....mislim da bi trebali strateški imati šemu "ne okreći sine". Dakle, prioritet bi trebao biti sadašnje i buduće vrijeme (što zpravo stvarno i jest)....
Fokusirati se na to što se može učiniti, popraviti za dobrobit naroda i države tako da se što manje ukazuje na propuste, a što više na rješenja.
Fokusirati se na to što se može učiniti, popraviti za dobrobit naroda i države tako da se što manje ukazuje na propuste, a što više na rješenja.
2017-06-06
to pod uvjetom da aktualni političari uopće znaju što je rješenje i što treba napraviti, i da to znaju i mogu provesti u djeloorion wrote:Fokusirati se na to što se može učiniti, popraviti za dobrobit naroda i države tako da se što manje ukazuje na propuste, a što više na rješenja.
a ozbiljno sumnjam da išta od toga znaju i mogu, oni se na rješenja mogu samo slučajno popiknuti ili ih netko izvana treba natjerati
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:
a ozbiljno sumnjam da išta od toga znaju i mogu, oni se na rješenja mogu samo slučajno popiknuti ili ih netko izvana treba natjerati
Pa zašto su nas priznali i dali nam državu ako nas ne misle uzdržavati?
Znali su oni kakvi smo mi.
crvenkasti-
2014-04-17
Most je kvalitetna alternativa hadezenjarama....samo nije to lako izgurati....hd ima legije i legije...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Otkad ti pišeš protiv HDZ-a?epikur37 wrote:Most je kvalitetna alternativa hadezenjarama....samo nije to lako izgurati....hd ima legije i legije...
Regoč wrote:Otkad ti pišeš protiv HDZ-a?epikur37 wrote:Most je kvalitetna alternativa hadezenjarama....samo nije to lako izgurati....hd ima legije i legije...
Dugo vremena samo nam se razlikuju alternative. Ako je to pravaska opcija onda sam radije za hdz....a inace sam za preporod hdza ili dostojnu konzervativnu i umjereno desnu alternativu koja se zrcalu u mostu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovo je koren problema,
Orijon govori o rješenju problemov na dobrobit noroda- ne postoji dobrobit noroda.
Postoje samo organizacije koje se tuču ki će mon nasilno školovanon ditetu napisati program.
Orijon govori o rješenju problemov na dobrobit noroda- ne postoji dobrobit noroda.
Postoje samo organizacije koje se tuču ki će mon nasilno školovanon ditetu napisati program.
2014-04-16
Dobro, meni su opcije karamarkićizacija HDZ-a ili pravaštvo. No, i Most je ideologijski naš, iako mi se čine naivnima i nekooperativnima za ozbiljnu vlast.epikur37 wrote:Regoč wrote:Otkad ti pišeš protiv HDZ-a?epikur37 wrote:Most je kvalitetna alternativa hadezenjarama....samo nije to lako izgurati....hd ima legije i legije...
Dugo vremena samo nam se razlikuju alternative. Ako je to pravaska opcija onda sam radije za hdz....a inace sam za preporod hdza ili dostojnu konzervativnu i umjereno desnu alternativu koja se zrcalu u mostu.
nema normalne opcije u RH sto se tice politike..hDZ,SDP je isto,HSP,je kurac od ofce,planiraju buducnost,temeljeci politiku na proslosti-prilicno retardirano..ostalo.nis s nicim..
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Zašto je nogomet smeće?
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 6 of 13