ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stvarni smisao Europske Unije???

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Stvarni smisao Europske Unije??? - Page 3 Empty Re: Stvarni smisao Europske Unije???

Post by Michael1 24/4/2014, 13:19

RayMabus wrote:
Michael1 wrote:
RayMabus wrote:Jedino šta se konta je dijete ili dva manje u Hrvatskoj. Pad nataliteta. Ja djece nemam. Piši dvoje manje minimalno.

Sta cekas? Pravi djecu dok je vrijeme! :beer
Nisam ja tema al ono pošto je u osnovi moj slucaj sve na isti kalup ko i sa ostalima odgovor ti je : nisam blesav. Živimo u emanicpaciji. Žene šefuju tj bar pokušavaju. Ne pada mi na pamet imat išta sa debilima. Kakva djeca sa takvima. ZABORAVI.

Oprosti, salio sam se i nisam te htio osobno involvirati u reprodukciju! jocolor 
Ali ipak djeca bi bila radost u kuci jednog pametnog covjeka, kao sto si ti.

Michael1

2014-04-23

Back to top Go down

Stvarni smisao Europske Unije??? - Page 3 Empty Re: Stvarni smisao Europske Unije???

Post by Michael1 24/4/2014, 13:22

RayMabus wrote:Neka im država pravi djecu i financira ih kad su vec donijeli takve zakone koji su na štetu oceva.

Ajde covice brale sa time imat posla ono. Ludo nit hebi niti doma vodi.

Kad ekonomska kriza bude još veca i na vlast dođu nekakvi desnicari i ti se zakoni malo promjene onda cemo vidit šta i kuda no u osnovi dobar dio generacija je nepovratno reprodukcijski izgubljen zbog puštanja njima da im ide voda na njihov mlin.

Nemoj sada preopterecivati drzavu. bounce  Zar ne vidis kako se oni zele brinuti o djeci i odgajati ih, kako bi djeca vec od samih jaslica bila zadojena mlijekom relativistickog egalitarizma. Kao toboze vode idealnu politiku za obitelj i djecu, ali u stvari vode najrepresivniju politiku u tom pogledu, koja se uopce moze zamisliti. Kao da je dio plana sijati iluzije i znjati lakovjernost.

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by immortal 24/4/2014, 19:02

RayMabus wrote:Neka im država pravi djecu i financira ih kad su vec donijeli takve zakone koji su na štetu oceva.

Ajde covice brale sa time imat posla ono. Ludo nit hebi niti doma vodi.
čudim se da si protiv gaya
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Michael1 25/4/2014, 07:31

Niti za niti protiv! Tolerancija!
Ali da im se dozvoli adopcija djece, to ide predaleko. To da im dozvoljavaju ravnopravnost partnerstva sa heteroseksualnim brakom, i to je previse dobrog najedanput.

Obitelj se iskljucivo temelji na muzi, zeni i po mogucnosti djeci. Sve ostalo su farse i postmodernisticko pomodarstvo.
Zele iskljucivo unistiti krscanski Moral i kulturu. Ono sto krscanstvo osudjuje, to je za postmoderniste "IN". Ono sto krscanstvo protezira kao moralnu vrijednost, postmodernisti ocjenjuju kao zlo i lose.

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by aben 25/4/2014, 07:59

mortal-joint wrote:
RayMabus wrote:   

od davnina su se mladi ženili od 15-e godine do starosti pa tako i danas
Rendić je radia analizu šibenskog kraja u 19 st., čini mi se, i izračuna da je prosječna dob za udaju bila 25,5 godina

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Michael1 25/4/2014, 19:23

Ma kakve analize trebas? Prije su ljudi zivjeli kratko i morali su naci modus reprodukcije, koji bi bio i ucinkovit i moralno zastupljen.

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by aben 25/4/2014, 20:00

Michael1 wrote:Ma kakve analize trebas? Prije su ljudi zivjeli kratko i morali su naci modus reprodukcije, koji bi bio i ucinkovit i moralno zastupljen.

lik je objasnia da je riječ o pomorskoj orjentaciji toga kraja, djevojka i mladić bi se zagledali, obećali jedno drugom ionda je on iša na brod desetak godina.

Izresla ruža rumena
Na brigu tiha dunaja
Čuvala je divojka
Rasplela žute kosice
A tu prolazi miad junak
I nazivlje joj dobar dan
Što si mi dušo zlovoljna
Al si se s dragim svadila
A ona njemu govori
Nisam se s dragim svadila
Neg evo ima devet ljet
Da dragog nisam vidila
Bi li ga dušo poznala
U svem bi rekla da si ti
Tude se dragi poznaše
Za ljubav tance igraše.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 25/4/2014, 20:02

https://www.youtube.com/watch?v=AKChXsVYr4M

kvaliteta nikakva, al špiro je tu pa bolje da postoji išta nego ništa:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 25/4/2014, 20:58

aben wrote: al špiro je tu 
 affraid  molim..tko???
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 25/4/2014, 21:02

najbolji tenor u hrv

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 25/4/2014, 21:03

aben wrote:najbolji tenor u hrv
aha
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2014, 21:59

Smisao? Vrlo jednostavno..ubiti identitet jednog naroda....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero0 26/4/2014, 01:30

Za mene je EU bila, i još uvijek je, zemlja neslutenih mogućnosti za mladog čovjeka. Bez EU nikad ne bih saznao što sam i tko sam... i koliko vrijedim. U EU se osjećam nesputano, slobodno i sigurno.  Sve o čemu sam kao dijete sanjao postigao sam i to mi je danas najveći problem. Paradoksalno, ali je tako. 
Ti, da, ti tamo u ćošku, šta si se stiskao? Koji ti je, probudi se...EU ima 500 mio stanovnika, plus u Americi još 300...To je tvoj svijet, koji čeka da ga osvojiš. Ne on tebe, nego ti njega. Nikad ne razmišljaj što je iza ćoška, samo kreni... Ne boj se, jer te vodi tvoj "Ja", on najbolje zna kud treba i što je za tebe najbolje. Nisam ništa rekao napamet, već iz vlastitog iskustva.
Ero0
Ero0

2014-04-24

Back to top Go down

Post by Ero0 26/4/2014, 01:40

selica wrote:Smisao? Vrlo jednostavno..ubiti identitet jednog naroda....

Ne može se ovo poništit. Ovo tek može procvjetati. Američkom organizatoru (komisiji) je trebalo manje od jednog minuta da se ujedini u mišljenju i da kažu : Da, to hoćemo, upravo to...
Ero0
Ero0

2014-04-24

Back to top Go down

Post by Michael1 26/4/2014, 07:56

aben wrote:
Michael1 wrote:Ma kakve analize trebas? Prije su ljudi zivjeli kratko i morali su naci modus reprodukcije, koji bi bio i ucinkovit i moralno zastupljen.

lik je objasnia da je riječ o pomorskoj orjentaciji toga kraja, djevojka i mladić bi se zagledali, obećali jedno drugom ionda je on iša na brod desetak godina.

Izresla ruža rumena
Na brigu tiha dunaja
Čuvala je divojka
Rasplela žute kosice
A tu prolazi miad junak
I nazivlje joj dobar dan
Što si mi dušo zlovoljna
Al si se s dragim svadila
A ona njemu govori
Nisam se s dragim svadila
Neg evo ima devet ljet
Da dragog nisam vidila
Bi li ga dušo poznala
U svem bi rekla da si ti
Tude se dragi poznaše
Za ljubav tance igraše.

Vrlo lijepa pjesmica!
Pa znas, ja sam ti odrastao u Bolu na Bracu, a i tamo ima takvih lijepih, ili cak i ljepsih pjesmica o "dragima" koji su bili na moru, a njihove drage kod kuce!
Trbuhom za kruhom, za Hrvate to i danas vrijedi.

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 26/4/2014, 08:00

Ero0 wrote:Za mene je EU bila, i još uvijek je, zemlja neslutenih mogućnosti za mladog čovjeka. Bez EU nikad ne bih saznao što sam i tko sam... i koliko vrijedim. U EU se osjećam nesputano, slobodno i sigurno.  Sve o čemu sam kao dijete sanjao postigao sam i to mi je danas najveći problem. Paradoksalno, ali je tako. 
Ti, da, ti tamo u ćošku, šta si se stiskao? Koji ti je, probudi se...EU ima 500 mio stanovnika, plus u Americi još 300...To je tvoj svijet, koji čeka da ga osvojiš. Ne on tebe, nego ti njega. Nikad ne razmišljaj što je iza ćoška, samo kreni... Ne boj se, jer te vodi tvoj "Ja", on najbolje zna kud treba i što je za tebe najbolje. Nisam ništa rekao napamet, već iz vlastitog iskustva.

Najopasnija, cak bi se moglo reci,  cista apokalipticna tvorevina u svijetu, koja ce svijet promjenuti, a mozda i unistiti svojim opasnim radom i bezobzirnom i nehumanom politikom. Tvorevina u kojoj poreznici spasavaju banke i njihove kockare, a kada se oporave onda im opet uzmu novac za kockanje, po EU- standardima i zakonima. Bogati postaju sve bogatiji, a siromasi sve siromasniji.
Tko jos treba takvu tviorevinu relativizma i totalitarizma? NITKO! Ljudi se bune i pokazat ce to i na izborima.

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 26/4/2014, 08:02

selica wrote:Smisao? Vrlo jednostavno..ubiti identitet jednog naroda....

Pametna glavica! Svih naroda! :}

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 26/4/2014, 08:02

mortal-joint wrote:
aben wrote:najbolji tenor u hrv
aha

Oje!

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by Michael1 26/4/2014, 08:03

aben wrote:https://www.youtube.com/watch?v=AKChXsVYr4M

kvaliteta nikakva, al špiro je tu pa bolje da postoji išta nego ništa:)

Hvala prijatelju! Fantasticna pjesma, a i "klapa" .

Male
2014-04-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2014, 09:18

Michael1 wrote:

Najopasnija, cak bi se moglo reci,  cista apokalipticna tvorevina u svijetu, koja ce svijet promjenuti, a mozda i unistiti svojim opasnim radom i bezobzirnom i nehumanom politikom. Tvorevina u kojoj poreznici spasavaju banke i njihove kockare, a kada se oporave onda im opet uzmu novac za kockanje, po EU- standardima i zakonima. Bogati postaju sve bogatiji, a siromasi sve siromasniji.
Tko jos treba takvu tviorevinu relativizma i totalitarizma? NITKO! Ljudi se bune i pokazat ce to i na izborima.
Tocno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Avatar 27/4/2014, 02:41

Ero0 wrote:Za mene je EU bila, i još uvijek je, zemlja neslutenih mogućnosti za mladog čovjeka. Bez EU nikad ne bih saznao što sam i tko sam... i koliko vrijedim. U EU se osjećam nesputano, slobodno i sigurno.  Sve o čemu sam kao dijete sanjao postigao sam i to mi je danas najveći problem. Paradoksalno, ali je tako. 

Ako je po tebi EU "zemlja" neslutenih mogućnosti pitam se zašto mladi ljudi iz zapadne Europe žele van u Ameriku i Kanadu, jer nisu imali tvoju sreću saznati što su i tko su u komunističkoj diktaturi, jel' to ? 

Osjećaš se sigurnim EU, dojdi malo sim, budem ti pokazal uživo da nisi u zapadnoj Europi nigdje na sigurnom. Ne prođe dan a da nije jedan bijelac napadnut samo što je bijelac. 

Ako si čekao EU da saznaš tko si i koliko vrijediš, bojim se da je tvoja vrijednost ravna nuli. Nijedna država, politička umjetna tvorevina ne može biti ravnalo kojim procjenjujemo svoju vlastitu vrijednost. Tu činjenicu su tebe godine trebale naučiti, sve ostalo je samo laprdanje....

2014-04-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics