Tko će imati koristi od seobe naroda?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tko će imati koristi od seobe naroda?
sa index.hr nas upozorli da je ovaj u thank you maici FSA drug i da smo djubrad ksenofobna rasistička, nije on nika'ki islamista
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
hahahahahahahhhaasilovski wrote:
osim toga nisu ni Huni, Avari i Goti bili nešto napredni dapače, a svi znamo kako je to prošlo Za Rimljane, stoga ne znam prvo treba pohvatati forumaše koji su se kleli u drocu iz Lajpciga i onda možemo početi nešto novo :)
Guest- Guest
Za Hrvatsku jos ima nade dok smo zivi asila i ja, a poslije,...tko zna:)
dijagram-
2015-08-09
...vi što ne cijepate drva, nego se grijete na dugme, slabu utjehu ostavljate.dijagram wrote:Za Hrvatsku jos ima nade dok smo zivi asila i ja, a poslije,...tko zna:)
Guest- Guest
ish, to sam radio vec s deset godina ko velikikofein wrote:...vi što ne cijepate drva, nego se grijete na dugme, slabu utjehu ostavljate.dijagram wrote:Za Hrvatsku jos ima nade dok smo zivi asila i ja, a poslije,...tko zna:)
asila, e on jest cuger i gradska bitanga al mozda neki kurac bude od koristi,volju ima:)
dijagram-
2015-08-09
uglavnom, 21 stoljece ce biti kao i 20eto. To jest, stoljece ograda i zidova. Inace, ljevicarskoj paradigmi se moze pristupat samo na jedan nacin, a to je- tjerati po njihovom do apsurda. ZnaĆi, ajmo ih uvest sve, svi, citavu afriku i bliski istok, sve do jednog, posadit im ih na glave. Jedino tako. A razlika izmedu slike koju podastire medijski i pliticki establisment, i slike koju obicni ljudi imaju u glavi je drastiĆna. I kad polako kuva u pasiviziranim i krivnjom ispacenim i iskompleksiranim njemcima, onda znaj da je barometar na vrhu
Da dobri momci iz FSA koji vole jesti organe mrtvim neprijateljima, pa jel može bolji kada doći u Švabijunevjestin_razbojnik wrote:sa index.hr nas upozorli da je ovaj u thank you maici FSA drug i da smo djubrad ksenofobna rasistička, nije on nika'ki islamista
Kermit-
2014-04-17
inace rapi su bijednici, oni stavrno jesu bijednici, siromasni, neuhranjeniu, neobrazovani ispaceni bijednici, i zapravo oni nisu problem, problem su elite i salonski ljevicari koji te jadne ljude stavljaju u kontekst u kojem prirodno ne pripadaju, i tim cinom stavarju socijalne tenzije koje ce se opet odbit, a kome drugome, neg jadnim arapima o glavu,, da imaju imalo pameti, ostali bi tamo di jesu.
Xjokerman wrote:uglavnom, 21 stoljece ce biti kao i 20eto. To jest, stoljece ograda i zidova. Inace, ljevicarskoj paradigmi se moze pristupat samo na jedan nacin, a to je- tjerati po njihovom do apsurda. ZnaĆi, ajmo ih uvest sve, svi, citavu afriku i bliski istok, sve do jednog, posadit im ih na glave. Jedino tako. A razlika izmedu slike koju podastire medijski i pliticki establisment, i slike koju obicni ljudi imaju u glavi je drastiĆna. I kad polako kuva u pasiviziranim i krivnjom ispacenim i iskompleksiranim njemcima, onda znaj da je barometar na vrhu
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kofein wrote:....ima 17godišnju kćer, pa ga to i ždere.kic wrote:pa sad pusti kćer vani da izađe.kofein wrote: kaže, izbjeglice vole šetat po gradu u grupi od 20-30 njih, sve muški. Milina
To je već prestaro za njih, možda nije djevica...............imal koja mladja, od 7-13 God.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Moji roditelji putem k nama, u petak su stigli, vidjeli su nekoliko skupina kaj pješače kroz Austriju. A od jutros izgleda i HR je dio rute
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Koristi pogodnosti
» Koristi za Srbiju od pregovora sa EU
» Neka koristi i od Bidena
» Zašto Rusija Više NE KORISTI MIG 29?
» Koristi pogodnosti
» Koristi za Srbiju od pregovora sa EU
» Neka koristi i od Bidena
» Zašto Rusija Više NE KORISTI MIG 29?
Page 2 of 2