Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba
Page 1 of 1
Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba
http://www.dnevno.hr/magazin/v-i-p-studio/tony-cetinski-sokirao-objavom-odlazim-1031720/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba
ne znam koga uopće zanimaju objave rečenog 'umjetnika' a kamoli da bi neki njima bili šokirani ?
u svakom slučaju, čovjek se vraća doma, ništa šokantno, pače, normalno u ovim našim krajevima....
ljudi nakon 30, 40 ili više godina u tuđini, vrate se u rodni zavičaj da bi proživjeli još par godina i tu bili kopani....
tako je barem bilo sa starijim generacijama, za mlađe ne bih dao ruku u vatru, ovi koji npr. danas idu vani, mislim da ih se dobar dio ne planira vraćati niti u kapselima, jednostavno su razočarani neimanjem bilo kakve prilike, stariji su uvijek mogli okriviti komuniste i jugu, a hrvatsku izdizati kao nešto sveto....
u svakom slučaju, čovjek se vraća doma, ništa šokantno, pače, normalno u ovim našim krajevima....
ljudi nakon 30, 40 ili više godina u tuđini, vrate se u rodni zavičaj da bi proživjeli još par godina i tu bili kopani....
tako je barem bilo sa starijim generacijama, za mlađe ne bih dao ruku u vatru, ovi koji npr. danas idu vani, mislim da ih se dobar dio ne planira vraćati niti u kapselima, jednostavno su razočarani neimanjem bilo kakve prilike, stariji su uvijek mogli okriviti komuniste i jugu, a hrvatsku izdizati kao nešto sveto....
Iknar pak tvrdi da Cetinski ide iz Zagreba,jer navodno ne može podnijeti pored sebe Žaka Houdeka koji je puno bolji pjevač.
2014-04-22
ugledni news portal koji je tu 'vijest' objavio, inače poznat i po forumašu koji je novinar na istom portalu.Totenkopf wrote:ne znam koga uopće zanimaju objave rečenog 'umjetnika' a kamoli da bi neki njima bili šokirani ?
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=9GYUbY29vi8
Fali mi puno toga Zagrebe što mi ti nažalost ne možeš dati ali nešto mi je ipak najvažnije, a to je MIR i osjećaj pripadnosti", napisao je među ostalim Cetinski
to je ono sto beograd pruzi svima koji se ubace.
ima samo jedan uslov, da ti zavolis beograd,
da ga smatras svojim.
beograd pripada svima koji ga zavole.
da nije tako ne bi u bg bilo toliko " stranaca "
sa prostora ex yuge.
Fali mi puno toga Zagrebe što mi ti nažalost ne možeš dati ali nešto mi je ipak najvažnije, a to je MIR i osjećaj pripadnosti", napisao je među ostalim Cetinski
to je ono sto beograd pruzi svima koji se ubace.
ima samo jedan uslov, da ti zavolis beograd,
da ga smatras svojim.
beograd pripada svima koji ga zavole.
da nije tako ne bi u bg bilo toliko " stranaca "
sa prostora ex yuge.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
psotujem ljude koji cijene svoj kraj od kdua dolaze,ali TOny najvecim djelom nemoze podnijeti ŽAKA koji ima puno bolje glasovne mogucnosti a jso ej ic astan covjek vjeran Bogu a ne straca koja se pofuka svudajastreb wrote:Iknar pak tvrdi da Cetinski ide iz Zagreba,jer navodno ne može podnijeti pored sebe Žaka Houdeka koji je puno bolji pjevač.
ja mislim d aje Žak glavni razlog,gledao ga je na TV i osobno blizu i nemoze podnijeti puno bolje pjevace os njega,prema Zaku i nekima ispada kao klasa-OPTIMIST
2014-04-22
jak, on je
više reklamira svoju posebnost,
" vanjštinu " i " glazbeno " ekperimintisanje
koje jednostavno nema trziste sem u krugovima
placenih muzickih kriticara
ko ga Y )
koje jednostavno nema trziste sem u krugovima
ko ga Y )
2017-05-25
Ma to nisam rekao ja,već Iknar. Žak po meni nema ni približno veliku popularnost kao Tony cetinski. Mislim da je nakon Toše Proeskog i najpopularniji pjevač u regiji.pizzon wrote:jak, on je
koje jednostavno nema trziste sem u kruogvima
2014-04-22
ne znam, mozda je zeljko malkice jaci !?jastreb wrote:Ma to nisam rekao ja,već Iknar. Žak po meni nema ni približno veliku popularnost kao Tony cetinski. Mislim da je nakon Toše Proeskog i najpopularniji pjevač u regiji.pizzon wrote:jak, on je
koje jednostavno nema trziste sem u kruogvima
tu je i dino merlin, dosta zavisi od brojnosti
naroda kome se pripada ??
mada, toni u srbiji super prolazi
2017-05-25
Po mome mišljenju ipak je najpopularnija Ceca.pizzon wrote:
ne znam, mozda je zeljko malkice jaci !?
2014-04-22
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» cetinski izdao
» Toni Cetinski žrtva hakera
» ŽENA VRIŠTI, TONI CETINSKI DIVLJA ZA VOLANOM
» Cetinski: Neću održati koncert ukoliko se covid-potvrde za ulaz na Advent ne ukinu
» cetinski izdao
» Toni Cetinski žrtva hakera
» ŽENA VRIŠTI, TONI CETINSKI DIVLJA ZA VOLANOM
» Cetinski: Neću održati koncert ukoliko se covid-potvrde za ulaz na Advent ne ukinu
Page 1 of 1