ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba

Go down

Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba Empty Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba

Post by jastreb 8/6/2017, 11:55

http://www.dnevno.hr/magazin/v-i-p-studio/tony-cetinski-sokirao-objavom-odlazim-1031720/
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba Empty Re: Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba

Post by jastreb 8/6/2017, 11:55

Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba 1f625
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba Empty Re: Tony Cetinski šokirao objavom-Odlazim iz Zagreba

Post by T. 8/6/2017, 12:01

ne znam koga uopće zanimaju objave rečenog 'umjetnika' a kamoli da bi neki njima bili šokirani ?
u svakom slučaju, čovjek se vraća doma, ništa šokantno, pače, normalno u ovim našim krajevima....
ljudi nakon 30, 40 ili više godina u tuđini, vrate se u rodni zavičaj da bi proživjeli još par godina i tu bili kopani....
tako je barem bilo sa starijim generacijama, za mlađe ne bih dao ruku u vatru, ovi koji npr. danas idu vani, mislim da ih se dobar dio ne planira vraćati niti u kapselima, jednostavno su razočarani neimanjem bilo kakve prilike, stariji su uvijek mogli okriviti komuniste i jugu, a hrvatsku izdizati kao nešto sveto....

2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 8/6/2017, 12:03

Iknar pak tvrdi da Cetinski ide iz Zagreba,jer navodno ne može podnijeti pored sebe Žaka Houdeka koji je puno bolji pjevač.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 8/6/2017, 12:06

Totenkopf wrote:ne znam koga uopće zanimaju objave rečenog 'umjetnika' a kamoli da bi neki njima bili šokirani ?
ugledni news portal koji je tu 'vijest' objavio, inače poznat i po forumašu koji je novinar na istom portalu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pizzon2 8/6/2017, 12:10

https://www.youtube.com/watch?v=9GYUbY29vi8

Fali mi puno toga Zagrebe što mi ti nažalost ne možeš dati ali nešto mi je ipak najvažnije, a to je MIR i osjećaj pripadnosti", napisao je među ostalim Cetinski

to je ono sto beograd  pruzi svima koji se ubace.
ima samo jedan uslov, da ti zavolis beograd,
da ga smatras  svojim. 
beograd pripada svima koji ga zavole.
da nije tako ne bi u bg bilo toliko " stranaca "
sa prostora ex yuge.
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by jastreb 8/6/2017, 12:16

jastreb wrote:Iknar pak tvrdi da Cetinski ide iz Zagreba,jer navodno ne može podnijeti pored sebe Žaka Houdeka koji je puno bolji pjevač.
psotujem ljude koji cijene svoj kraj od kdua dolaze,ali TOny najvecim djelom nemoze podnijeti ŽAKA koji ima puno bolje glasovne mogucnosti a jso ej ic astan covjek vjeran Bogu a ne straca koja se pofuka svuda
ja mislim d aje Žak glavni razlog,gledao ga je na TV i osobno blizu i nemoze podnijeti puno bolje pjevace os njega,prema Zaku i nekima ispada kao klasa-OPTIMIST
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by pizzon2 8/6/2017, 12:18

jak, on je  :K

više reklamira svoju posebnost,
" vanjštinu " i " glazbeno " ekperimintisanje
koje jednostavno nema trziste sem u krugovima
placenih muzickih kriticara
ko ga Y :))
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by jastreb 8/6/2017, 12:20

pizzon wrote:jak, on je  :K

koje jednostavno nema trziste sem u kruogvima
Ma to nisam rekao ja,već Iknar. Žak po meni nema ni približno veliku popularnost kao Tony cetinski. Mislim da je nakon Toše Proeskog i najpopularniji pjevač u regiji.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by pizzon2 8/6/2017, 12:24

jastreb wrote:
pizzon wrote:jak, on je  :K

koje jednostavno nema trziste sem u kruogvima
Ma to nisam rekao ja,već Iknar. Žak po meni nema ni približno veliku popularnost kao Tony cetinski.  Mislim da je nakon Toše Proeskog i najpopularniji pjevač u regiji.
ne znam, mozda je zeljko malkice jaci !?
tu je i dino merlin, dosta zavisi od brojnosti
naroda kome se pripada ??
mada, toni u srbiji super prolazi
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by jastreb 8/6/2017, 12:27

pizzon wrote:
ne znam, mozda je zeljko malkice jaci !?
Po mome mišljenju ipak je najpopularnija Ceca.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics