Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
pa eto, o Filipinima.marcellus wrote:Doppelgänger wrote:Video uradak na razini Erinih fotoshop pletenica. Preuzeto od Amaq News Agency, ISIL-ovog glasila, preko Al-Masdar News, online novina koje uglavnom izvještavaju o Siriji, Jemenu i Iraku. Ukratko, Agitprop jeftinjara.
Vidna je razlika izmedju online novina i novinskih agencija koje svoje izvjestitelje šalju na teren. Live reporting je još koliko toliko vjerodostojno. Sve drugo je resava, prepisivanje i prevodjenje koje se često prodaje pod wannabe autorsko novinarstvo.
amaq je to poslao, jasno, da se pohvale
amd je lokalni bliskoistočni portal o čemu bi trebali izvješćivat?
Last edited by Doppelgänger on 8/6/2017, 11:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
marcellus wrote:provocator wrote:I što bi sad Papa trebao učiniti?
Pozvati na sveti rat?
da.
Te nemoj očekivati od ne samo ovog nego i od bilo kojeg budućeg pape. Također niti od KC. Tu se možeš kada je kršćanski svijet u pitanju pouzdati jedino u marginalne vođe još marginalnijih reformiranih kršćanskih crkava koje djeluju po principu što luđi pastor to manje stado. Ali je istina da se u velim organizacijama poput KC čovjek lako osjeti otuđenim, a u onim malim zbliženim sa ostalim članovima do razine pretjeranog intimiziranja.
Guest- Guest
jesi li ti ikad bio u Siriji? ja jesam.marcellus wrote:
da pratiš siriju znao bi što je al masdar news.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:cool!
Guest- Guest
dobro je. bit će mat'rijala za prepisivanje. sve već prevedeno.marcellus wrote:organiziraju redakciju u hrvatskoj sad ovih dana
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:jesi li ti ikad bio u Siriji? ja jesam.marcellus wrote:
nisam, bila žena prije rata
kaže prilično civilizirana zemlja dok nisu došli kozojebi
njeni virtualni putopisi na fizzitu pozorno su se pratili.marcellus wrote:Doppelgänger wrote:jesi li ti ikad bio u Siriji? ja jesam.marcellus wrote:
Guest- Guest
marcellus wrote:Doppelgänger wrote:jesi li ti ikad bio u Siriji? ja jesam.marcellus wrote:
marcel, ti si prilično naivan novinar.. pratiš izgleda samo samog sebe. inače bi znao da je doppel dudette i da te ne podnosi ni za zarez.. pa ti pričaj s njom...
Guest- Guest
metilda wrote:marcellus wrote:Doppelgänger wrote:jesi li ti ikad bio u Siriji? ja jesam.marcellus wrote:
marcel, ti si prilično naivan novinar.. pratiš izgleda samo samog sebe. inače bi znao da je doppel dudette i da te ne podnosi ni za zarez.. pa ti pričaj s njom...
skužio sam ko je, bez brige, prepoznatljiva agresija u tonu
Meni je Dudette OK. I ja vjerujem da se sretnemo da bi to bilo dublje prijateljstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Meni je Dudette OK. I ja vjerujem da se sretnemo da bi to bilo dublje prijateljstvo.
uopšte ne sumnjam... pivica dućandžija i tak
Jastrebe, diko! U grudima sliko!jastreb wrote:Meni je Dudette OK. I ja vjerujem da se sretnemo da bi to bilo dublje prijateljstvo.
Guest- Guest
A ne. Alkohol je moja prošlost. Od danas krećem u novu epohu. U život bez tog zla koje me je godinama držalo u svojim nemilosrdnim kandžama. Ja sam se danas obratio i prosvijetlio i imam veliku želju za novim početkom.marcellus wrote:jastreb wrote:Meni je Dudette OK. I ja vjerujem da se sretnemo da bi to bilo dublje prijateljstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dok ti i tvoje dragana uživate u virtualnim putovanjima po svijetu.marcellus wrote:jastreb wrote:Meni je Dudette OK. I ja vjerujem da se sretnemo da bi to bilo dublje prijateljstvo.
Guest- Guest
srećom, ti si benevolentan pa se ostalim forumašima ne obraćaš s "ti si idiot" isl.marcellus wrote:marcellus wrote:Doppelgänger wrote:marcellus wrote:prepoznatljiva agresija u tonu
Guest- Guest
jastreb wrote:A ne. Alkohol je moja prošlost. Od danas krećem u novu epohu. U život bez tog zla koje me je godinama držalo u svojim nemilosrdnim kandžama. Ja sam se danas obratio i prosvijetlio i imam veliku želju za novim početkom.marcellus wrote:jastreb wrote:Meni je Dudette OK. I ja vjerujem da se sretnemo da bi to bilo dublje prijateljstvo.
:<heart:Roy_Bean wrote:jastreb wrote:A ne. Alkohol je moja prošlost. Od danas krećem u novu epohu. U život bez tog zla koje me je godinama držalo u svojim nemilosrdnim kandžama. Ja sam se danas obratio i prosvijetlio i imam veliku želju za novim početkom.marcellus wrote:jastreb wrote:Meni je Dudette OK. I ja vjerujem da se sretnemo da bi to bilo dublje prijateljstvo.
Guest- Guest
sreća svuda oko nas...
Similar topics
» Američki bombarderi pišaju i seru po srpskom svetu
» Papa Sranjo optužen za herezu
» Papa Sranjo u misiji pranja 'savjesti' prema Hrvatima nahvalio Kolindu,vi ste ok
» Žabari ruše Europu, gotovo je
» Victoria Lopyreva poziva Ruse da navijaju za Englesku
» Papa Sranjo optužen za herezu
» Papa Sranjo u misiji pranja 'savjesti' prema Hrvatima nahvalio Kolindu,vi ste ok
» Žabari ruše Europu, gotovo je
» Victoria Lopyreva poziva Ruse da navijaju za Englesku
Page 3 of 3