Američki bombarderi pišaju i seru po srpskom svetu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Američki bombarderi pišaju i seru po srpskom svetu
Dva američka bombardera B-1B Lancer danas od 13 do 15 sati imat će niski prelet iznad Sarajeva i još nekoliko bh. gradova.
Opoziciji u Republici Srpskoj prelet nije prihvatljiv i zbog toga što je riječ o letjelicama kojima se 1999. bombardovala Savezna Republika Jugoslavija.
Predsjednik RS-a Milorad Dodik (SNSD) je prelet nazvao zastrašivanjem, dok je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović (SDP) pozdravio prisustvo američkih aviona, naglasivši da to podržava, kako je rekao, 70 posto građana Bosne i Hercegovine.
Danas iznad BiH niski prelet dva američka bombardera
Opoziciji u Republici Srpskoj prelet nije prihvatljiv i zbog toga što je riječ o letjelicama kojima se 1999. bombardovala Savezna Republika Jugoslavija.
Predsjednik RS-a Milorad Dodik (SNSD) je prelet nazvao zastrašivanjem, dok je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović (SDP) pozdravio prisustvo američkih aviona, naglasivši da to podržava, kako je rekao, 70 posto građana Bosne i Hercegovine.
Danas iznad BiH niski prelet dva američka bombardera
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Američki bombarderi pišaju i seru po srpskom svetu
Dodik bi trebao prestati sa svojim pričama o odcjepljenju RSa
Ja to doduše podržavam ali je neostvarljivo
Mujage bi mu presjekli koridor i Zapadni dio RSa bi bio gotov
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ajd da se i ti probudiš barem na trenRingo10 wrote:Dodik bi trebao prestati sa svojim pričama o odcjepljenju RSa
Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
A to što su Hrvati pizdurine druga je stvar
2015-09-24
Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
https://www.youtube.com/watch?v=vH05lkFcS7g
I šta ... trebaju svima nama ovako nešto instalirati
Ako ste vi toliko zaslijepljeni Srbima pa ništa drugo ne vidite mi u BiH odlično sve vidimo
A ako vi mislite da svi trebamo živjeti pod ovakvim režimom uvedite ga sebi u Hrvatskoj
Dodik i ekipa to kod sebe dopustiti neće
I u pravu su
2015-09-24
Treba malo podsjetit ove u RS šta će im se desiti ako po nalogu Beograda i Kremlja pokušaju sukob na Kosovu prenijeti i u BiH.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
Ako ste vi toliko zaslijepljeni Srbima pa ništa drugo ne vidite mi u BiH odlično sve vidimo
A ako vi mislite da svi trebamo živjeti pod ovakvim režimom uvedite ga sebi u Hrvatskoj
I u pravu su
To je poanta, ringo nikako da uhvati nit.RayMabus wrote:Treba malo podsjetit ove u RS šta će im se desiti ako po nalogu Beograda i Kremlja pokušaju sukob na Kosovu prenijeti i u BiH.
Popičkitis će biti kad se promijene međunarodne okolnosti... pa koliko god da trajeŠandor Winnetou wrote:Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
I u pravu su
Ja koliko vidim Srbi popustiti neće
A i da priznaju Kosovo to opet ništa ne znači
2015-09-24
Sarajevo je danas islamistička vukojebina iz koje sam ja pobjegaoŠandor Winnetou wrote:Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
I u pravu su
Kad bih morao birati radije bih živio u RS
2015-09-24
Ti jednostavno ne stojiš s dvije noge na zemlji što se tiče geopolitike i općenito realnosti.Ringo10 wrote:Popičkitis će biti kad se promijene međunarodne okolnosti... pa koliko god da trajeŠandor Winnetou wrote:Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
I u pravu su
Problem se lako može riješiti ali to niko ne želi ni Suljo, ni Amerikanci i Englezi ... Šiptari su ionako sam sredstvo alat i niko ih ništa ne pita, rade kako im se kažeŠandor Winnetou wrote:Ti jednostavno ne stojiš s dvije noge na zemlji što se tiče geopolitike i općenito realnosti.Ringo10 wrote:Popičkitis će biti kad se promijene međunarodne okolnosti... pa koliko god da trajeŠandor Winnetou wrote:Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
I u pravu su
Organiziraš Izbore i Srbi izađu i izaberu svoje predstavnike a istovremeno se sa izbornim rezultatima implementira ta Zajednica Srpskih Općina
Problem je to što niko nikome ne vejruje
Zapadu a pogotovo Amerima se očito ništa ne može vjerovati
A ni Sulji
Šiptari su nebitni oni rade kako im Ameri narede
Last edited by Ringo10 on 30/5/2023, 15:09; edited 1 time in total
2015-09-24
Ma to prelijetanje im je glupo. Misle da nekoga plaše sa tim
2015-09-24
Alo izbori su bili i srbi su to bojkotirali!! Znaš po čijem nalogu, imaš pravo jednom pogađati.Ringo10 wrote:Problem se lako može riješiti ali to niko ne želi ni Suljo, ni Amerikanci i Englezi ... Šiptari su ionako sam sredstvo alat i niko ih ništa ne pita, rade kako im se kažeŠandor Winnetou wrote:Ti jednostavno ne stojiš s dvije noge na zemlji što se tiče geopolitike i općenito realnosti.Ringo10 wrote:Popičkitis će biti kad se promijene međunarodne okolnosti... pa koliko god da trajeŠandor Winnetou wrote:Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
I u pravu su
Organiziraš Izbore i Srbi izađu i izaberu svoje predstavnike a istovremeno se sa izbornim rezultatima implementira ta Zajedbic Srpskih Općina
A ni Sulji
Znam to ali mogu se izbori opet održati u područjima gdje žive Srbi ... nikakav problemŠandor Winnetou wrote:Alo izbori su bili i srbi su to bojkotirali!! Znaš po čijem nalogu, imaš pravo jednom pogađati.Ringo10 wrote:Problem se lako može riješiti ali to niko ne želi ni Suljo, ni Amerikanci i Englezi ... Šiptari su ionako sam sredstvo alat i niko ih ništa ne pita, rade kako im se kažeŠandor Winnetou wrote:Ti jednostavno ne stojiš s dvije noge na zemlji što se tiče geopolitike i općenito realnosti.Ringo10 wrote:Popičkitis će biti kad se promijene međunarodne okolnosti... pa koliko god da trajeŠandor Winnetou wrote:Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
I u pravu su
Organiziraš Izbore i Srbi izađu i izaberu svoje predstavnike a istovremeno se sa izbornim rezultatima implementira ta Zajedbic Srpskih Općina
A ni Sulji
2015-09-24
Eto to smo obavili pa neka država Srbija svoje unutarnje probleme a to je Kosovo zadrži za sebe.
2014-04-11
Mogu ako prestanu slušati beograd.Ringo10 wrote:Znam to ali mogu se izbori opet održati u područjima gdje žive Srbi ... nikakav problemŠandor Winnetou wrote:Alo izbori su bili i srbi su to bojkotirali!! Znaš po čijem nalogu, imaš pravo jednom pogađati.Ringo10 wrote:Problem se lako može riješiti ali to niko ne želi ni Suljo, ni Amerikanci i Englezi ... Šiptari su ionako sam sredstvo alat i niko ih ništa ne pita, rade kako im se kažeŠandor Winnetou wrote:Ti jednostavno ne stojiš s dvije noge na zemlji što se tiče geopolitike i općenito realnosti.Ringo10 wrote:Popičkitis će biti kad se promijene međunarodne okolnosti... pa koliko god da trajeŠandor Winnetou wrote:Ne kažem da je sarajevo pjesma nego da su se srbende opet popeli svima na kurac i da je popičkitis neminovan u dogledno vrijeme.Ringo10 wrote:Evo ti današnje SarajevoŠandor Winnetou wrote:Srbi će na kraju na sve pristati, guženje bez vazeljin, svima su se popeli na kurac.Ringo10 wrote:Ma pričaj ti šta hoćeš ali Srbi neće dopustiti da im Mujage instaliraju islamsku vlast nad glavomŠandor Winnetou wrote:Usput bi slučajno trebala ispasti koja bomba na dodikovu četničku glavurdu, baš onako slučajno
I u pravu su
I u pravu su
A ni Sulji
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
» Američki bombarderi iznad BiH
» Američki bombarderi koji su ih bombardirali ponovo kod Srbije
» Napeto pred summit Biden-Putin: Rusi drže vojne vježbe pored Havaja, Ameri digli F-22, Američki i Ruski bombarderi lete Baltikom.
» Al ga seru
» Američki bombarderi iznad BiH
» Američki bombarderi koji su ih bombardirali ponovo kod Srbije
» Napeto pred summit Biden-Putin: Rusi drže vojne vježbe pored Havaja, Ameri digli F-22, Američki i Ruski bombarderi lete Baltikom.
» Al ga seru
Page 1 of 2