Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
Posljednjih 6 dana nisam se trijeznio. Jučer mi je došao gazda na gradilištu i vidio me gdje se valjam po zemlji. Odvezao me je kući,a ja sam nastavio piti. Jutros mi je rekao neka idem u vražju mater. Dotako sam dno života. I žena se ozbiljno zabrinula i rekla da bih trebao k liječniku.
A tako sam fino počeo raditi. Jako me je hvalio,a počeo sam raditi i manje majstorske zahvate. Od danas odlučujem da više neću piti.
Još prije 5 godina jedna lička baka videći me kako trusim njenu šljivu,rekla je mom prijatelju: Unaj mumak će mlad pod zemlju!"
A tako sam fino počeo raditi. Jako me je hvalio,a počeo sam raditi i manje majstorske zahvate. Od danas odlučujem da više neću piti.
Još prije 5 godina jedna lička baka videći me kako trusim njenu šljivu,rekla je mom prijatelju: Unaj mumak će mlad pod zemlju!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evo,nazvao me gazda i kaže da se sutra pojavim i da se uozbiljim jer da sam jedan od najboljih na poslu. Neka se odmorim i da se okanim pijače.
Ipak sve nije tako crno.
Ipak sve nije tako crno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebote, kakvi su onda ostali.jastreb wrote:Evo,nazvao me gazda i kaže da se sutra pojavim i da se uozbiljim jer da sam jedan od najboljih na poslu. Neka se odmorim i da se okanim pijače.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
und tchuss..!!!Brojac wrote:Gdje ti vidiš kvačicu?pismejker wrote:Reg..cemu Brojač..jos nesto i brojis,pored sto cijeli svoj besmisleni zivot lupaš pecate?Brojac wrote:Žena ti nije Srpkinja?dzango wrote:Ne bih znao.pismejker wrote:dzango,kakve su Srpkinje u braku?
Guest- Guest
Bolje oštra žena i anonimno ustašovanje, nego da me izdržava islužena ruska kurva.pismejker wrote:usput Regu,je zena srpkinja,i glavna je kod kutje..zato je on mali pobunjeni ustaščić,u svojoj anonimnoj privatnosti...ne smije pred zenom reci.,.
Jel to iz Luči mikrokozma?jastreb wrote: Posljednjih 6 dana nisam se trijeznio. Jučer mi je došao gazda na gradilištu i vidio me gdje se valjam po zemlji. Odvezao me je kući,a ja sam nastavio piti. Jutros mi je rekao neka idem u vražju mater. Dotako sam dno života. I žena se ozbiljno zabrinula i rekla da bih trebao k liječniku.
Tschu(umlaut)s i tebi, sveučilištarče! Kvačice i dalje nema, a vidim da polaganje njemačkoga nije uvjet za upis tvoga faksa.pismejker wrote:und tchuss..!!!Brojac wrote:Gdje ti vidiš kvačicu?pismejker wrote:Reg..cemu Brojač..jos nesto i brojis,pored sto cijeli svoj besmisleni zivot lupaš pecate?Brojac wrote:Žena ti nije Srpkinja?dzango wrote:
Ne bih znao.
Krava isluzena te rodi..Regoč wrote:Bolje oštra žena i anonimno ustašovanje, nego da me izdržava islužena ruska kurva.pismejker wrote:usput Regu,je zena srpkinja,i glavna je kod kutje..zato je on mali pobunjeni ustaščić,u svojoj anonimnoj privatnosti...ne smije pred zenom reci.,.
Guest- Guest
omiljene ??
pa sve lepe i kooperativne omiljene su !
ja recimo, bio sam obican konj, konjina,
na jadranu !
umesto da sam gostovao kod cehinja i
madjarica koje su me rado, ili daleko
prijatnije primale u drustvo,
ja sam ostao veran, podlegao svom egu,
obarao se sa nemicama, austrijankama i sl.
sa daleko manje uspeha-
pizzonu konju !
ja recimo, bio sam obican konj, konjina,
na jadranu !
prijatnije primale u drustvo,
ja sam ostao veran, podlegao svom egu,
obarao se sa nemicama, austrijankama i sl.
sa daleko manje uspeha-
pizzonu konju !
Last edited by pizzon on 9/6/2017, 11:06; edited 1 time in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
konjusno..1!! Pižone,picka nema nacionalnost..ako se ja toga drzim,koji si ti qrc,pa glumis nesto...pizzon wrote:omiljene ??
ja recimo, bio sam obican konj, konjina !
prijatnije primale u drustvo,.
ja sam ostao veran svom egu, obarao
se sa nemicama, austrijankama i sl.
sa daleko manje uspeha-
pizzonu konju !
Guest- Guest
pismejker wrote:konjusno..1!! Pižone,picka nema nacionalnost..ako se ja toga drzim,koji si ti qrc,pa glumis nesto...pizzon wrote:omiljene ??
ja recimo, bio sam obican konj, konjina !
prijatnije primale u drustvo,.
ja sam ostao veran svom egu, obarao
se sa nemicama, austrijankama i sl.
sa daleko manje uspeha-
pizzonu konju !
da, ali drustvo te prati, sa kojom si te veceri na terasi,
to su boduje, barem smo mi tako glupo jedni druge
ukopavali. umesto da provedemo vece sa nekom " nasom "
cehinjom i sl. koja se tokom dana rado druzi sa tobom na plazi
mi glumimo budale i ponizavamo se pred svabicama, tako je bilo !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
dzango wrote:Jebaćemo im mame.pismejker wrote:džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
ove kad još malo porastu
Similar topics
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» ..Srpkinje su najljepse..
» Kineske omiljene državne tvrtke potiskuju privatni sektor
» Srpkinje najbolje na Svetu
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» ..Srpkinje su najljepse..
» Kineske omiljene državne tvrtke potiskuju privatni sektor
» Srpkinje najbolje na Svetu
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
Page 4 of 4