Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
onaj tvoj komentar gore bas i nije.dzango wrote:Što bre? I kurvanje je za ljude.maggie13 wrote:Ha?
Kako se ovako o zenama govori?!
Tststs
:-S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
To ni po jada. Nego navija za Zvezdu.Brojac wrote:Žena ti nije Srpkinja?dzango wrote:Ne bih znao.pismejker wrote:dzango,kakve su Srpkinje u braku?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Reg..cemu Brojač..jos nesto i brojis,pored sto cijeli svoj besmisleni zivot lupaš pecate?Brojac wrote:Žena ti nije Srpkinja?dzango wrote:Ne bih znao.pismejker wrote:dzango,kakve su Srpkinje u braku?
Guest- Guest
Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
2014-04-19
usput Regu,je zena srpkinja,i glavna je kod kutje..zato je on mali pobunjeni ustaščić,u svojoj anonimnoj privatnosti...ne smije pred zenom reci.,.
Guest- Guest
džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
Guest- Guest
Jebaćemo im mame.pismejker wrote:džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
2014-04-19
tako crveni i ja :Ddzango wrote:To ni po jada. Nego navija za Zvezdu.Brojac wrote:Žena ti nije Srpkinja?dzango wrote:Ne bih znao.pismejker wrote:dzango,kakve su Srpkinje u braku?
On BBB, ja Torcida ;>>~
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
e to moze..dok ove malo napune zakonsku dob za slobodni lov..i malo im se guze zaokruze..ovdje nema guzice,samo dva spojena bedra...dzango wrote:Jebaćemo im mame.pismejker wrote:džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
Guest- Guest
pismejker wrote:džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
Pusti ti to, imaju one 18..... a ovaj s moga avatara takve bari samo tako..
vidi na temi čardak imaju dokazi kako te male fufe koketišu sa 60 godišnjacima.... i to žene majke potvrđuju, ne nekakve stare pohotne prdonje.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Ratujemo ti i ja... ko Mladić i Gotovina.maggie13 wrote:tako crveni i ja :Ddzango wrote:To ni po jada. Nego navija za Zvezdu.Brojac wrote:Žena ti nije Srpkinja?dzango wrote:Ne bih znao.pismejker wrote:dzango,kakve su Srpkinje u braku?
On BBB, ja Torcida ;>>~
ma sve oke,ali meni ovo nije eroticno..mora imati zaokruzeno zensku guzu..ovo csu curetci,stogod radili...jebote,kad je rascerecis,pa joj nabijes Kitonju,i hoces za guzicu zgrabiti,a ono..nema..samo zavrseci bedara....nije to to..bora-corba wrote:pismejker wrote:džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
vidi na temi čardak imaju dokazi kako te male fufe koketišu sa 60 godišnjacima.... i to žene majke potvrđuju, ne nekakve stare pohotne prdonje.
Guest- Guest
Dobre su i one Žalgirisove:pismejker wrote:e to moze..dok ove malo napune zakonsku dob za slobodni lov..i malo im se guze zaokruze..ovdje nema guzice,samo dva spojena bedra...dzango wrote:Jebaćemo im mame.pismejker wrote:džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
Najbolje u Evropi.
pismejker wrote:ma sve oke,ali meni ovo nije eroticno..mora imati zaokruzeno zensku guzu..ovo csu curetci,stogod radili...jebote,kad je rascerecis,pa joj nabijes Kitonju,i hoces za guzicu zgrabiti,a ono..nema..samo zavrseci bedara....nije to to..bora-corba wrote:pismejker wrote:džango bre..!!! necemo decu dirati..!! vid,ovo su čirsliderice,stono ce retji-srednjoskolke..a i guzle im nisu jos razbujale...pusti to nek raste jos..dzango wrote:Jebi cigane.pismejker wrote:ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
dobro, jezik sme malo da joj se uvali, neće da joj bude ništa..
vidi kako se oblače i izazivaju..
2015-08-20
Mesa mora da bude otpozadi zene,po mogucnosti cvrstog i jedrrog..
Guest- Guest
ehhh,kakve sam negdar guzle ovdje postavljao.....
Guest- Guest
ja i ovaj s mog avatara ćemo one gore a vi ćete ove
2015-08-20
hahahahaha..Punoljetne cure..doista....bora-corba wrote:ja i ovaj s mog avatara ćemo one gore a vi ćete ove
one male gore su samo da pocuclaju i malo se istreniraju..cvrste usne,koža kao svilena...to moze..qrcu godi..
Guest- Guest
Posljednjih 6 dana nisam se trijeznio. Jučer mi je došao gazda na gradilištu i vidio me gdje se valjam po zemlji. Odvezao me je kući,a ja sam nastavio piti. Jutros mi je rekao neka idem u vražju mater. Dotako sam dno života. I žena se ozbiljno zabrinula i rekla da bih trebao k liječniku.
A tako sam fino počeo raditi. Jako me je hvalio,a počeo sam raditi i manje majstorske zahvate. Od danas odlučujem da više neću piti.
Još prije 5 godina jedna lička baka videći me kako trusim njenu šljivu,rekla je mom prijatelju: Unaj mumak će mlad pod zemlju!"
A tako sam fino počeo raditi. Jako me je hvalio,a počeo sam raditi i manje majstorske zahvate. Od danas odlučujem da više neću piti.
Još prije 5 godina jedna lička baka videći me kako trusim njenu šljivu,rekla je mom prijatelju: Unaj mumak će mlad pod zemlju!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» ..Srpkinje su najljepse..
» Kineske omiljene državne tvrtke potiskuju privatni sektor
» Srpkinje najbolje na Svetu
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» ..Srpkinje su najljepse..
» Kineske omiljene državne tvrtke potiskuju privatni sektor
» Srpkinje najbolje na Svetu