Susjedi u 'trendu' sa zapadom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Susjedi u 'trendu' sa zapadom
naravno da vole,no vidjet cvemo nivo profesionalizma..Regoč wrote:Misliš da takve ne vole mlade djevojke?pismejker wrote:Jah..ne vjerujem da ce ikome koristeci poziciju turati jezik u usta...
Guest- Guest
Ako ju odbije, optužit će ju da je homofobka. Kao što švedske školarke optužuju da su rasistice jer ne vole kad ih šlataju džihadistički izmetci.pismejker wrote:naravno da vole,no vidjet cvemo nivo profesionalizma..Regoč wrote:Misliš da takve ne vole mlade djevojke?pismejker wrote:Jah..ne vjerujem da ce ikome koristeci poziciju turati jezik u usta...
Regoč wrote:Što je lezba, manje-više; al što je ustašica!kic wrote:Regoč wrote:Ništa! Baš da ismijavamo komšije.kic wrote:marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
ne znam šta fali ovom potezu..
ako je to tebi za rugati se.. žena ima svoju orijentaciju i to nema nikakve veze s poslom
moš mislit..
Mogu! A ti možeš i dalje ne reagirati na preoravanje forumašah.kic wrote:Regoč wrote:Što je lezba, manje-više; al što je ustašica!kic wrote:Regoč wrote:Ništa! Baš da ismijavamo komšije.kic wrote:
ako je to tebi za rugati se.. žena ima svoju orijentaciju i to nema nikakve veze s poslom
moš mislit..
niš reg..pothitno na suncanje,bojenje kose i arapsku frizuru,pa u Svabiju,da jos malo pošlatas 20togodisnjakinja,dok je zivo srce...Regoč wrote:Ako ju odbije, optužit će ju da je homofobka. Kao što švedske školarke optužuju da su rasistice jer ne vole kad ih šlataju džihadistički izmetci.pismejker wrote:naravno da vole,no vidjet cvemo nivo profesionalizma..Regoč wrote:Misliš da takve ne vole mlade djevojke?pismejker wrote:Jah..ne vjerujem da ce ikome koristeci poziciju turati jezik u usta...
PAS MATER....dizu asfalt u mojoj ulici,a kutja stara 200 godina,samo sminka povrh fasade...sve se ljulja i trese,grede zidovi...
Guest- Guest
Regoč wrote:Mogu! A ti možeš i dalje ne reagirati na preoravanje forumašah.kic wrote:Regoč wrote:Što je lezba, manje-više; al što je ustašica!kic wrote:Regoč wrote:Ništa! Baš da ismijavamo komšije.kic wrote:
moš mislit..
što god to značilo mogu.. :)
Prošeći se Gnječovimi upisi pa ćeš vidjeti.kic wrote:Regoč wrote:Mogu! A ti možeš i dalje ne reagirati na preoravanje forumašah.kic wrote:Regoč wrote:Što je lezba, manje-više; al što je ustašica!kic wrote:
moš mislit..
budi promjena koju zelis vidjeti na forumah...Regoč wrote:Prošeći se Gnječovimi upisi pa ćeš vidjeti.kic wrote:Regoč wrote:Mogu! A ti možeš i dalje ne reagirati na preoravanje forumašah.kic wrote:Regoč wrote:
Što je lezba, manje-više; al što je ustašica!
moš mislit..
Guest- Guest
"Forumih" je množina. Pa i jesam. Više te ne zajebavam što si bosanski Srbin.pismejker wrote:budi promjena koju zelis vidjeti na forumah...Regoč wrote:Prošeći se Gnječovimi upisi pa ćeš vidjeti.kic wrote:Regoč wrote:Mogu! A ti možeš i dalje ne reagirati na preoravanje forumašah.kic wrote:
moš mislit..
e je ti zajebancija..prije pokazuje fobiju od razlicitih stavova...i to mene ne zajebava..rekoh davno9 jednom fazno opizditom u glavu,da bi prije bio srbin,nego "hrvat" kakav je on...slobodno ti nastavi...to znaci da sam na dobrom putu..Regoč wrote:"Forumih" je množina. Pa i jesam. Više te ne zajebavam što si bosanski Srbin.pismejker wrote:budi promjena koju zelis vidjeti na forumah...Regoč wrote:Prošeći se Gnječovimi upisi pa ćeš vidjeti.kic wrote:Regoč wrote:
Mogu! A ti možeš i dalje ne reagirati na preoravanje forumašah.
jebiga,volio bih da ja mogu reci da si nes drugo osim Uhljaba,ali ne mogu..cinjenice stoje...
Guest- Guest
Očito ti ne želiš biti promjena na forumu, sveučilištarče.pismejker wrote:e je ti zajebancija..prije pokazuje fobiju od razlicitih stavova...i to mene ne zajebava..rekoh davno9 jednom fazno opizditom u glavu,da bi prije bio srbin,nego "hrvat" kakav je on...slobodno ti nastavi...to znaci da sam na dobrom putu..Regoč wrote:"Forumih" je množina. Pa i jesam. Više te ne zajebavam što si bosanski Srbin.pismejker wrote:budi promjena koju zelis vidjeti na forumah...Regoč wrote:Prošeći se Gnječovimi upisi pa ćeš vidjeti.kic wrote:
jebiga,volio bih da ja mogu reci da si nes drugo osim Uhljaba,ali ne mogu..cinjenice stoje...
Ovo je veliki udarac Hrvatskoj. Lezba pa jos i Hrvatica, pa to samo navodi o ponovnom uspostavljanju granice Kavlovac, Vivovotica, Kavlobag. I sam tvorac teorije te granice je Hvvat i od boravka u Haskim zatvovoma sigurno i gej. Nayebasmo.
omni-
2014-04-12
ahhhh..nisam toliko "produhovljen"..samo zelim zajebanciju i to dobronamjernu...Regoč wrote:Očito ti ne želiš biti promjena na forumu, sveučilištarče.pismejker wrote:e je ti zajebancija..prije pokazuje fobiju od razlicitih stavova...i to mene ne zajebava..rekoh davno9 jednom fazno opizditom u glavu,da bi prije bio srbin,nego "hrvat" kakav je on...slobodno ti nastavi...to znaci da sam na dobrom putu..Regoč wrote:"Forumih" je množina. Pa i jesam. Više te ne zajebavam što si bosanski Srbin.pismejker wrote:budi promjena koju zelis vidjeti na forumah...Regoč wrote:
Prošeći se Gnječovimi upisi pa ćeš vidjeti.
samo za tebea..
Guest- Guest
Kažu još iz KP doma Zenica.omni wrote:Ovo je veliki udarac Hrvatskoj. Lezba pa jos i Hrvatica, pa to samo navodi o ponovnom uspostavljanju granice Kavlovac, Vivovotica, Kavlobag. I sam tvorac teorije te granice je Hvvat i od boravka u Haskim zatvovoma sigurno i gej. Nayebasmo.
Inače je sa Krka. Iz mjesta Stara Baška. Ondje ima i starinu gdje ljetuje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Inače je sa Krka. Iz mjesta Stara Baška. Ondje ima i starinu gdje ljetuje.
istjerat odmah
Pa prilično je malo ondje poznata. Zna se da su poslije 2.svj.rata neki Starobašćani preselili u BG i ondje ostali. Baš sam jednu susjedu koja je rodom iz St.Baške pitao zna li za Anu Barnabić,rekla je da prvi put čuje za nju.marcellus wrote:jastreb wrote:Inače je sa Krka. Iz mjesta Stara Baška. Ondje ima i starinu gdje ljetuje.
istjerat odmah
2014-04-22
Možda zato što je Ana Brnabić.jastreb wrote:Pa prilično je malo ondje poznata. Zna se da su poslije 2.svj.rata neki Starobašćani preselili u BG i ondje ostali. Baš sam jednu susjedu koja je rodom iz St.Baške pitao zna li za Anu Barnabić,rekla je da prvi put čuje za nju.marcellus wrote:jastreb wrote:Inače je sa Krka. Iz mjesta Stara Baška. Ondje ima i starinu gdje ljetuje.
istjerat odmah
Brnabić. Ovo gore sam pogrešno napisao.Regoč wrote:Možda zato što je Ana Brnabić.jastreb wrote:Pa prilično je malo ondje poznata. Zna se da su poslije 2.svj.rata neki Starobašćani preselili u BG i ondje ostali. Baš sam jednu susjedu koja je rodom iz St.Baške pitao zna li za Anu Barnabić,rekla je da prvi put čuje za nju.marcellus wrote:jastreb wrote:Inače je sa Krka. Iz mjesta Stara Baška. Ondje ima i starinu gdje ljetuje.
istjerat odmah
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Babojebci su u trendu
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse
» Pariz: Rusija se nalazi na nepovratnom putu sukoba sa Zapadom
» Neurotični susjedi
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse