Susjedi u 'trendu' sa zapadom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Susjedi u 'trendu' sa zapadom
Samo napred u propast. Kud cela Evropa, tu i mi. Jebem li im mamu nenormanu.Regoč wrote:Multi-kulti! Samo hrabro napried!!dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:Regoč wrote:Bolji je bil Marcelov naslov.
Naslov je bio "Peder postavio lezbaču na čelo vlade", za one koji su došli kasnije
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
CG kao najdemokratskija država u Evropi. Jedino se tamo nije menjala vlast još od 1945.marcellus wrote:dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:Regoč wrote:Bolji je bil Marcelov naslov.
Naslov je bio "Peder postavio lezbaču na čelo vlade", za one koji su došli kasnije
a i milogorci ušli u nato. Nego gdje je pižon da ovo objasni?
2014-04-19
Arape već imate. Sad ste napredniji od nas!dzango wrote:Samo napred u propast. Kud cela Evropa, tu i mi. Jebem li im mamu nenormanu.Regoč wrote:Multi-kulti! Samo hrabro napried!!dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:Regoč wrote:Bolji je bil Marcelov naslov.
I u Rieci!dzango wrote:CG kao najdemokratskija država u Evropi. Jedino se tamo nije menjala vlast još od 1945.marcellus wrote:dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:Regoč wrote:Bolji je bil Marcelov naslov.
Jedino dobro je što im je skupo da se raznesu u Srbiji, Mnogo isplativije im je da naprave sranje po Zapadu.Regoč wrote:Arape već imate. Sad ste napredniji od nas!dzango wrote:Samo napred u propast. Kud cela Evropa, tu i mi. Jebem li im mamu nenormanu.Regoč wrote:Multi-kulti! Samo hrabro napried!!dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:
2014-04-19
S tim i mi računamo, da nemaju interes za nas.dzango wrote:Jedino dobro je što im je skupo da se raznesu u Srbiji, Mnogo isplativije im je da naprave sranje po Zapadu.Regoč wrote:Arape već imate. Sad ste napredniji od nas!dzango wrote:Samo napred u propast. Kud cela Evropa, tu i mi. Jebem li im mamu nenormanu.Regoč wrote:Multi-kulti! Samo hrabro napried!!dzango wrote:
Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.
Regoč wrote:I u Rieci!dzango wrote:CG kao najdemokratskija država u Evropi. Jedino se tamo nije menjala vlast još od 1945.marcellus wrote:dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:
baš sam mislio reć
uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:Regoč wrote:Bolji je bil Marcelov naslov.
Zar nemate svoje pedere?
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
I mene samo to tješi i zato cijelo vrijeme o njima mislim.
Počeli smo s iste pozicije, i danas je kod njih gore nego kod nas.
Znači, dobro je i da smo se odcijepili.
crvenkasti-
2014-04-17
I ja se malo utešim kada vidim ove vaše. Šta bi mi jedni bez drugih.marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
2014-04-19
Imamo. Uglavnom su Šiptari ili Hrvati.crvenkasti wrote:dzango wrote:Peder Šiptar postavio lezbejku Hrvaticu. Sodoma i Gomora. Zadnje vreme došlo.marcellus wrote:Regoč wrote:Bolji je bil Marcelov naslov.
Zar nemate svoje pedere?
2014-04-19
marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
ne znam šta fali ovom potezu..
Ništa! Baš da ismijavamo komšije.kic wrote:marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
A ne znaš ni što fali kad me Gnječ hoće preorati, a ti mrtav-ladan.kic wrote:marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
Ništa. Još jedan skot na vlasti u nizu,kic wrote:marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
2014-04-19
Regoč wrote:Ništa! Baš da ismijavamo komšije.kic wrote:marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
ako je to tebi za rugati se.. žena ima svoju orijentaciju i to nema nikakve veze s poslom
Što je lezba, manje-više; al što je ustašica!kic wrote:Regoč wrote:Ništa! Baš da ismijavamo komšije.kic wrote:marcellus wrote:uglavnom uvijek kad pomislim da smo najjadnija država na planeti s najgorom vladom Vučić me utješi nekim svojim potezom
ako je to tebi za rugati se.. žena ima svoju orijentaciju i to nema nikakve veze s poslom
Jah..ne vjerujem da ce ikome koristeci poziciju turati jezik u usta...
Guest- Guest
Misliš da takve ne vole mlade djevojke?pismejker wrote:Jah..ne vjerujem da ce ikome koristeci poziciju turati jezik u usta...
naravno da vole,no vidjet cvemo nivo profesionalizma..Regoč wrote:Misliš da takve ne vole mlade djevojke?pismejker wrote:Jah..ne vjerujem da ce ikome koristeci poziciju turati jezik u usta...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Babojebci su u trendu
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse
» Pariz: Rusija se nalazi na nepovratnom putu sukoba sa Zapadom
» Neurotični susjedi
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse
» Pariz: Rusija se nalazi na nepovratnom putu sukoba sa Zapadom
» Neurotični susjedi