'Antife'u akciji uhićeni nakon kupanja u fontani na britancu u ZG
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: 'Antife'u akciji uhićeni nakon kupanja u fontani na britancu u ZG
Gnječ wrote:marcellus wrote:ako jebu majku ustašku svima onda su antifašisti
piše da su jebali majku ustašku samo pandurima tj policjotima. tebi su đubretarski drotovi svi hrvati?
ne, piše da su jebali majku ustašku onako općenito i prizivali muriju, ali da su i samo hrvatsku policiju zvali ustašama opet su antifašisti. Drotovi možda jesu uglavnom đubrad, ali ako su ti ustaše onda si antifašista
marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:ako jebu majku ustašku svima onda su antifašisti
piše da su jebali majku ustašku samo pandurima tj policjotima. tebi su đubretarski drotovi svi hrvati?
ne, piše da su jebali majku ustašku onako općenito i prizivali muriju, ali da su i samo hrvatsku policiju zvali ustašama opet su antifašisti. Drotovi možda jesu uglavnom đubrad, ali ako su ti ustaše onda si antifašista
ja drotovima jebem ustašku i udbašku mater. šta sam ja onda? po tvom nemogu bit antifa a ni ustaša. dakle što sam anarhist?
Guest- Guest
Ima već tema:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19344-antife-u-akciji-uhiceni-nakon-kupanja-u-fontani-na-britancu-u-zg
Ja sam tamo napisao:
"Mi Hrvati čim se napijemo odmah psujemo Hrvatima majku ustašku."
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t19344-antife-u-akciji-uhiceni-nakon-kupanja-u-fontani-na-britancu-u-zg
Ja sam tamo napisao:
"Mi Hrvati čim se napijemo odmah psujemo Hrvatima majku ustašku."
crvenkasti-
2014-04-17
Gnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:ako jebu majku ustašku svima onda su antifašisti
ja drotovima jebem ustašku i udbašku mater. šta sam ja onda? po tvom nemogu bit antifa a ni ustaša. dakle što sam anarhist?
zašto ne bi mogo bit antifa, čitaj moj status s razumijevanjem: "ali da su i samo hrvatsku policiju zvali ustašama opet su antifašisti."
2014-04-16
marcellus wrote:opet si glup
jel ja?
crvenkasti-
2014-04-17
evo sora i provo već pišu spomenice za ovaj hrabri čin otpora...
Marčelo, ostaril si, vid te izdao i vrijeme ti je mirovinu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
mada ima tema koju sam postavio jucer ali hajd dobro
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa viš da je senilan, ne pamti kaj je pročital prije minute.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
vuksadinare wrote:mada ima tema koju sam postavio jucer ali hajd dobro
spojio...
Similar topics
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» Uhićeni temeljem agoritma
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Hrvat i Srbin uhićeni zbog 700 kg kokaina
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» Uhićeni temeljem agoritma
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Hrvat i Srbin uhićeni zbog 700 kg kokaina
Page 2 of 2