Gotova utrka u Splitu, Opara će biti novi gradonačelnik
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Gotova utrka u Splitu, Opara će biti novi gradonačelnik
21:00 - Opara je povećao prednost pred Kerumom, izborna utrka u Splitu je završena pobjedom HDZ-ovog kandidata.
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/489852/izborna-noc-uzivo-gotova-utrka-u-splitu-opara-ce-biti-novi-gradonacelnik
SPLIT - Obrađeno 98%
andro krstulović opara
HDZ
46,33%
25926
Ukupno glasova
željko kerum
HGS, PG - NG
44,14%
24697
Ukupno glasova
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Gotova utrka u Splitu, Opara će biti novi gradonačelnik
S ovim je pobjeda HDZ-a na lokalnim izborima i betonirana.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pošteni Kerum izgubio od pedera
Guest- Guest
Jebes državu u kojoj svim srcem moraš navijati da pobjede ljudi poput Keruma ...
darth_vader-
2014-04-17
21:35 - Željko Kerum u govoru u svom stožeru u Lori teško je optužio HDZ-ovce i najavio kako će tražiti ponavljanje izbora.
- Vrlo dobro znam što su radili. Više od 90% navodno nevažećih listića su moji glasovi. Oni su ih naknadno šarali kako bi ispali nevažeći. Znam što se događalo iza 19 sati, najavio sam to već prije, neovisno o rezultatima - tražit ćemo prebrojavanje!
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/489852/izborna-noc-uzivo-gotova-utrka-u-splitu-opara-je-novi-gradonacelnik-kerum-iznio-salvu-ozbiljnih-optuzbi-na-racun-hdz-a
10% nevažecih glasova , kradezeovci zaokruživali naknadno da budu nevažeci kerumovi glasaći.
- Vrlo dobro znam što su radili. Više od 90% navodno nevažećih listića su moji glasovi. Oni su ih naknadno šarali kako bi ispali nevažeći. Znam što se događalo iza 19 sati, najavio sam to već prije, neovisno o rezultatima - tražit ćemo prebrojavanje!
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/489852/izborna-noc-uzivo-gotova-utrka-u-splitu-opara-je-novi-gradonacelnik-kerum-iznio-salvu-ozbiljnih-optuzbi-na-racun-hdz-a
10% nevažecih glasova , kradezeovci zaokruživali naknadno da budu nevažeci kerumovi glasaći.
2014-04-11
Tko ne vjeruje da je Kerum pokraden... uglavnom glup ko kurac ili je glasač HDZ-a... nepotrebno naglasiti da se radi i sinonimu...
darth_vader-
2014-04-17
koja je to organizirana mašinerijaRayMabus wrote:21:35 - Željko Kerum u govoru u svom stožeru u Lori teško je optužio HDZ-ovce i najavio kako će tražiti ponavljanje izbora.
vili40-
2015-08-02
Pa pokraden je , 5 tisuca nevažećih glasova jer je na listicu zaokruženo oba kandidata ....kradeze na njegove listice tj ljudi koji su glasali za njega samo zaokružio i Oparu i nevažeci listić ...znali su koliko listica treba poništit za pobjedu.
Pokraden pred ocima cijelog Splita , Dalmacije i Hrvatske i to javno.
2014-04-11
i što sad?Nikom ništa,navikli ljudi na lopovluk.RayMabus wrote:Pa pokraden je , 5 tisuca nevažećih glasova jer je na listicu zaokruženo oba kandidata ....kradeze na njegove listice tj ljudi koji su glasali za njega samo zaokruži i Oparu i nevažeci listić ...znali su koliko listica treba poništit za pobjedu.
vili40-
2015-08-02
kolko jadan moraš bit da kerumu ideš krast glasove... :D
Ne znam. Neživim u Splitu. Nisu moja posla. Jedino znam da je HDZ javno pokrao izbore u Splitu.vili40 wrote:i što sad?Nikom ništa,navikli ljudi na lopovluk.RayMabus wrote:Pa pokraden je , 5 tisuca nevažećih glasova jer je na listicu zaokruženo oba kandidata ....kradeze na njegove listice tj ljudi koji su glasali za njega samo zaokruži i Oparu i nevažeci listić ...znali su koliko listica treba poništit za pobjedu.
2014-04-11
Koja je ovo dilema bila za bilo koga s gramom mozga u glavi za odabir dole....jebote.
Guest- Guest
Kerum je izgubio jer je vjernik, jer se moli Gospi i ide redovito na misu u crkvu, zato su se sile tame okomile na njega, to je bio test njegove vjere, mogao se prodati za ovozemaljska blaga ali nije pokleknuo, zato je poražen na izborima
no moralno i ideološki Kerum je pobjedio
no moralno i ideološki Kerum je pobjedio
Guest- Guest
Najvažnije je što se brže se diže kad je SSD.
Ubijalo me dok sam čekao da mi se digne,
Ubijalo me dok sam čekao da mi se digne,
crvenkasti-
2014-04-17
to šiba ko ludo
crvenkasti-
2014-04-17
Zahebalo Spliće.
2014-04-11
BMK..Ja imam Merkelicu do kraja zivota...
Guest- Guest
I mene isto boli kuraz a ove pokralo i sad ce im četri godine vladat.
Ha ha ha
Ha ha ha
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Škoro novi gradonačelnik Zagreba
» Arkanov prijatelj želi biti gradonačelnik Gline
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
» Osuđeni bivši gradonačelnik Dubrovnika je novi branitelj. Bio 15 dana u sanitetu
» Arkanov prijatelj želi biti gradonačelnik Gline
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
» Osuđeni bivši gradonačelnik Dubrovnika je novi branitelj. Bio 15 dana u sanitetu
Page 1 of 5