TRPAČINA hercegovaca u metkoviću
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: TRPAČINA hercegovaca u metkoviću
samo je mladja nesto..ja volim zrelu ghovedinu,bas radi intenzivnog okusa..odlicna za kuhanje gulasa,soupova,i tako..za peci je bolja junetina...mortal-joint wrote:junetina je boljapismejker wrote:pa moram...uz to svinjetina nije zdrava,premasna je...obozavam soup od ghovedine i povrca,onako komadina ghovedine,pa poslije sa sosom od paradajzai pireom,i malo hrena...ufffff..mlac...1!!mortal-joint wrote:ma daj... šta se zaista držiš zakona svoje vjere
Guest- Guest
samo za curu-Mortalku i stara dobra vremena..barem u diskotekama...
Guest- Guest
tnx .. odgovara kao i nekad :-)pismejker wrote:samo za curu-Mortalku i stara dobra vremena..barem u diskotekama...
immortal-
2014-04-16
bas tako..iskopao te Italo disco...onako opustajuci srednji ritam,klacanje sa curama u diskotekama...lijepo je bilo....svakako bolje za vuha,nego ova Yo-Yo sranja,rap i ostalo danas,
Guest- Guest
svrbin ne žre odojka?
znaci ti tetrejeb, če če?
znaci ti tetrejeb, če če?
2014-12-30
Ja se vratijo s kupanja , more odlicno ...jel propala Rvatcka u međuvremenu ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vili40 wrote:da se malo ispravim,ja sam zapravo za ukidanje ovakve države jer smo došli do faze kad nam više ni bog ne može pomoći.
Najjednostavnije i najefikasnije bi nam bilo da srušimo sve i počnemo graditi ispočetka.
Slobodno uništi svoju kuću ako ju imaš pa ju onda zidaj ispočetka.
Na to jedino imaš pravo.
E da, možeš iskorijeniti i gorice, pa ih ponovo zasaditi. I na to imaš pravo.
Guest- Guest
I rušenje je fizikala. Nedami se. Prijedlog se odbija. Imam bolju ideju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dovoljno je eutanizirati HDZ SDP i HNS hobotnicu. Šteta građevine i infrastrukturu rušit.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:da se malo ispravim,ja sam zapravo za ukidanje ovakve države jer smo došli do faze kad nam više ni bog ne može pomoći.
Najjednostavnije i najefikasnije bi nam bilo da srušimo sve i počnemo graditi ispočetka.
Na to jedino imaš pravo.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Orepić je u Metkoviću izbrisao 252 Hrvata /glasača HDZ-a) i 252 nepoznate nacionalnosti (vljda Romi,
glasači SDP-a). I ništa...i 'jope stiglo nekoliko tisuća autobusa sa 2 milijuna 'Ercegovaca...Rastu ka pečurke poslin kiše.
Nema vam druge, nabavljajte si bile čarape i pridružite se im, kad ih već ne možete pobijediti...
glasači SDP-a). I ništa...i 'jope stiglo nekoliko tisuća autobusa sa 2 milijuna 'Ercegovaca...Rastu ka pečurke poslin kiše.
Nema vam druge, nabavljajte si bile čarape i pridružite se im, kad ih već ne možete pobijediti...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Ja mislim da je posve u redu, a to će vam potvrditi npr. ero i marcellus, da bosančerosi biraju koga žele... Počevši od lokalnih izbora kao u ovom slučaju tako i do parlamentarnih i predsjedničkih... Onda tule ko mladi majmuni kako ih Hrvatska zapostavlja.
Kolektivna svijest djeluje na duge staze...Nego, obuj bile bičve i pridruži se nam.provocator wrote:Ja mislim da je posve u redu, a to će vam potvrditi npr. ero i marcellus, da bosančerosi biraju koga žele... Počevši od lokalnih izbora kao u ovom slučaju tako i do parlamentarnih i predsjedničkih... Onda tule ko mladi majmuni kako ih Hrvatska zapostavlja.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Eva_ wrote:Dovoljno je eutanizirati HDZ SDP i HNS hobotnicu. Šteta građevine i infrastrukturu rušit.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:da se malo ispravim,ja sam zapravo za ukidanje ovakve države jer smo došli do faze kad nam više ni bog ne može pomoći.
Na to jedino imaš pravo.
Samo to?
Tako su neki govorili i za SKH pa su uskrsnuli i ne samo preko SDP-a nego doslovce u svim strankama.
Dakle, mission impossible.
Guest- Guest
I tome ima lijeka, a zove se eutanazija. Svi starij od 1990. za opstanak nacije, dragovoljno se lišavaju života, a ostaju nove generacije koje ne pamte egipatskog izobilja, i koje mogu neopterećeni prošlošću gradit novo društvo.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Dovoljno je eutanizirati HDZ SDP i HNS hobotnicu. Šteta građevine i infrastrukturu rušit.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:da se malo ispravim,ja sam zapravo za ukidanje ovakve države jer smo došli do faze kad nam više ni bog ne može pomoći.
Na to jedino imaš pravo.
Samo to?
Tako su neki govorili i za SKH pa su uskrsnuli i ne samo preko SDP-a nego doslovce u svim strankama.
Dakle, mission impossible.
2017-03-21
Eva_ wrote:I tome ima lijeka, a zove se eutanazija. Svi starij od 1990. za opstanak nacije, dragovoljno se lišavaju života
Super. Evo počni od sebe kad već zagovaraš eutanaziju pa će te onda slijediti svi ostali. To bi svakako bilo za opće dobro, ne samo Hrvatske nego i cijelog svijeta.
Guest- Guest
Pa ja sam se odselila, i to je vid borbe za bolju HR.
2017-03-21
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a
» Urod u Metkoviću srušio rekorde - nedostaje radne snage
» Njemačka TRPAČINA
» TRPAČINA SRBIJE
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
» Urod u Metkoviću srušio rekorde - nedostaje radne snage
» Njemačka TRPAČINA
» TRPAČINA SRBIJE