TRPAČINA hercegovaca u metkoviću
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: TRPAČINA hercegovaca u metkoviću
Miro Bulj i on ka on ima moj glas.pismejker wrote:Koja bulja???
A MOST iduci izbori ako ostane na svojoj politici da bi županijska i gradska mjesta a porez na nekretnine im je ok onda su samo novi uhljebi.
ŠTA SE MENE TICE DOVIĐEMA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MOST ce se teško izvuc iz ove kalkulacije šta su htjeli biti novi uhljebi ( umjesto kradezea , sjaši Kurta da uzjaše Murta ) ....oni ako se neizjasne protiv poreza na nekretnine 100% idu ispod 5% na iducim izborima a ako se izjasne zadržat ce ovu neku poziciju od oko 7% najmanje.
KRAJ RASPRAVE.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
I ovo vam je razlog zašto je meni u osnovi drago da su oni popušili upravo u ovim jadranskim županijama toliko da nemaju vlast na vrhu istih a u istim županijama ekipa ima nekretnina.RayMabus wrote:MOST ce se teško izvuc iz ove kalkulacije šta su htjeli biti novi uhljebi ( umjesto kradezea , sjaši Kurta da uzjaše Murta ) ....oni ako se neizjasne protiv poreza na nekretnine 100% idu ispod 5% na iducim izborima a ako se izjasne zadržat ce ovu neku poziciju od oko 7% najmanje.
KRAJ RASPRAVE.
ILI NESTAJEŠ ILI CEŠ BITI PROTIV POREZA NA NEKRETNINE USKORO I TO ŽESTOKO PROTIV POREZA NA NEKRETNINE.
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a
» Urod u Metkoviću srušio rekorde - nedostaje radne snage
» Njemačka TRPAČINA
» TRPAČINA SRBIJE
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
» Urod u Metkoviću srušio rekorde - nedostaje radne snage
» Njemačka TRPAČINA
» TRPAČINA SRBIJE