TRPAČINA hercegovaca u metkoviću
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: TRPAČINA hercegovaca u metkoviću
vas dvoje ste sirovine na fejsu koje treba malo reguliratipismejker wrote:ufffff,takve maste kurac,Yoda,samo tako...
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
kic wrote:Pinochet wrote:Imotski gdje 75% ljudi ima I2b1 je sjebala braća iz Hercegovine koji isto 75% njih ima I2b1. Isto je bilo i u Metkoviću.
Dakle I2b1 braća nam donjela HDZ na vlast u Imotskom i Metkoviću, u dva grada gdje je brutalno iseljavanje, i za koje je najviše zaslužan HDZ. A onda naša genetska braća preko granice , nam i dalje drže HDZ u vlajlandu da nas nastavi pljačkati i iseljavati.
Hvala vam.
Pitajte Anemiju Plenkovića i Milano Oparu i Jandrokovića da vam pomognu oko trećeg entiteta. Jer vam baš nitko drugi u RH neće pomoći kurca. A neće vam niti Anemija minor, ta će uteći čim zagusti kao i većina HDZovaca. Kako ste glupi i prodali se za 10 maraka, muslimani će vas napleskati kao beba zvečku
zapravo je to jedna od glavnih loših karakteristika Hrvata - uvijek se gleda kratkoročni probitak, Hercegovci su dobili dnevnicu za svoj glas i šta ih briga što su svoje susjede sjebali koji će sad imati 4g vlast koju nisu htjeli.. i tako unedogled gdje god pogledaš isti obrazac ponašanja...
zbog tog što god vrijednog imamo, nismo sami izgradili, i kad napravimo nešto sami onda ne valja kao što su autoceste po kojima paučina raste... sve ceste i željeznice su radili ili Rimljani, Napoleon il Austrijanci, gdje god odeš čuješ isto.. domaćima je samo u'se, na'se i poda'se..
ako možeš molim te objasni kakvu sam ja, kakvu većina Hrvata vlast htjeli, kakvu dobili?? pošto otvoreno govoriš da nismo dobili ono što smo htjeli
immortal-
2014-04-16
Nisi ti promašio samo futbal, nego cijeli stadion.Pinochet wrote:vi (čast izuzecima) ste jedino odani novčaniku, i to ne da novcu koji se stvori poštenim radom, nego koji se otme drugomemortal-joint wrote:pismejker wrote:Pinochet wrote:Žalosno je da Hercegovci koji su tu braća sa ekipom iz Metkovića i Imotskoga, žive kao jedno, granica iako je stara 300-400godina je umjetna, da će Hercegovci se prodati za 10ak maraka i razjebavati domovinu RH i svoje sunarodnjake koji su preko granice, samo radi par desetaka maraka.
I21b jebo ih u guzicu, lopovska haplogrupa
ne kužite
to je narod odan Hrvatima, crkvi, Tuđmanu koji je bio na čelu kad se Hrvatska stvarala, podnositi će muke ali neće najvažnije okrenuti leđa,
posljednji će vidjeti da rade greške, ali opet da im daš listić glasat će za isto
Hrvatska, Hrvati, katolička vjera
ne radi se o markama, ne radi se o Boži
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
dobila si dnevnicu, 10 maraka, zalij to u birtiji, sigurno cvjetaš sa 10maraka koje su pokupila u Imotskom ili Metkoviću gdje je HDZ iselio 50% mladog stanovništva.. domoljublje, 10maraka, bosansko-vlaški čardak, use-nase-podase, slučajna državamortal-joint wrote:kic wrote:Pinochet wrote:Imotski gdje 75% ljudi ima I2b1 je sjebala braća iz Hercegovine koji isto 75% njih ima I2b1. Isto je bilo i u Metkoviću.
Dakle I2b1 braća nam donjela HDZ na vlast u Imotskom i Metkoviću, u dva grada gdje je brutalno iseljavanje, i za koje je najviše zaslužan HDZ. A onda naša genetska braća preko granice , nam i dalje drže HDZ u vlajlandu da nas nastavi pljačkati i iseljavati.
Hvala vam.
Pitajte Anemiju Plenkovića i Milano Oparu i Jandrokovića da vam pomognu oko trećeg entiteta. Jer vam baš nitko drugi u RH neće pomoći kurca. A neće vam niti Anemija minor, ta će uteći čim zagusti kao i većina HDZovaca. Kako ste glupi i prodali se za 10 maraka, muslimani će vas napleskati kao beba zvečku
zapravo je to jedna od glavnih loših karakteristika Hrvata - uvijek se gleda kratkoročni probitak, Hercegovci su dobili dnevnicu za svoj glas i šta ih briga što su svoje susjede sjebali koji će sad imati 4g vlast koju nisu htjeli.. i tako unedogled gdje god pogledaš isti obrazac ponašanja...
zbog tog što god vrijednog imamo, nismo sami izgradili, i kad napravimo nešto sami onda ne valja kao što su autoceste po kojima paučina raste... sve ceste i željeznice su radili ili Rimljani, Napoleon il Austrijanci, gdje god odeš čuješ isto.. domaćima je samo u'se, na'se i poda'se..
ako možeš molim te objasni kakvu sam ja, kakvu većina Hrvata vlast htjeli, kakvu dobili?? pošto otvoreno govoriš da nismo dobili ono što smo htjeli
Guest- Guest
dobro malo su te price o hercegovcima preuvelicane pa nije doslo an tisuce hercegovaca...to bi se primjetilo..za poraz most-a u metkovicu kriv je sam most..jbg kad ne privuuces puno investicija i akd trubis da je 80% potencijalnih ulagaca u metkovic sa sumnjivim kapitalom jos participiras u vlasti onda jbg..ne moze grad zivjeti samo od rezanja a ulaganja nema ili ih je vrlo malo..u imotskom se vec moze pricat o krivnji hdz-a...mozda i o mucki..ali pricat da su hercegovci donjeli pobjedu hdz-u je populisticki...hdz ima svoje vjerne birace i u imotskom,metkovicu,sinju..mogli su dovuc u sinj a nisu pa su popusili..
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Eroo wrote:I na tarabi je bilo nešto nacrtano...gužva na granici, navalili Hercegovci u 'Rvacku...kic wrote:Eroo wrote:PS: Imao je Bože Petrov i pravosuđe i policiju, zašto nije sredio biračke spiskove?
Jebote, on po "gužvi na granici" izvodi zaključak da nešto nije u redu.
i po tome što su neki u kombijima tražili školu u svetu nedjelju :^^
Naravno da su navalili, jebiga Ero raspitaj se malo, nedjeljom je u najgore ljeto guzva uvijek na granici istina. Ali nikada iz smjera Hercegovine. U suprotnom smjeru da. Drugo jebote osigurali su im parking i vodiče u samome mjestu koji im imaju reći gdje idu glasati. Pa ovo jučer je bio cirkus.
A najjača mi je predsjednica HDZ-a. Žaklina Marević. Kad su popušili od Jambasa objasnjenje je bilo citiram "Gradonačelnika Metkovića Stipu Gabrića Jambu su odabrali glasači iz Hercegovine s dvostrukim prebivalištem. Oni nisu prepoznali naše projekte niti ih je briga za dobrobit našeg grada, u njihovom slučaju trenutni probitak je bio jedini motiv."
Da bi se sinoć zahvaljivala prijateljima iz prigradskih naselja i iz naselja iz susjedne zemlje. Mora ti biti toplo oko srca kad su ti takve spodobe politički centar svijeta. Ja samo kažem, tko ovakve stvari radi dabogda mu se iste stvari dogodile 10 puta jače.
Guest- Guest
u metkoviću razlika 150glasova, u Imotskom par destaka glasova. tko je nego donio pobjedu nego mortal joint i ostala bosanska ekipa. vjerojatno je i ero išao na glasovanjevuksadinare wrote:dobro malo su te price o hercegovcima preuvelicane pa nije doslo an tisuce hercegovaca...to bi se primjetilo..za poraz most-a u metkovicu kriv je sam most..jbg kad ne privuuces puno investicija i akd trubis da je 80% potencijalnih ulagaca u metkovic sa sumnjivim kapitalom jos participiras u vlasti onda jbg..ne moze grad zivjeti samo od rezanja a ulaganja nema ili ih je vrlo malo..u imotskom se vec moze pricat o krivnji hdz-a...mozda i o mucki..ali pricat da su hercegovci donjeli pobjedu hdz-u je populisticki...hdz ima svoje vjerne birace i u imotskom,metkovicu,sinju..mogli su dovuc u sinj a nisu pa su popusili..
idući put kada im zagusti zbog sukoba sa srbima/muslimanima, neka pitaju Plenkija u Londonu da im pomogne jer će im malo ljudi iz Dalmacije uskočit
Guest- Guest
Pinochet wrote:u metkoviću razlika 150glasova, u Imotskom par destaka glasova. tko je nego donio pobjedu nego mortal joint i ostala bosanska ekipa. vjerojatno je i ero išao na glasovanjevuksadinare wrote:dobro malo su te price o hercegovcima preuvelicane pa nije doslo an tisuce hercegovaca...to bi se primjetilo..za poraz most-a u metkovicu kriv je sam most..jbg kad ne privuuces puno investicija i akd trubis da je 80% potencijalnih ulagaca u metkovic sa sumnjivim kapitalom jos participiras u vlasti onda jbg..ne moze grad zivjeti samo od rezanja a ulaganja nema ili ih je vrlo malo..u imotskom se vec moze pricat o krivnji hdz-a...mozda i o mucki..ali pricat da su hercegovci donjeli pobjedu hdz-u je populisticki...hdz ima svoje vjerne birace i u imotskom,metkovicu,sinju..mogli su dovuc u sinj a nisu pa su popusili..
idući put kada im zagusti zbog sukoba sa srbima/muslimanima, neka pitaju Plenkija u Londonu da im pomogne jer će im malo ljudi iz Dalmacije uskočit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sad mi je jasno sto je susjeda iz hercegovine radila ovaj vikend u zg
(inace joj tu zivi kcerka, a ona doli u posusju)
dosla glasat za mrak taritas, al svejedno pusiona
(inace joj tu zivi kcerka, a ona doli u posusju)
dosla glasat za mrak taritas, al svejedno pusiona
dijagram-
2015-08-09
ok to ali zalosno je sto se most doveo u situaciju da presuđuje desetak glasova ako su tako dobri..trebali su onda u metkovicu pomest hdz kao sto je ovaj pomeo rimac u kninu ili cacic i cehok hns-ovce u varazdinu i varazdinskoj zupanijiPinochet wrote:u metkoviću razlika 150glasova, u Imotskom par destaka glasova. tko je nego donio pobjedu nego mortal joint i ostala bosanska ekipa. vjerojatno je i ero išao na glasovanjevuksadinare wrote:dobro malo su te price o hercegovcima preuvelicane pa nije doslo an tisuce hercegovaca...to bi se primjetilo..za poraz most-a u metkovicu kriv je sam most..jbg kad ne privuuces puno investicija i akd trubis da je 80% potencijalnih ulagaca u metkovic sa sumnjivim kapitalom jos participiras u vlasti onda jbg..ne moze grad zivjeti samo od rezanja a ulaganja nema ili ih je vrlo malo..u imotskom se vec moze pricat o krivnji hdz-a...mozda i o mucki..ali pricat da su hercegovci donjeli pobjedu hdz-u je populisticki...hdz ima svoje vjerne birace i u imotskom,metkovicu,sinju..mogli su dovuc u sinj a nisu pa su popusili..
2015-09-08
Ae, navale Rvati u 'Ercegovinu u turizam.Pa normalno, onolike lipote nema nigdi nadoleko...MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:I na tarabi je bilo nešto nacrtano...gužva na granici, navalili Hercegovci u 'Rvacku...kic wrote:Eroo wrote:PS: Imao je Bože Petrov i pravosuđe i policiju, zašto nije sredio biračke spiskove?
Naravno da su navalili, jebiga Ero raspitaj se malo, nedjeljom je u najgore ljeto guzva uvijek na granici istina. Ali nikada iz smjera Hercegovine. U suprotnom smjeru da.
2016-07-22
uostalom jebe se plenkiju za metkovic..njemu je bilo samo do osvete most-u i sam je rekao da ce im zaparati...kao sto mu se jebe za split..ali split ga je spasavao da mu se fotelja u hdz-u ne pili vise..ili bar uspori..
2015-09-08
vuksadinare wrote:ok to ali zalosno je sto se most doveo u situaciju da presuđuje desetak glasova ako su tako dobri..trebali su onda u metkovicu pomest hdz kao sto je ovaj pomeo rimac u kninu ili cacic i cehok hns-ovce u varazdinu i varazdinskoj zupanijiPinochet wrote:u metkoviću razlika 150glasova, u Imotskom par destaka glasova. tko je nego donio pobjedu nego mortal joint i ostala bosanska ekipa. vjerojatno je i ero išao na glasovanjevuksadinare wrote:dobro malo su te price o hercegovcima preuvelicane pa nije doslo an tisuce hercegovaca...to bi se primjetilo..za poraz most-a u metkovicu kriv je sam most..jbg kad ne privuuces puno investicija i akd trubis da je 80% potencijalnih ulagaca u metkovic sa sumnjivim kapitalom jos participiras u vlasti onda jbg..ne moze grad zivjeti samo od rezanja a ulaganja nema ili ih je vrlo malo..u imotskom se vec moze pricat o krivnji hdz-a...mozda i o mucki..ali pricat da su hercegovci donjeli pobjedu hdz-u je populisticki...hdz ima svoje vjerne birace i u imotskom,metkovicu,sinju..mogli su dovuc u sinj a nisu pa su popusili..
1)mostovi birači su mladi , takvi se nažalost iseljavaju iz ove države (a to znači možda smrt države=)
2) HZDovi birači su stariji ljudi, uhljebi, takvi se ne iseljavaju , dapače njih je svake godine sve više i više, plus to je pojačanje iz bosne kada zagusti..
od ovih 200 000 mladih što je iselilo zadnjih par godina, šta misliš koliko je% HDZovih birača?
Guest- Guest
Ja samo znam da ja necu rađat.Pinochet wrote:
1)mostovi birači su mladi , takvi se nažalost iseljavaju iz ove države (a to znači možda smrt države=)
2) HZDovi birači su stariji ljudi, uhljebi, takvi se ne iseljavaju , dapače njih je svake godine sve više i više, plus to je pojačanje iz bosne kada zagusti..
od ovih 200 000 mladih što je iselilo zadnjih par godina, šta misliš koliko je% HDZovih birača?
2014-04-11
Nek se iseljavaju , ako tamo nađu bolji život za sebe i svoju djecu to je onda ok.
2014-04-11
Eroo wrote:Ae, navale Rvati u 'Ercegovinu u turizam.Pa normalno, onolike lipote nema nigdi nadoleko...MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:I na tarabi je bilo nešto nacrtano...gužva na granici, navalili Hercegovci u 'Rvacku...kic wrote:Eroo wrote:PS: Imao je Bože Petrov i pravosuđe i policiju, zašto nije sredio biračke spiskove?
Naravno da su navalili, jebiga Ero raspitaj se malo, nedjeljom je u najgore ljeto guzva uvijek na granici istina. Ali nikada iz smjera Hercegovine. U suprotnom smjeru da.
Ajde lijepo bas. Onda nema kukanja sljedeci put kad vam Muslimani odaberu tko ce Hrvate predstavljati. Sve posteno...i sve u navijackom stilu s puno smajlija.
Guest- Guest
BMK za natalitet , Hrvate , njihovo iseljavanje ...idem se kupat i popit kavicu negdje uz more ...opusti se i uživaj ....more je toplo , jucer se kupa ....odlicno.
BMK za natalitet , da Bog da se urušija šta prije.
BMK za natalitet , da Bog da se urušija šta prije.
2014-04-11
Ja nit ocekujem da oni šta se sad rode ce mi placat penzije nit me puškom branit.
Najbolje da se nitko nerodi od sada pa nadalje u Hr šta se mene tice.
Najbolje da se nitko nerodi od sada pa nadalje u Hr šta se mene tice.
2014-04-11
do sad sam bio onako rezerviran što se tiće glasanja iz dijaspore no stav mi se radikalno promijenio.Od sad ne dajem glas nikom jedino ako mu je u programu ukidanje takve situacije plus uređenje popisa na biralištima.Plus reforma javne uprave jer je sad stvarno dosta ove kaljuže.
Nadam se da će ove jučerašnje situacije preokrenuti i mnoge druge ako imaju malo soli u glavi.
Nadam se da će ove jučerašnje situacije preokrenuti i mnoge druge ako imaju malo soli u glavi.
vili40-
2015-08-02
Pod obavezno.Pinochet wrote:u metkoviću razlika 150glasova, u Imotskom par destaka glasova. tko je nego donio pobjedu nego mortal joint i ostala bosanska ekipa. vjerojatno je i ero išao na glasovanjevuksadinare wrote:dobro malo su te price o hercegovcima preuvelicane pa nije doslo an tisuce hercegovaca...to bi se primjetilo..za poraz most-a u metkovicu kriv je sam most..jbg kad ne privuuces puno investicija i akd trubis da je 80% potencijalnih ulagaca u metkovic sa sumnjivim kapitalom jos participiras u vlasti onda jbg..ne moze grad zivjeti samo od rezanja a ulaganja nema ili ih je vrlo malo..u imotskom se vec moze pricat o krivnji hdz-a...mozda i o mucki..ali pricat da su hercegovci donjeli pobjedu hdz-u je populisticki...hdz ima svoje vjerne birace i u imotskom,metkovicu,sinju..mogli su dovuc u sinj a nisu pa su popusili..
Jebiga, manjinama ste dali zajamčenih 8 glasova u Saboru, plus oni redovnim putema, a nama od 3,5-4 milujuna 3. Je li to pošteno?
2016-07-22
Kad ukinete i manjinama zajamčenih 8 glasova, onda ću bit za to da se ukine i dijaspori ona 3.vili40 wrote:do sad sam bio onako rezerviran što se tiće glasanja iz dijaspore no stav mi se radikalno promijenio.Od sad ne dajem glas nikom jedino ako mu je u programu ukidanje takve situacije plus uređenje popisa na biralištima.Plus reforma javne uprave jer je sad stvarno dosta ove kaljuže.
U suprotnom sam za povećanje dijaspori na zajamčenih 16 glasova.
2016-07-22
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a
» Urod u Metkoviću srušio rekorde - nedostaje radne snage
» Njemačka TRPAČINA
» TRPAČINA SRBIJE
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
» Urod u Metkoviću srušio rekorde - nedostaje radne snage
» Njemačka TRPAČINA
» TRPAČINA SRBIJE