Predugim kuhanjem vode povećava se njena štetnost i kancerogenost.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Koja je voda zdravija
Re: Predugim kuhanjem vode povećava se njena štetnost i kancerogenost.
prestani koristiti gugl kao referencu. za početak.ostrakon wrote:receptore gladi???
mislim da bih trebao prestati čitati knjige, život bi mi bio ljepši
mononatrijevglutaminat "šalje" mozgu informaciju da je tijelo gladno, bez obzira što si požderao kiluipol mekšita.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
kužim, nešto kao kad mirisi u aromaterapiji blokiraju te iste centre za glad, pa si onda sit iako ništa nisi jeoveber_1 wrote:prestani koristiti gugl kao referencu. za početak.ostrakon wrote:receptore gladi???
mislim da bih trebao prestati čitati knjige, život bi mi bio ljepši
mononatrijevglutaminat "šalje" mozgu informaciju da je tijelo gladno, bez obzira što si požderao kiluipol mekšita.
ajme nikad mi nije palo na pamet da je to tako jednostavno, mislio sam da je regulacija gladi puno složeniji proces
Guest- Guest
kako bi rekao ante na kvadrat. mišljenje je kao i šupak. svatko ga ima.
glad i žeđ su vrlo jednostavni mehanizmi organizma. cijela jedna grana prehrane bavi se receptorima gladi. jedna strana pozitivno, druga negativno.
glad i žeđ su vrlo jednostavni mehanizmi organizma. cijela jedna grana prehrane bavi se receptorima gladi. jedna strana pozitivno, druga negativno.
2014-12-30
očito je takvo mišljenje dovoljno da kod nekih izazove iracionalni strah od začinaveber_1 wrote:kako bi rekao ante na kvadrat. mišljenje je kao i šupak. svatko ga ima.
Guest- Guest
idem jest, pa bi mogao ubost 150sklekova da se vratim u formu, a večeras neka dobra jebačina, uglavnom treba prvo dobro jest
Guest- Guest
pazi na arsen ;)
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» štetnost spolnih odnosa s osobama s kojima niste u bračnoj zajednici koju je blagoslovio Bog
» Angela Merkel postavlja ultimatum Srbiji!Ovo je njena poslednja ponuda
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» štetnost spolnih odnosa s osobama s kojima niste u bračnoj zajednici koju je blagoslovio Bog
» Angela Merkel postavlja ultimatum Srbiji!Ovo je njena poslednja ponuda
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
Page 2 of 2